חוות דעת מאזדה 5 דור שני
-
לי יש מאזדה 2013 (עדיין למכירה ואולי בגלל זה אני לא הכי אובייקטיבי אבל אנסה להיות כזה).
קניתי אותה לפני 4 שנים ב180 אלף ק"מ מאחד שקרוב משפחה מכיר והמוסכניק שלי מאוד התלהב ממנה ולכן הלכתי על זה, היא היתה יד 2.
עד שלא התחלתי לנסות למכור אותה לא ידעתי שיש עליה כזה שם רע, ראיתי הרבה מאזדות בערים חרדיות והתלבטתי בינה לגרנדיס אבל כולם היו עם מלא ק"מ ולא היה לי אמינות ולכן הלכתי על המאזדה.
סך הכל שורה תחתונה
הלך אלטרנטור בהתחלה שהחלפתי או שיפצתי אני כבר לא זוכר.
אבל מאז עשיתי טיפול פעם בשנה ולא קרה כלום,
בחצי שנה אחרונה הלך מחשב גיר ואז הבנתי שזה המחלה שלהם אבל החלפתי והאוטו תקין, והיה גם רצועת מנוע שנקרעה ופלאנץ מים שהרכב לא נסע תקופה שהתקלקל.
נשמע בלאי סביר ביותר ולכן לא יודע למה השם הרע הזה.
על כל פנים לא לשכוח שהכל זה ס"ד של בנאדם לפי התיקונים שצריך לעבור כנראה. מקווה שעזרתי עם המידע.
כן התפשרתי בקטע שהחלונות לא ירדו עד הסוף אבל סך הכל האוטו שירת אותי הרבה זמן. היום הוא 235 אלף ק"מ.@ami2405 אין להוכיח מרכב לרכב
הוא מוגדר באמינות בינונית ובצדק, רק באופן כללי התקלות שלו זולות, וגם אם זה גיר או אפילו מנוע זה מקסימום באזור 4500 שקל (מנוע לא חדש כמובן)
כך שמי שמחפש זול בשקלול זה עדיין זול, וכמו בכל רכב תחפש משהו שמור עם ק"מ סביר, זה שווה את התוספת במחיר
המחיר הוא קצת כאב ראש, אבל חוץ מאאוטלנדר שמורה אין ‘ראש שקט’ לגמרי ב7 מקומות (אולי הקשקאי, לא מכיר), בדרך הטבע כמובן