בעיה בוויז במולטימדיה
-
שלום וברכה. יש לי בעיה בוויז במולטימדיה, כשאני פותח את הוויז הוא מראה שהוא חושב ואז מתנתק או שכותב לי שאין חיבור לרשת. הגירסה בוויז היא עדכנית, יש הרשאה למיקום, האינטרנט עובד מצוין, וכן גוגל מאפס עובד מצוין, קניתי מולטימדיה חדשה ויותר משודרגת ועדיין יש את אותה בעיה. אשמח אם תעזרו לי
-
שלום וברכה. יש לי בעיה בוויז במולטימדיה, כשאני פותח את הוויז הוא מראה שהוא חושב ואז מתנתק או שכותב לי שאין חיבור לרשת. הגירסה בוויז היא עדכנית, יש הרשאה למיקום, האינטרנט עובד מצוין, וכן גוגל מאפס עובד מצוין, קניתי מולטימדיה חדשה ויותר משודרגת ועדיין יש את אותה בעיה. אשמח אם תעזרו לי
@אלחנן-אליהו
ניסית להתקין מחדש? -
הבעיה שאתה מתאר אם אני לא טועה אם יש לך אפשרות תכנס לגוגל או לחנות גוגל אפ ותרשום בחיפוש Google Play services להורדה אם אתה נכנס דרך הגוגל תיכנס לקישור שפותח דרך החנות ואז תעשה לו עידכון תעדכן אותי מה קרה בעזרת השם זה אמור לעזור
@noami הורדתי את הוויז מהחנות ובאותו יום זה לא עובד, אין צורך בעדכון
-
@אלחנן-אליהו
ניסית להתקין מחדש?@מנאששש כן
-
@noami הורדתי את הוויז מהחנות ובאותו יום זה לא עובד, אין צורך בעדכון
@אלחנן-אליהו זה לא קשור לעדכון של הוויז זה קשור לגוגל פליי סרוויס אני יסביר בעצם גוגל פליי סרוויס זה אפליקציה שגורמת לכול האפליקציות לעבוד בלי תקיעות ולפעמים קורה שהחנות מעדכנת את הגוגל פליי סרוויס בגלל שהתוספו עוד אפליקציות או בגלל שיש עדכונים מסוימים בתוך האפליקציות לכן מדי פעם קורה שאתה יכול להוריד וויז והוויז עצמו מעודכן אבל הגוגל פליי לא בכול אופן אצלי זה קרה אם אני לא טועה גם אצלי וגם אצל חמי אני חושב שמה כבר אתה יכול להפסיד במקסימום אתה תיראה שזה מעודכן ואם זה עדיין לא עזר תתקשר אליי ואני ייתן לך עוד אופציה 0504103418