מדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18
-
אשמח למציאת פתרון ל2 בעיות
- יש לי דיסק און קי שמחובר באופן קבוע, מפריע לי שכל הדלקה עולה הסייר קבצים, האם יש אפשרות למנוע את זה?
- אני הרבה שומע מוזיקה ברקע (בעוצמה נמוכה) אבל בגלל זה אני לא שומע את הוויז, ניסיתי להגדיר שהוויז יהיה יותר גבוה מהמוזיקה אבל לא תמיד הצלחתי וגם אם כן אז זה התאפס בהדלקה הבאה של הרכב
אשמח לשמוע שיש פתרון
תודה רבה -
אשמח למציאת פתרון ל2 בעיות
- יש לי דיסק און קי שמחובר באופן קבוע, מפריע לי שכל הדלקה עולה הסייר קבצים, האם יש אפשרות למנוע את זה?
- אני הרבה שומע מוזיקה ברקע (בעוצמה נמוכה) אבל בגלל זה אני לא שומע את הוויז, ניסיתי להגדיר שהוויז יהיה יותר גבוה מהמוזיקה אבל לא תמיד הצלחתי וגם אם כן אז זה התאפס בהדלקה הבאה של הרכב
אשמח לשמוע שיש פתרון
תודה רבה@הכל-מלמעלה כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
יש לי דיסק און קי שמחובר באופן קבוע, מפריע לי שכל הדלקה עולה הסייר קבצים, האם יש אפשרות למנוע את זה?
איזה סייר קבצים? בסייר + אפשר לבטל בהגדרות
-
איך אני עושה שבמסך הבית יהיה וויז (איפה שהתמונה של הרכב)
וכן איך אני משנה את הגי פי אס לעברית?@טייס-קרבי כנס לנושא תלחץ על התמונה של הפרופיל ותבחר את הערכת נושא האחרונה
-
@אלחנן-1 תודה על המדריך,
יש לי בעיה כשאני מנסה להכנס להגדרות יצרן הוא דורש קוד PIN ניסיתי 1234 ו-0000 וזה לא עבד, יש דרך לדעת מה הקוד או להכנס בכל זאת?@מישהו 8888 ו123456
כל אחד מוביל להגדרות שונות -
@פתוח-לשמוע כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
@מישהו 8888 ו123456
תודה אני אנסה (אין לי עדיין אפשרות לעשות לייק)
-
@מישהו 8888 ו123456
כל אחד מוביל להגדרות שונות@פתוח-לשמוע
מה זאת אומרת שונות?
שניהם יעבדו אבל כל אחד יפתח משהוא אחר??? -
@פתוח-לשמוע
מה זאת אומרת שונות?
שניהם יעבדו אבל כל אחד יפתח משהוא אחר???@טייס-קרבי כן
-
וכן איך אני משנה את הגי פי אס לעברית?@טייס-קרבי כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
וכן איך אני משנה את הגי פי אס לעברית?כשאתה נמצא במסך הבית לחץ על בית
-
י יוסי לוי התייחס לנושא זה
-
ל לומדעס התייחס לנושא זה