בירור: פיאט טיפו
-
גם לי יש טיפו, כבר שנה וחצי, והיא יותר אמינה מקורולה שהיתה לי לפני זה שטופלה תמיד במורשה, וכמה פעמים הלכו קוויל\כוהל בזמן הכי קריטי, ובסוף גם הלך מנוע…
הטיפו אמין ונוח וחסכן מאד בבינערוניאני יוסיף, שלפניי הטיפו היתה בהשכרה, ובלעה"ר אצלי, לא היתה במוסך פעם אחת,
השבוע נסעתי איתה אחרי תדלוק 480 ק"מ מתוכם 70 בתוך העיר וכרגע נשאר שתי פסים בדלק,
וזה נסיעה עם אוטו מלא במשפחה ומזגן ופקקים וכו’
אני לא בא להשוויץ, רק לכתוב לתועלת כולם, כי זה אוטו עם פונטציאל, שלא ידוע עליו מספיק,
רק מה שכן חשוב להדגיש, לא לזלזל בטיפולים, לטפל רק בחלפים מקוריים ובזמן.
עכשיו אני נזכר, שהיה פעם אחת, שהבורר מהירויות של המזגן התקלקל, וחלק מהמהירויות לא עבדו, קניתי נגד חדש באלי אקפרס בעשרים שקל, והחלפתי לבד.
יש על האוטו הרבה מדריכים ביוטיוב באנגלית, -
@הרשלה-0
מתוך ספר הרכב:

-
-
@המייבין כתב בבירור: פיאט טיפו:
מניסיון עם כמה וכמה טיפו התוצאה היא ב2 מילים -לא לגעת!
כל הפורומים והמקומות שקראתי ממליצים פה אחד !!
אתה דעת יחיד…
תפרט מה גרוע בו? זה שהוא לא “טויטה קדושה”?@רק-אני כתב בבירור: פיאט טיפו:
ומעניין שהמחיר שלו מ2017 הוא 15000 ש"ח כנראה שממליצים עליו בתור ה’פיאט’ שפחות לא אמין
@רק-אני כתב בבירור: פיאט טיפו:
תפרט מה גרוע בו? זה שהוא לא “טויטה קדושה”?
עברו אצלי כמה טיפו אבל אני יפרט על אחד שהיה אצלי חודש (אם זה לא יספיק אני יפרט עוד) 1 בעיה במוח גיר (כן בגיר של אייסין) 2 הלך רדיאטור 3קולר שמן (זה בחודש חודשיים וגם האחרים לא היו בלי בעיות)
אז אם אתה רוצה תקנה אבל תדע שזה לא ‘לא טיוטה קדושה’ אלא פיאט אם כל המובנים שבזה -
ומעניין שהמחיר שלו מ2017 הוא 15000 ש"ח כנראה שממליצים עליו בתור ה’פיאט’ שפחות לא אמין
תפרט מה גרוע בו? זה שהוא לא “טויטה קדושה”?
עברו אצלי כמה טיפו אבל אני יפרט על אחד שהיה אצלי חודש (אם זה לא יספיק אני יפרט עוד) 1 בעיה במוח גיר (כן בגיר של אייסין) 2 הלך רדיאטור 3קולר שמן (זה בחודש חודשיים וגם האחרים לא היו בלי בעיות)
אז אם אתה רוצה תקנה אבל תדע שזה לא ‘לא טיוטה קדושה’ אלא פיאט אם כל המובנים שבזה -
@DanielC כתב בבירור: פיאט טיפו:
אולי נפלת על רכב שלא טופל כראוי.
המדגם שלך לא מצביע על כלל הדגם@המייבין כתב בבירור: פיאט טיפו:
עברו אצלי כמה טיפו
השני היה לו בעייה במזגן (מחלה ידועה אצלו) רעידות לא מוסברות מהמנוע (לא תושבות ולא קוייל) מעבר לא חלק בהילוכים וקילומטראז’ מהבהב(גם מחלה ידועה בפיאט) ולא זוכר מה עוד לסיכום הטיפו אמין יחסית לפיאט
-
@DanielC
אתה צריך להגיד שאתה באופן איישי אוהב פיאט וסיטרואן
כי אנשים יכולים לקחת את דברך ברצינות צריך ממש להזהר@הכל-בעזרת-השם אני לא יגיד את זה כי זה לא נכון.
