התעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד
-
התעקם לי אחד הג’אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד
האויר יוצא החוצה טיפין טיפין
בפנצריה שהייתי ניסו אבל לא התאמצו יותר מידי@אברהם-0 קונים גלגל במצב טוב
מפירוקיה -
@אברהם-0 קונים גלגל במצב טוב
מפירוקיה@זיק-המבריק איפה יש כזה דבר בירושלים
-
@זיק-המבריק איפה יש כזה דבר בירושלים
@אברהם-0 מכיר בחיזמא על הכביש הראשי לכיוון מעלה אדומים
-
@זיק-המבריק כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
אתה מתכוון ליפני?
ניסיתי להוציא קישור למיקום שלו, מקווה שזה תקין.
אם אתה מגיע מכיוון פסגת זאב הוא נמצא משמאל לכביש, יש שם קו הפרדה רצוף כך שא"א לפנות שמאלה, צריך להמשיך עוד קצת וכשיש משתלה מימין לרדת ימינה ולחזור לכביש שמאלה לכיוון הנגדי, הקו שם מקווקו.ג’אנט כזה יעלה כנראה בין 100 ל 200 תלוי במצב רוח שלו וכמה הוא חושב שהוא יכול לבקש.
חוץ מזה תצטרך לקחת אותו לפנצ’ריה שירכיבו עליו את הצמיג שלך = עוד כמה שקלים.
אגב, יתכן שלא יהיה הרבה הבדל במחיר בין ג’אנט לבד לג’אנט עם צמיג.ועוד נקודה: ייתכן שיש בעיה חוקית לתקן שם!
-
@זיק-המבריק כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
אתה מתכוון ליפני?
ניסיתי להוציא קישור למיקום שלו, מקווה שזה תקין.
אם אתה מגיע מכיוון פסגת זאב הוא נמצא משמאל לכביש, יש שם קו הפרדה רצוף כך שא"א לפנות שמאלה, צריך להמשיך עוד קצת וכשיש משתלה מימין לרדת ימינה ולחזור לכביש שמאלה לכיוון הנגדי, הקו שם מקווקו.ג’אנט כזה יעלה כנראה בין 100 ל 200 תלוי במצב רוח שלו וכמה הוא חושב שהוא יכול לבקש.
חוץ מזה תצטרך לקחת אותו לפנצ’ריה שירכיבו עליו את הצמיג שלך = עוד כמה שקלים.
אגב, יתכן שלא יהיה הרבה הבדל במחיר בין ג’אנט לבד לג’אנט עם צמיג.ועוד נקודה: ייתכן שיש בעיה חוקית לתקן שם!
@yosi כן אליו התכוונתי
ולכן אמרתי לו לקנות עם צמיג במצב טוב
ולמה אסור לקנות שם -
@yosi כן אליו התכוונתי
ולמה אסור לקנות שם@זיק-המבריק כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
@yosi כן אליו התכווני
ולמה אסור לקנות שםכתבתי שחוקית אסור, אומרים ששם זה פלסטין.
יש משהו מוזר, אנשים שלא מכירים ברשות הפלסטינאית כמדינה ובכ"ז מכירים בה כמקום שאסור לישראלים לתקן בו רכבים ועוד.
עכ"פ למרות מה שכתבתי המקום והמיקום מוכרים לי. -
@yosi כן אליו התכווני
ולמה אסור לקנות שםכתבתי שחוקית אסור, אומרים ששם זה פלסטין.
יש משהו מוזר, אנשים שלא מכירים ברשות הפלסטינאית כמדינה ובכ"ז מכירים בה כמקום שאסור לישראלים לתקן בו רכבים ועוד.
עכ"פ למרות מה שכתבתי המקום והמיקום מוכרים לי.@yosi מיד אחרי הפירוקיה לכיוון הכיכר יש מסגר ומאחוריו יש מוסך של אדם מבוגר אחלה בעל מקצוע רואים שם גם הרבה מוניות ומרצדסים חדשים שהוא מטפל
-
@yosi מיד אחרי הפירוקיה לכיוון הכיכר יש מסגר ומאחוריו יש מוסך של אדם מבוגר אחלה בעל מקצוע רואים שם גם הרבה מוניות ומרצדסים חדשים שהוא מטפל
@yosi מיד אחרי הפירוקיה לכיוון הכיכר יש מסגר ומאחוריו יש מוסך של אדם מבוגר אחלה בעל מקצוע רואים שם גם הרבה מוניות ומרצדסים חדשים שהוא מטפל
זה שהרבה ישראלים ויהודים קונים ומתקנים שם זה לא אומר שזה חוקי.
לא המלצתי ל @אברהם-0 לקנות או לא לקנות שם, תיארתי את המקום, והזכרתי את המורכבות. -
זה שהרבה ישראלים ויהודים קונים ומתקנים שם זה לא אומר שזה חוקי.
לא המלצתי ל @אברהם-0 לקנות או לא לקנות שם, תיארתי את המקום, והזכרתי את המורכבות. -
@yosi
@זיק-המבריק
חוקי או לא חוקי
השאלה אם זה מסוכן או לא מסוכן@אברהם-0 כתב בהתעקם לי אחד הג'אנטים ביונדאי I30 איפה מיישרים אותו או איפה משיגים כזה אחד:
@yosi
@זיק-המבריק
השאלה אם זה מסוכן או לא מסוכןאני יודע?
אומרים שלא
הביטוח שלי לא מכסה אותך!!! -
@yosi
אם מישהו חיפש מקום אז שם יש
חוקי או לא? לא יודע!
מסוכן ? זה אחרי המחסום מכיוון ירושלים
והוספתי שיש שם בעל מלאכה מצויין לידעת הציבור -
@yosi
אם מישהו חיפש מקום אז שם יש