התקנת Z50 PRO עם קיט חניה
-
@קיה-פיקנטו כתב בהתקנת Z50 PRO עם קיט חניה:
אם תרצה אוכל לשלוח את הקישור של המפצל שקניתי ב"ה
בגדול אמור להגיע לי אחד כזה

ACC 7.5 על המפצל שאתה מחבר שם אתה שם את הראשון 7.5 ובשני אתה שם את הפיוז של המצלמה 15
התכוונתי לשאול בחיבור של איזה פיוז הכנסת את המפצל? גם בROOM?
@קורולה-אברכים לפיוז ACC הכנסתי את המפצל כי לא היה לי פיוז 15 שפועל רק עם מפתח בסוויץ אז שמתי בACC שהוא של 7.5 ולכן השתמשתי במפצל
דרך אגב צריך לשאול כאן את אחד המומחים אם המפצל שהזמנת יתאים כיוון שהפיוז של המצלמה ושל הרכב נראה שונה מהתמונה שהעלת -
@קורולה-אברכים לפיוז ACC הכנסתי את המפצל כי לא היה לי פיוז 15 שפועל רק עם מפתח בסוויץ אז שמתי בACC שהוא של 7.5 ולכן השתמשתי במפצל
דרך אגב צריך לשאול כאן את אחד המומחים אם המפצל שהזמנת יתאים כיוון שהפיוז של המצלמה ושל הרכב נראה שונה מהתמונה שהעלת@קיה-פיקנטו כתב בהתקנת Z50 PRO עם קיט חניה:
לא היה לי פיוז 15 שפועל רק עם מפתח בסוויץ
למה אין?
העליתי צילום של תרשים פיוזים באוטו הזה, השני משמאל למטה הוא רק עם סוויץ’ והוא 15 -
לא היה לי פיוז 15 שפועל רק עם מפתח בסוויץ
למה אין?
העליתי צילום של תרשים פיוזים באוטו הזה, השני משמאל למטה הוא רק עם סוויץ’ והוא 15@קורולה-אברכים אם כן אז אתה לכאורה לא צריך מפצל פשוט תתחבר אליו ,וזרם קבוע היה לי בפיוז של הAUDIO
יכול להיות שאצלי זה שונה מאצלך כי אצלי לא היה אחד של 15 שרק עם סוויץ שאינו חיוני
אצלי זה 2012 דיזל … -
@קורולה-אברכים אם כן אז אתה לכאורה לא צריך מפצל פשוט תתחבר אליו ,וזרם קבוע היה לי בפיוז של הAUDIO
יכול להיות שאצלי זה שונה מאצלך כי אצלי לא היה אחד של 15 שרק עם סוויץ שאינו חיוני
אצלי זה 2012 דיזל …@קיה-פיקנטו כתב בהתקנת Z50 PRO עם קיט חניה:
אצלי זה 2012 דיזל …
אני 2011 דיזל, לדעתי אין משהו שונה.
מעניין. אולי תבדוק אצלך את התרשים של הפיוזים אם זה שונה מאצלי? רק בשביל הספורט…