התעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד
-
@אברהם-0 נראה לי לא שווה את ההשקעה
-
@זיק-המבריק
@yosi
יש לי בעיה בפתיחת דלת וגם חשמל של החלון
אם אני בין כה נוסע לחיזמה הוא יעשה לי את זה?
או אולי מישהו אחר שמה?@אברהם-0 תוכל לקנות אצלו מנגנונים ולהחליף לבד או אצל מישהו אחר
-
@זיק-המבריק
@yosi
או אולי מישהו אחר שמה?@אברהם-0 כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
@זיק-המבריק
@yosi
או אולי מישהו אחר שמה?המנגנוני חלון זו מחלה של ה I30, אתה צריך לוודא שמה שאתה לוקח ממנו אכן עובד.
ולכן או שתרכיב את זה שם בעצמך או שתיתן לו להרכיב, הוא לא אמור לקחת הרבה כסף על ההרכבה , זה משהו מאוד פשוט.
העלו כאן בעבר קישור למנגנון מאליאקספרס, אולי זה היה @גיל
בהצלחה -
@אברהם-0 כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
@זיק-המבריק
@yosi
או אולי מישהו אחר שמה?המנגנוני חלון זו מחלה של ה I30, אתה צריך לוודא שמה שאתה לוקח ממנו אכן עובד.
ולכן או שתרכיב את זה שם בעצמך או שתיתן לו להרכיב, הוא לא אמור לקחת הרבה כסף על ההרכבה , זה משהו מאוד פשוט.
העלו כאן בעבר קישור למנגנון מאליאקספרס, אולי זה היה @גיל
בהצלחה@yosi מנגנון או מתג…
-
@yosi מנגנון או מתג…
@זיק-המבריק כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
@yosi מנגנון או מתג…
מתגים
טעות שלי -
התעקם לי אחד הג’אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד
האויר יוצא החוצה טיפין טיפין
בפנצריה שהייתי ניסו אבל לא התאמצו יותר מידי@אברהם-0 כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
בפנצריה שהייתי ניסו אבל לא התאמצו יותר מידיאם זה לא מגנזיום, קח פטיש 5 קילו ותיישר. ואם לא הולך… אז עוד יותר בכח!
רק תקפיד לדפוק במקום הנכון, ואם אתה עושה את זה על הרכב אני חושב שעדיף שהמקום של הדפיקות יהיה למעלה או למטה אבל לא לצד כדי לא לדפוק את ההגה. -
@אברהם-0 כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
בפנצריה שהייתי ניסו אבל לא התאמצו יותר מידיאם זה לא מגנזיום, קח פטיש 5 קילו ותיישר. ואם לא הולך… אז עוד יותר בכח!
רק תקפיד לדפוק במקום הנכון, ואם אתה עושה את זה על הרכב אני חושב שעדיף שהמקום של הדפיקות יהיה למעלה או למטה אבל לא לצד כדי לא לדפוק את ההגה.@נייטרון-חפשי כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
רק תקפיד לדפוק במקום הנכון, ואם אתה עושה את זה על הרכב אני חושב שעדיף שהמקום של הדפיקות יהיה למעלה או למטה אבל לא לצד כדי לא לדפוק את ההגה.5 קילו?
זה הענק שוברים אתו קירות עם ידית באורך מטר.
אתה בטח מתכוון ל 2 קילו. -
@נייטרון-חפשי כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
רק תקפיד לדפוק במקום הנכון, ואם אתה עושה את זה על הרכב אני חושב שעדיף שהמקום של הדפיקות יהיה למעלה או למטה אבל לא לצד כדי לא לדפוק את ההגה.5 קילו?
זה הענק שוברים אתו קירות עם ידית באורך מטר.
אתה בטח מתכוון ל 2 קילו. -
רק תקפיד לדפוק במקום הנכון, ואם אתה עושה את זה על הרכב אני חושב שעדיף שהמקום של הדפיקות יהיה למעלה או למטה אבל לא לצד כדי לא לדפוק את ההגה.@נייטרון-חפשי ועדיין נראה לי שווה את המאמץ לפרק את הגלגל מהרכב לא לדפוק כשהוא מחובר
-
@נייטרון-חפשי ועדיין נראה לי שווה את המאמץ לפרק את הגלגל מהרכב לא לדפוק כשהוא מחובר
@זיק-המבריק כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
ועדיין נראה לי שווה את המאמץ
מה שווה את המאמץ? הדפיקות שלך בחיים לא יגעו לעוצמה של המכה כשאתה עולה על במפר…