עזרה בקניית רכב
-
אשמח לדעת אם הרכב הזה מומלץ והאם המחיר שווה את זה
תודה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/1ovnqu4v?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=15&pagination=1 -
תודה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/1ovnqu4v?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=15&pagination=1 -
תודה
@חובק-עולם למה כמה זה שווה?
בדקתי ביד 2 ורוצים כזה מחיר על יד 4 וק"מ יותר גבוה -
מה זה המחיר 16,425 ?
אותי זה מחשיד שכתובים כך. -
מה זה המחיר 16,425 ?
אותי זה מחשיד שכתובים כך.@רפאל-יהושע לא הבנתי
אז אם אני מוריד אותה ל16000 זה כבר לא חשוד? -
@רפאל-יהושע לא הבנתי
אז אם אני מוריד אותה ל16000 זה כבר לא חשוד?@א.ב. כתב בעזרה בקניית רכב:
@רפאל-יהושע לא הבנתי
אז אם אני מוריד אותה ל16000 זה כבר לא חשוד?לא, לכתוב מחיר בצורה כזו זה מרתיע אותי, אפשר לכתוב מספר יותר עגול.
-
@חובק-עולם למה כמה זה שווה?
בדקתי ביד 2 ורוצים כזה מחיר על יד 4 וק"מ יותר גבוה -
@א.ב. זה שרוצים לא אומר שזה שווה.
אגב זה נראה של שמאלנים. יש סיכוי שזה אומר על טיפול טוב ללא הזנחה. (כמובן הנחה ללא בסיס.)@חובק-עולם אני יקח את האוטו למכון
אני מאמין ששם ימצאו את כל הבעיות אם יש -
תודה רבה לכל המסייעים
קניתי את הרכב
עשיתי בדיקה במכון והוא אמר שהאוטו פיקס ורק צריך ליזהר מהמצבר כי הוא כבר בן שנתיים
בעלת הרכב היתה אשה מבוגרת (שמאלניה מקיבוץ …) שנפטרה שעשתה את כל הטיפולים ביונדאי והכל רשום בספר טיפולים
הבת שלה עשתה לי הנחה ל15500 כי עכשיו היא רגועה שימשיכו לשמור על הרכב והשאירה לי טנק דלק מלא… -
תודה רבה לכל המסייעים
קניתי את הרכב
עשיתי בדיקה במכון והוא אמר שהאוטו פיקס ורק צריך ליזהר מהמצבר כי הוא כבר בן שנתיים
בעלת הרכב היתה אשה מבוגרת (שמאלניה מקיבוץ …) שנפטרה שעשתה את כל הטיפולים ביונדאי והכל רשום בספר טיפולים
הבת שלה עשתה לי הנחה ל15500 כי עכשיו היא רגועה שימשיכו לשמור על הרכב והשאירה לי טנק דלק מלא…@א.ב. כתב בעזרה בקניית רכב:
תודה רבה לכל המסייעים
קניתי את הרכב
הבת שלה עשתה לי הנחה ל15500 כי עכשיו היא רגועה שימשיכו לשמור על הרכב והשאירה לי טנק דלק מלא…זריז אתה

תתחדש שתסע בדרכים טובות
ו0 תקלות -
תודה רבה לכל המסייעים
קניתי את הרכב
הבת שלה עשתה לי הנחה ל15500 כי עכשיו היא רגועה שימשיכו לשמור על הרכב והשאירה לי טנק דלק מלא…@א.ב. כתב בעזרה בקניית רכב:
תודה רבה לכל המסייעים
קניתי את הרכב
הבת שלה עשתה לי הנחה ל15500 כי עכשיו היא רגועה שימשיכו לשמור על הרכב והשאירה לי טנק דלק מלא…תתחדש
נשמע מצוין