לעולם לא אמליץ על דבר אלא רק אם אני בעצמי באותו סיטואציה הייתי עושה, ואם זה היה הצרכים והתקציב שלי את זה הייתי קונה. (ולא טויוטה חבוטה משנת 2008. אם היה טויוטה שנת 2015 באותו תקציב ברור שזה הייתה ההמלצה שלי אבל זה ממש לא המצב. ולכן זה כנגד - הונדה ג’אז שנת 2012/אינסייט/קורולה 2008/פריוס 2010 (שיש אומרים שתקין שהיא שורפת ליטר שמן ל 1000 ק"מ±, ואין דעתי כדעתם) לא משנה איזה רכב יפני ככל שיהיה עם שנתון מיושן וכמות נכבדת של ק"מ ממש אבל ממש לא הכיוון, ומכאן לרכבים “לא מוכרים” שאמינותם מוכחת ממותג ככל שיהיה שנתון גבוה וק"מ שלא בשמים הוא (למי שמחפש את האמת ולא אחרי עדר היפנים/קוריאנים (KIA ויונדאי שחלק ניכר מהדגמים שלהם לא אמין כלל, אבל… העדר…))לכן, אתה רוצה להביע דעתך אחרת על הטיפו אתה רשאי, אבל להגיד שאני חווה דעה על רכב בגלל שאני “אוהב” את המותג זה פשוט שקר. (מאיפה הבאת את זה שאני אוהב פיאט ?
)תעשה טובה חבר אל תחזיר אותנו לוויכוחים מיותרים איזה מותגים אמינים ואיזה לא אמינים, זה לא מעלה ולא מוריד.
שיהיה לך ברור אני לא הולך אחר מותג כזה או אחר, אני בורר דגמים ספציפים לפי שלל פרמטרים ולא המלצה עיוורת.
ולכן אחר המחילה אם יש לך מה לומר תגיד, אל תזרוק כאן סיסמאות
-
@הכל-בעזרת-השם אני לא יגיד את זה כי זה לא נכון.
לעולם לא אמליץ על דבר אלא רק אם אני בעצמי באותו סיטואציה הייתי עושה, ואם זה היה הצרכים והתקציב שלי את זה הייתי קונה. (ולא טויוטה חבוטה משנת 2008. אם היה טויוטה שנת 2015 באותו תקציב ברור שזה הייתה ההמלצה שלי אבל זה ממש לא המצב. ולכן זה כנגד - הונדה ג’אז שנת 2012/אינסייט/קורולה 2008/פריוס 2010 (שיש אומרים שתקין שהיא שורפת ליטר שמן ל 1000 ק"מ±, ואין דעתי כדעתם) לא משנה איזה רכב יפני ככל שיהיה עם שנתון מיושן וכמות נכבדת של ק"מ ממש אבל ממש לא הכיוון, ומכאן לרכבים “לא מוכרים” שאמינותם מוכחת ממותג ככל שיהיה שנתון גבוה וק"מ שלא בשמים הוא (למי שמחפש את האמת ולא אחרי עדר היפנים/קוריאנים (KIA ויונדאי שחלק ניכר מהדגמים שלהם לא אמין כלל, אבל… העדר…))לכן, אתה רוצה להביע דעתך אחרת על הטיפו אתה רשאי, אבל להגיד שאני חווה דעה על רכב בגלל שאני “אוהב” את המותג זה פשוט שקר. (מאיפה הבאת את זה שאני אוהב פיאט ?
)תעשה טובה חבר אל תחזיר אותנו לוויכוחים מיותרים איזה מותגים אמינים ואיזה לא אמינים, זה לא מעלה ולא מוריד.
שיהיה לך ברור אני לא הולך אחר מותג כזה או אחר, אני בורר דגמים ספציפים לפי שלל פרמטרים ולא המלצה עיוורת.
ולכן אחר המחילה אם יש לך מה לומר תגיד, אל תזרוק כאן סיסמאות
-
@kasnik לא מכיר את הקשקאי לכן לא תמצא בשום תגובה לא לרעה ולא לטובה.
ושוב זה לא עניין של אוהב, זה אמין או לא, וכמה התמורה לכסף