ניסאן מיקרה - פענוח בדיקה לפני קניה
-
ראיתי מיקרה 2019 יד ראשונה 36000 ק"מ ידני 1200 סמ"ק
25000 ש"ח
יש הרבה פגיעות פח והחליפו קלאץ 3 פעמים!!! (הנהג היה מבוגר, רכב ראשון שלו, ולא בדיוק יודע “להרגיש” את הקלץ… והחניה שלו צמודה לפח…
הלכתי למכון בדיקה, הבודק בעל פה אמר שהמנוע והגיר והשלדה תקינים, הוא רואה שהחליפו קלאץ אבל נראה תקין, בפועל בדף מופיעה רשימה מפחידה, מישהו יכול לפענח האם יש ממה לחשוש?

-
ראיתי מיקרה 2019 יד ראשונה 36000 ק"מ ידני 1200 סמ"ק
25000 ש"ח
יש הרבה פגיעות פח והחליפו קלאץ 3 פעמים!!! (הנהג היה מבוגר, רכב ראשון שלו, ולא בדיוק יודע “להרגיש” את הקלץ… והחניה שלו צמודה לפח…
הלכתי למכון בדיקה, הבודק בעל פה אמר שהמנוע והגיר והשלדה תקינים, הוא רואה שהחליפו קלאץ אבל נראה תקין, בפועל בדף מופיעה רשימה מפחידה, מישהו יכול לפענח האם יש ממה לחשוש?

@מושיקו200 לא נשמע טוב.
לא מהבדיקה כמו מהעובדה שהחליפו 3 פעמים קלאץ והרבה פגיעות פח ב36000 ק"מ אני הייתי מחפש משהו יותר שמור -
@מושיקו200 לא נשמע טוב.
לא מהבדיקה כמו מהעובדה שהחליפו 3 פעמים קלאץ והרבה פגיעות פח ב36000 ק"מ אני הייתי מחפש משהו יותר שמור@מאירי כתב בניסאן מיקרה - פענוח בדיקה לפני קניה:
@מושיקו200 לא נשמע טוב.
לא מהבדיקה כמו מהעובדה שהחליפו 3 פעמים קלאץ והרבה פגיעות פח ב36000 ק"מ אני הייתי מחפש משהו יותר שמורהמחיר בהתאם.
-
@מאירי כתב בניסאן מיקרה - פענוח בדיקה לפני קניה:
@מושיקו200 לא נשמע טוב.
לא מהבדיקה כמו מהעובדה שהחליפו 3 פעמים קלאץ והרבה פגיעות פח ב36000 ק"מ אני הייתי מחפש משהו יותר שמורהמחיר בהתאם.
-
@Shebsale הוא יכול למצוא משהו במחיר הזה אולי לא בק"מ וביד האלו אבל עדיין עם נתונים טובים ואפילו ביותר זול.
אני הייתי מאוד חושש ללכת על רכב כזה.
מניסיון שלי רכב עם הרבה תאונות ומכות גם הבפנים לא מציאה גדולה. -
@מאירי כתב בניסאן מיקרה - פענוח בדיקה לפני קניה:
@Shebsale הוא יכול למצוא משהו במחיר הזה אולי לא בק"מ וביד האלו אבל עדיין עם נתונים טובים ואפילו ביותר זול.
גם לא שנתון כזה.
מניסיון שלי רכב עם הרבה תאונות ומכות גם הבפנים לא מציאה גדולה.
לא מחייב.
-
@Shebsale כתב בניסאן מיקרה - פענוח בדיקה לפני קניה:
גם לא שנתון כזה.
יש הרבה אפילו ביותר זול
תפתח יד 2 תראה
דוגמא@מאירי כתב בניסאן מיקרה - פענוח בדיקה לפני קניה:
@Shebsale כתב בניסאן מיקרה - פענוח בדיקה לפני קניה:
גם לא שנתון כזה.
יש הרבה אפילו ביותר זול
תפתח יד 2 תראה
דוגמאצודק, אבל נסע כמעט פי 4…