דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. מערכת הנעילה ברכב השתגעה (אבל לגמרי...)

מערכת הנעילה ברכב השתגעה (אבל לגמרי...)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
3 פוסטים 3 כותבים 80 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ל מנותק
    ל מנותק
    לוחצגז
    כתב נערך לאחרונה על ידי לוחצגז

שלום לכולם

ברשותי רכב מסוג קיה נירו 2018 רמת הגימור הגבוהה הכוללת בין היתר כניסה לרכב ללא מפתח ע"י לחיצה על הכפתור שנמצא בידית הדלת של הנהג או הנוסע.

אתמול אני יוצא מהרכב ורוצה לנעול את הרכב ע"י לחיצה על הכפתור שעל הידית, בעת הלחיצה אני שומע צפצוף ארוך המעיד שהרכב לא מצליח להינעל בגלל שיש דלת פתוחה - בדקתי שכל הדלתות טרוקות ולחצתי שוב - אך גם אז הרכב סירב להינעל. בסוף נעלתי דרך הכפתור בשלט שכן עבד.

היום אני יוצא מהרכב, נועל (עם השלט כמובן) וכשהרכב היה נעול ניגשתי לבגאז’ והבגאז’ נפתח בשתי לחיצות על כפתור הפתיחה בעת זיהוי המפתח, כשאני סוגר את הבגאז’ - הרכב שיחרר את הנעילה של כל הדלתות(!) אך המראות נשארות מקופלות, אחרי ההתנעה של הרכב המראות נפתחו (לא תקין).

ועוד משהו ששמתי לב עד היום כשהייתי מתקרב לרכב היו נדלקים נורות מתחת הידיות (אורות ‘ברוכים הבאים’) והמראות היו נפתחות, אך הפעם זה לא קרה.

אם שאלתם, הכפתור שעל דלת הנהג עובד יפה מאוד בשחרור הנעילה, ההתנעה והכיבוי (שנעשים בכפתור) עובדים חלק. הנעילה הפנימית עובדת כרגיל.

ניסיתי היום לפתוח ולנעול את הרכב עם השלט ממרחק די גדול מהרכב (דרך חנות נוחות בתחנת דלק עם דלתות סגורות) והרכב נפתח וננעל כרגיל.

אשמח לעזרת המומחים בעניין מה זה יכול להיות.

בברכה

י תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ל לוחצגז

שלום לכולם

ברשותי רכב מסוג קיה נירו 2018 רמת הגימור הגבוהה הכוללת בין היתר כניסה לרכב ללא מפתח ע"י לחיצה על הכפתור שנמצא בידית הדלת של הנהג או הנוסע.

אתמול אני יוצא מהרכב ורוצה לנעול את הרכב ע"י לחיצה על הכפתור שעל הידית, בעת הלחיצה אני שומע צפצוף ארוך המעיד שהרכב לא מצליח להינעל בגלל שיש דלת פתוחה - בדקתי שכל הדלתות טרוקות ולחצתי שוב - אך גם אז הרכב סירב להינעל. בסוף נעלתי דרך הכפתור בשלט שכן עבד.

היום אני יוצא מהרכב, נועל (עם השלט כמובן) וכשהרכב היה נעול ניגשתי לבגאז’ והבגאז’ נפתח בשתי לחיצות על כפתור הפתיחה בעת זיהוי המפתח, כשאני סוגר את הבגאז’ - הרכב שיחרר את הנעילה של כל הדלתות(!) אך המראות נשארות מקופלות, אחרי ההתנעה של הרכב המראות נפתחו (לא תקין).

ועוד משהו ששמתי לב עד היום כשהייתי מתקרב לרכב היו נדלקים נורות מתחת הידיות (אורות ‘ברוכים הבאים’) והמראות היו נפתחות, אך הפעם זה לא קרה.

אם שאלתם, הכפתור שעל דלת הנהג עובד יפה מאוד בשחרור הנעילה, ההתנעה והכיבוי (שנעשים בכפתור) עובדים חלק. הנעילה הפנימית עובדת כרגיל.

ניסיתי היום לפתוח ולנעול את הרכב עם השלט ממרחק די גדול מהרכב (דרך חנות נוחות בתחנת דלק עם דלתות סגורות) והרכב נפתח וננעל כרגיל.

אשמח לעזרת המומחים בעניין מה זה יכול להיות.

בברכה

י מנותק
      י מנותק
      י. שטרן
      כתב נערך לאחרונה על ידי יעקב מ. פינס

@מיוחד
      המאסטר בתחום

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • י י. שטרן

@מיוחד
        המאסטר בתחום

מ מנותק
        מ מנותק
        מאסטר 1
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-שטרן פעם נתקלתי בבעיה כזו אצל חבר ששכח להרים את בלם היד החשמלי למצב בלימה, שווה בדיקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

6

2.2k

משתמשים

7.2k

נושאים

96.0k

פוסטים
        • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.