בדיקה טסט
-
אני רוצה לקנות רכב והמוכר אמר לי שהוא עבר טסט החודש וככה כתוב ביד 2 אבל באתר משומשת ועוד אתר כתוב שיש לו תוקף רישון עד 10 ל10 25 מי אמין כאן?
-
לפעמים לוקח לזה כמה ימים להתעדכן באתרים.
כמובן שתבקש לראות את החותמת המקורית, או להפיק רישיון עדכני מהאזור אישי של המוכר.
הוא הסביר למה הוא עשה את הטסט באיחור של 3 חודשים?@אלעדי לא שאלתי כי רק עכשיו אני רואה את זה
-
@אלעדי לא שאלתי כי רק עכשיו אני רואה את זה
@על-הטוב-ש-ך אז תשאל, זו נורת אזהרה. כך או כך הטסט לא יהיה לשנה אלא עד 10/26. שאר הדברים (היסטוריית טיפולים / דוח סליקה) תקינים?
-
@על-הטוב-ש-ך אז תשאל, זו נורת אזהרה. כך או כך הטסט לא יהיה לשנה אלא עד 10/26. שאר הדברים (היסטוריית טיפולים / דוח סליקה) תקינים?
@אלעדי
אני עדיין לא באתי לראות הוא אומר שהכל בסדר יש רק מכה מאורה למעלה ומראה שבורה -
@אלעדי יש אפשרות להתיעץ איתך בפרטי
-
@אלעדי יש אפשרות להתיעץ איתך בפרטי
@על-הטוב-ש-ך מי אני ומה חיי

אתה יכול לכתוב בפרטי בשמחה ואם אדע אענה
אבל אם תכתוב כאן תקבל תשובות ממומחים גדולים יותר.ד"א מראה שבורה לכאורה לא עובר טסט, וצ"ע
-
@על-הטוב-ש-ך מי אני ומה חיי

אתה יכול לכתוב בפרטי בשמחה ואם אדע אענה
אבל אם תכתוב כאן תקבל תשובות ממומחים גדולים יותר.ד"א מראה שבורה לכאורה לא עובר טסט, וצ"ע
@אלעדי
איך אני יכול לשלוח בפרטי? -
@אלעדי
איך אני יכול לשלוח בפרטי?@על-הטוב-ש-ך יש סמל של צ’אט משמאל
-
@על-הטוב-ש-ך יש סמל של צ’אט משמאל
@אלעדי
לא הצלחתי -
@אלעדי
לא הצלחתי@על-הטוב-ש-ך לא כולם יכולים, רק בכירים ממש…
-
@אלעדי
לא הצלחתי@על-הטוב-ש-ך משהו חסוי שאתה לא רוצה לכתוב כאן? אם יש צורך אתן את המייל שלי
-
@על-הטוב-ש-ך משהו חסוי שאתה לא רוצה לכתוב כאן? אם יש צורך אתן את המייל שלי
@אלעדי
לא חסוי סתם יותר פרטים על הרכב אם הוא שווה בכלל -
@אלעדי
לא חסוי סתם יותר פרטים על הרכב אם הוא שווה בכלל@על-הטוב-ש-ך תעלה פה, הרבה ישמחו לייעץ לך
רכב, שנתון, מחיר וכו’ וכו’ -
טיוטה אוריס האצבק 2012 220 אלף קמ לא הוחלפה בטריה אבל עדיין תקינה
-
@אלעדי
לא חסוי סתם יותר פרטים על הרכב אם הוא שווה בכלל@על-הטוב-ש-ך ראיתי עכשיו את האשכול הנוסף שלך. אין לי ידיעה או הבנה ברכב הזה, תעלה את הנתונים כאן ויש כאן מספיק חברים שיעזרו לך בזה.
באופן כללי - האם מדובר בסוחר או פרטי? האם הוא לוחץ עליך לסגור?
תוקף טסט הוא אחד הדברים שבודקים אבל זה לא העיקרי -
-
@על-הטוב-ש-ך ראיתי עכשיו את האשכול הנוסף שלך. אין לי ידיעה או הבנה ברכב הזה, תעלה את הנתונים כאן ויש כאן מספיק חברים שיעזרו לך בזה.
באופן כללי - האם מדובר בסוחר או פרטי? האם הוא לוחץ עליך לסגור?
תוקף טסט הוא אחד הדברים שבודקים אבל זה לא העיקרי@אלעדי מדובר בפרטי והוא לא לוחץ עלי הצלחתי להוריד אותו ממש סבבה
אבל אני דיברתי היום רציתי לקחת לבדיקה ולקנות אבל הוא אומר שרק ביום חמישי הוא יכול ללכת איתי -
@על-הטוב-ש-ך
תעלה את המודעה עם הכי הרבה פרטים שאתה יודע כדי שנוכל לעזור לך או לשלול את הקניה -
@על-הטוב-ש-ך
תעלה את המודעה עם הכי הרבה פרטים שאתה יודע כדי שנוכל לעזור לך או לשלול את הקניה@אלוף-העולם-1
הוא אמר שעבר טסט החודש אבל בדקתי במשומשת וכותוב שתוקף רשיון עד 10 10 25
יש לו מכה נחמדה בדלת שלהפגוש לא למטה
ויש לו מראה שמודבקת עם דבק שחור והורדתי אותו סבבה על הסוללה וכו