הצהרת 50 שעות לנהג חדש
-
@רב-קו כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
זה לא כ"כ המקום אבל רק להזכיר שיש מושג כזה שנקרא שקר אז גם אם זה נשמע תמים למדי ההערה הזאת אני בכל זאת חושב שהיא במקומה, (ואולי לכן חשוב לו לעשות את זה)
סתם מעניין לעשות הצבעה אם יש פה אחד בפורום שעשה את השעות האלה באמת
@חיים-ברזל לפני הסקר שלך, קודם כל אם מישהו עקב אחרי השעות שלו והוא יודע כמה שעות הוא נסע עם מלווה
דווקא מכיר אחד כזה, שלא נסע מחוץ לעיר בלי מלווה, ונראה לי שהוא צבר מספיק שעות, לא בטוח.
-
יאללה סקר!
-
@Roseite לאחר שדברַי צוטטו ע"י ידידי @יראת-שמים (כולל ה"בהצלחה!" שאפו!
)
(והוחמאתימכך שהספקת לקרוא משהו מהדברים שלי כ"כ מהר…)
לא נותר אלא לאחל: ברוך הבא לפורום!
נ.ב- זימון תור תוכל לבצע כאן.
בהצלחה! -
@גיל כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
נ.ב- זימון תור תוכל לבצע כאן .
תודה רבה.
האם אני חייב לקבוע לפי מחוז מגורי? כלומר, נניח שזה דרום, אז בבאר שבע? או שאני יכול לקבוע גם במחוז אחר, משיקולי נוחות בפועל?
-
@Roseite כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
האם אני חייב לקבוע לפי מחוז מגורי? כלומר, נניח שזה דרום, אז בבאר שבע? או שאני יכול לקבוע גם במחוז אחר, משיקולי נוחות בפועל?
לא ידוע לי, תנסה. מה תפסיד?
תשלח להם מייל או משהו, תברר. -
@גיל כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
נ.ב- זימון תור תוכל לבצע כאן .
תודה רבה.
אפשר בכל מקום
מעבר לזה, מה אני אמור לבחור כאן?
פעולות רישוי נהיגה >>> הצג עוד >>> הצהרת נהג חדש… >>> לשרות המקוון >>> לחכות שהתקלה תתוקן
אגב,
בהצלחה!!! -
@שמו כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
תן למישהו לחתום לך וחסל
לא באמת צריך לעשות את זה
בהצלחה@יונדאי-i30 כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
@Roseite למה להיות צדיק בסדום?
@אלוף-העולם-1 כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
@Roseite
אתה יכול להצהיר מלווה ולהמשיך לנהוג עם מלווה…
אין משרד הרישוי מצלמה בתוך הרכב שלך…
ואל תהיה מאלה שיש להם משקפיים עגולים בקצה החוטם
וד’‘ל, ודו’'ק.מדהים אותי שאנשים בפורום ציבורי מרשים לעצמם להמליץ למישהו שאינם מכירים ואין להם מושג מי יראה את זה לעבור על החוק.
חברים זהירות ברשת
אין לכם מושג מי רואה את הדברים ואם יוכלו לפעול נגדכם -
@שמו כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
תן למישהו לחתום לך וחסל
לא באמת צריך לעשות את זה
בהצלחה@יונדאי-i30 כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
@Roseite למה להיות צדיק בסדום?
@אלוף-העולם-1 כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש:
@Roseite
וד’‘ל, ודו’'ק.מדהים אותי שאנשים בפורום ציבורי מרשים לעצמם להמליץ למישהו שאינם מכירים ואין להם מושג מי יראה את זה לעבור על החוק.
חברים זהירות ברשת
אין לכם מושג מי רואה את הדברים ואם יוכלו לפעול נגדכם@צור כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש
מדהים אותי שאנשים בפורום ציבורי מרשים לעצמם להמליץ למישהו שאינם מכירים ואין להם מושג מי יראה את זה לעבור על החוק.
חברים זהירות ברשת
אין לכם מושג מי רואה את הדברים ואם יוכלו לפעול נגדכםזה לא באמת חוק שאי פעם אכפו אותו, תשאל כל מורה נהיגה הוא גם אומר שלא באמת צריך את זה
-
@צור כתב בהצהרת 50 שעות לנהג חדש
מדהים אותי שאנשים בפורום ציבורי מרשים לעצמם להמליץ למישהו שאינם מכירים ואין להם מושג מי יראה את זה לעבור על החוק.
חברים זהירות ברשת
אין לכם מושג מי רואה את הדברים ואם יוכלו לפעול נגדכםזה לא באמת חוק שאי פעם אכפו אותו, תשאל כל מורה נהיגה הוא גם אומר שלא באמת צריך את זה
@חיים-ברזל רישום כוזב זה הבעייה, לא מכסת השעות עצמה
העניין שאין איך להוכיח את זה, אבל לא הייתי ממליץ ברשת בגלוי לעבור על החוקאני עשיתי רישיון רק אחרי גיל 24, אבל די ברור לי מה הייתי עושה, למרות שגם אני בהתחלה לא נהגתי בלי מלווה, יש בזה גם היגיון, רק אחרי שבוע שבועיים עם הרבה נסיעות עם מלווה, הרשיתי לעצמי לסוע לבד
-
@Roseite
וד’‘ל, ודו’'ק.פוסט זה נמחק! -
ר ראובן שבתי נעל נושא זה