TS10S הוזמן בטעות 10 אינטש
-
עזרתי לאברך יקר עם הזמנה והתקנה של מולטימדיה ופאנל והוא בטעות הזמין 10 אינטש במקום 9
למעשה אחרי שכבר השחלתי את כל החיווט ובאתי להרכיב את המסך על הפאנל אני רואה שזה לא מתאים, עכשיו להחזיר למוכר זה בעיה כי כבר האנטנות מיקרופון וכדו’ מושחלים
בקיצור הוא תקוע עם TS10S 4 32 10 אינטש והוא צריך 9 , אם למישהו מהמתקינים יש ספייר במלאי ויכול להחליף זה יהיה ממש עזרה עצומה
[אפשר גם בתשלום סמלי]תודה רבה
-
עזרתי לאברך יקר עם הזמנה והתקנה של מולטימדיה ופאנל והוא בטעות הזמין 10 אינטש במקום 9
למעשה אחרי שכבר השחלתי את כל החיווט ובאתי להרכיב את המסך על הפאנל אני רואה שזה לא מתאים, עכשיו להחזיר למוכר זה בעיה כי כבר האנטנות מיקרופון וכדו’ מושחלים
בקיצור הוא תקוע עם TS10S 4 32 10 אינטש והוא צריך 9 , אם למישהו מהמתקינים יש ספייר במלאי ויכול להחליף זה יהיה ממש עזרה עצומה
@יצחק-רשטונ
למה לא להחליף פאנל? אם זה אפשרי כמובן -
@יצחק-רשטונ
למה לא להחליף פאנל? אם זה אפשרי כמובן@פתוח-לשמוע כתב בTS10S הוזמן בטעות 10 אינטש:
למה לא להחליף פאנל?
לא נכנס שם 10
אולי עם מתאם אבל אז זה ישב בחוץ [גם ככה קצת בולט] -
@יצחק-רשטונ אשמח להחליף
0533113080
תודה רבה -
י יצחק רשטונ סימן נושא זה כשאלה
-
@יצחק-רשטונ לקנות ממך גם טוב? או דווקא החלפה?
-
@יצחק-רשטונ
רלוונטי ?
מאיזה אזור אתה?