עזרה קניית רכב
-
@עוקר-הרים אולי הסוכנות הזו היא בסדר, אני לא מכיר אותה ספציפית, אבל רכב מסוכנות זה עשוי להיות חתול בשק, ולא הולכים על זה בלי לדעת בוודאות שזו סוכנות אמינה, ו או לבודקה ב7 נפות ומה’ סאין תצא סאה, וכולי האי ואולי…
-
@קוביס
ברוך הבא לפורום
נשמח לעזור לך
אבל כדאי שנוכל להתאים לך רכב במדיוק אנו צריכים קצת נתונים…
כמו
הצרכים שלך מהרכב
מה הנסיעות שלך
ומה התקציב…@shine טוב אני יש לי תקציב עד 15,000 [עם גמישות]
רוצה רכב נורמלי מבחינתי שעושה תעבודה ואמין [כמו שנהוג לומר טיוטה וכו’]
יש לי מלא אופציות [ביד 2 וכדומה] לקנות העניין שאני לא מצליח להכריע בפועל איזה מההצעות לקחת ואני צריך משיהו שיעזור לי בזה או אפילו יתווך לי [מצדי בתשלום…] -
@shine טוב אני יש לי תקציב עד 15,000 [עם גמישות]
יש לי מלא אופציות [ביד 2 וכדומה] לקנות העניין שאני לא מצליח להכריע בפועל איזה מההצעות לקחת ואני צריך משיהו שיעזור לי בזה או אפילו יתווך לי [מצדי בתשלום…] -
@קוביס אתה צריך לחשוב עם עצמך מה חשוב לך,
זאת אומרת צריכת דלק, מנוע, ביצועים, גודל וכו’ …
תעשה פשוט סינון ביד 2 ותמצא לפי רוצנך … -
@אוטופון יכול להיות שזה מתאים לך: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/y5xqyas7
-
תעשה פשוט סינון ביד 2 ותמצא לפי רוצנך … -
@אוטופון כתב בעזרה קניית רכב:
תעשה פשוט סינון ביד 2 ותמצא לפי רוצנך …אבל מה אני אמור לעשות כשאני רואה טיוטיה קאמרי ב13,000 זה הגיוני בכלל?
-
תעשה פשוט סינון ביד 2 ותמצא לפי רוצנך …אבל מה אני אמור לעשות כשאני רואה טיוטיה קאמרי ב13,000 זה הגיוני בכלל?
-
-
@קוביס היברידית?
עדיף לך קורולה 2009 ומעלה
(אני הייתי הולך על אטראז’ בשביל חיסכון, אבל קשה בנוחות והכח)
באיזה אזורים אתה נוסע? -
רק מזכיר שלפעמים המחיר של קאמרי ישנה נמוך מאד כי מחיר הביטוח גבוה מאד. וראה כאן.
-
רק מזכיר שלפעמים המחיר של קאמרי ישנה נמוך מאד כי מחיר הביטוח גבוה מאד. וראה כאן.
-
@אחרית-לעמך לא כתוב שם שהביטוח גבוה מאוד, אלא ביטוח סוללה. בהיבריד צריך לבדוק מצב סוללה
@קוביס ההצעה הנ"ל לא היברידית, צריך לקחת בחשבון צריכת דלק גבוהה, ומחירי חלפים גבוהים יחסית, וביטוח מעט גבוה כיוון שהמנוע גדול יותר והשנתון נמוך@טוסון
אתה צודק בהחלט אם אין לך מה לעשות עם מנוע 2.4 אז אל תתקרב לזה אין לך מושג כמה דלק זה כל פתחיה ברמזור -
@קוביס במחילה מכל אלופי הפורום דפה, התשובות שקיבלת לא מיועדות למי שלא יודע כלום בענייני רכב.
נקודת הפתיחה שלך צריכה להיות שבתקציב של 15K לא ניתן לקבל הכל - יהיו דברים שתצטרך להתפשר עליהם, ולא! לא יעזור לחפור ביד 2 בשביל זה!
