סתירה בתוקף הרשיון
-
אני בא לחדש את הרישיון שלי לאחר שנתיים, ואני רואה דבר מעניין, שבאתר רשום שהתוקף של הרשיון הוא עד ה15 דצמבר 2025 ואילו על הרישיון עצמו רשום ב4d 11.12.2025
יצויין שהטסט היה ב10/12/2023 כך שלכאורה מה שכתוב על הרישיון צודק.
מה הפשט בזה? והאם אני צריך לחשוש לאיזה טעות באתר שעלולה להשפיע עלי? -
אני בא לחדש את הרישיון שלי לאחר שנתיים, ואני רואה דבר מעניין, שבאתר רשום שהתוקף של הרשיון הוא עד ה15 דצמבר 2025 ואילו על הרישיון עצמו רשום ב4d 11.12.2025
יצויין שהטסט היה ב10/12/2023 כך שלכאורה מה שכתוב על הרישיון צודק.
מה הפשט בזה? והאם אני צריך לחשוש לאיזה טעות באתר שעלולה להשפיע עלי?@צבי-דורש-ציון אין מה לפחד או לחשוש וזה רק מזכיר לי אותי שגם קיבלתי את הרשיון הקבוע לאחר הנהג חדש…
תשים לב שברשיון שהיה לך בתוקף לשנתיים התוקף הוא מהיום שהוצאת את הרשיון \ עברת טסט
אבל ברשיון החדש שהוא בתוקף ל5 שנים התוקף שלו לתאריך של היום הולדת שלך הלועזי בשביל שלא תשכח לחדש -
@צבי-דורש-ציון אין מה לפחד או לחשוש וזה רק מזכיר לי אותי שגם קיבלתי את הרשיון הקבוע לאחר הנהג חדש…
תשים לב שברשיון שהיה לך בתוקף לשנתיים התוקף הוא מהיום שהוצאת את הרשיון \ עברת טסט
אבל ברשיון החדש שהוא בתוקף ל5 שנים התוקף שלו לתאריך של היום הולדת שלך הלועזי בשביל שלא תשכח לחדש@צילפינגים עכשיו עשיתי את החידוש, והמעניין הוא שזה נתן לי PDF עם תוקף עד תחילת החודש של היומולדת שלי הקרוב, אף שבתהליך היה רשום שהתוקף עד 2030, בכרטיס שיגיע זה כן יהיה עם תוקף ארוך?
-
@צילפינגים עכשיו עשיתי את החידוש, והמעניין הוא שזה נתן לי PDF עם תוקף עד תחילת החודש של היומולדת שלי הקרוב, אף שבתהליך היה רשום שהתוקף עד 2030, בכרטיס שיגיע זה כן יהיה עם תוקף ארוך?
@צבי-דורש-ציון כתב בסתירה בתוקף הרשיון:
@צילפינגים עכשיו עשיתי את החידוש, והמעניין הוא שזה נתן לי PDF עם תוקף עד תחילת החודש של היומולדת שלי הקרוב, אף שבתהליך היה רשום שהתוקף עד 2030, בכרטיס שיגיע זה כן יהיה עם תוקף ארוך?
אני עדיין לא נביא…
אא"כ אני נכלל באלו שניתנה להם הנבואה
-
@צבי-דורש-ציון כתב בסתירה בתוקף הרשיון:
אני עדיין לא נביא…
אא"כ אני נכלל באלו שניתנה להם הנבואה
@צילפינגים חשבתי שאתה ‘חכם’…
או כפתגם הנודע אין חכם כבעל הנסיון