נקודת הבסיס שהייתי מתחיל ממנה היא שהרכב הכי חסכוני בסך הכולל (לענ"ד) הן באמינות והן בדלק הוא מיצובישי אטראז’ - זה הרכב שיעלה לך הכי פחות בחודשי.
מכאן ואילך תחשוב האם אתה מוכן לשלם עוד כסף בשביל חווית נהיגה ונוחות, ולפי זה תחליט. אם תוותר על החיסכון בדלק ו\או על השנתון ו\או על האמינות - תוכל לקבל רכב מרווח יותר ו\או נח יותר ו\או חזק יותר.
בכל מקרה מדובר על רכבים נוחים וחזקים באופן סטנדרטי - קאמרי אין לך שום סיבה לקנות כשזה התקציב שלך.
כאשר תחליט מה חשוב לך וכמה אתה מוכן לשלם עליו - יוכלו חו"ר הפורום להפנות אותך לרכב המתאים.
בהצלחה רבה. -
@קוביס במחילה מכל אלופי הפורום דפה, התשובות שקיבלת לא מיועדות למי שלא יודע כלום בענייני רכב.
נקודת הפתיחה שלך צריכה להיות שבתקציב של 15K לא ניתן לקבל הכל - יהיו דברים שתצטרך להתפשר עליהם, ולא! לא יעזור לחפור ביד 2 בשביל זה!
נקודת הבסיס שהייתי מתחיל ממנה היא שהרכב הכי חסכוני בסך הכולל (לענ"ד) הן באמינות והן בדלק הוא מיצובישי אטראז’ - זה הרכב שיעלה לך הכי פחות בחודשי.
מכאן ואילך תחשוב האם אתה מוכן לשלם עוד כסף בשביל חווית נהיגה ונוחות, ולפי זה תחליט. אם תוותר על החיסכון בדלק ו\או על השנתון ו\או על האמינות - תוכל לקבל רכב מרווח יותר ו\או נח יותר ו\או חזק יותר.
בכל מקרה מדובר על רכבים נוחים וחזקים באופן סטנדרטי - קאמרי אין לך שום סיבה לקנות כשזה התקציב שלך.
כאשר תחליט מה חשוב לך וכמה אתה מוכן לשלם עליו - יוכלו חו"ר הפורום להפנות אותך לרכב המתאים.
בהצלחה רבה. -
@אליהוא כתב בעזרה קניית רכב:
התשובות שקיבלת לא מיועדות למי שלא יודע כלום בענייני רכב
במחילה לא הבינותי את כוונתך…
אנשים כאן כתבו בדיוק את מה שכתב כבודו…
ניסו להציע הצעות ראויות בתקציב שלו, לפי הנתונים המיטביים במחיר הזה. -
@נהג-אלוף נכון, הדבר היחיד שניסיתי לעשות זה קצת סדר.
אם הוא היה מבין למה מציעים לו קורולה או אוריס, הוא לא היה שואל על קאמרי.
הוא יצא מנקודת הנחה שכל מה שנכנס בתקציב מתאים לו, וזה צריך להדגיש שממש ממש לא!@אליהוא
כל אחד והנתונים שחשובים לו.
לאחד חשוב רכב חזק, ולשני חסכוני, ולשלישי יפה, ולרביעי שנתון מתקדם, ולחמישי גודל…
וכו’ וכו’ ואכמ"ל.
יכול להיות שדווקא רכב חזק כמו קאמרי, זה מה שהוא מעוניין…
ולכן אפשר לתת לו את כל המגוון כדי שיוכל להחליט…כמו שכתב הרב @קוביס
יש לי מלא אופציות [ביד 2 וכדומה] לקנות העניין שאני לא מצליח להכריע בפועל איזה מההצעות לקחת ואני צריך משיהו שיעזור לי בזה או אפילו יתווך לי [מצדי בתשלום…]מקווה שזה הובן…

r