איך לשטוף רכב בלי צינור
-
מ מנאששש התייחס לנושא זה
-
מבדיקה שעשיתי, זה הרבה יותר טוב, 200 בר מול 30 בר, חוו"ד לאותו מוצר אצל מוכרים אחרים 5 כוכבים מלאים. רק כאן היו שניים שהתבאסו (אחד שלא קלט שזה ללא סוללה ואחד שציפה לעוצמה שתעיף לשכן שלו את הראש).
יש גם יותר מצבים מהמוצר הראשון, וזה של צ’ויס (ולא עם משלוח 50 ש"ח), ועם הקופון הזה IFPUUJMI (קרדיט ל @Jandianel כאן ) המחיר ירד לי ל-134.
שימו לב שזה ללא סוללה אך תואם לחלוטין לסוללות של מקיטה 18V, מה שיש לי, אז שמחתי לחסוך 70 ש"ח על כלום… (ולקנות משהו יותר טוב מהמוצר שבו פתחנו, ועוד בפחות).
למי שיתעניין אמליץ בעז"ה כשיגיע וננסה.
ההשוואה בספויילרהמוצר המקורי מהסרטון:

המוצר שאני הזמנתי, במחיר סופי:

@גיל כתב באיך לשטוף רכב בלי צינור:
מבדיקה שעשיתי, זה הרבה יותר טוב, 200 בר מול 30 בר, חוו"ד לאותו מוצר אצל מוכרים אחרים 5 כוכבים מלאים. רק כאן היו שניים שהתבאסו (אחד שלא קלט שזה ללא סוללה ואחד שציפה לעוצמה שתעיף לשכן שלו את הראש).
הקישור לא זמין עוד
יש לך קישור למשהו ממולץ ותואם מקיטה?
@טכנולוג תודה קניתי -
@גיל כתב באיך לשטוף רכב בלי צינור:
הקישור לא זמין עוד
יש לך קישור למשהו ממולץ ותואם מקיטה?
@טכנולוג תודה קניתי -
@פתוח-לשמוע זה מוצר מומלץ מניסיון אישי מחברה איכותית ביותר כתבתי עליו כאן
להוסיף את הקופון הזה ONEVANIL וגם זה D11IL49 -
להוסיף את הקופון הזה ONEVANIL וגם זה D11IL49@טכנולוג כתב באיך לשטוף רכב בלי צינור:
להוסיף את הקופון הזה ONEVANIL וגם זה D11IL49יש לי את זה גם ואני מאוד מרוצה יש גם מלא אביזרים
-
@מיכאלוש יש לי את זה ומתאם מצויין https://a.aliexpress.com/_c4W2Q8Rf
למילווקי צריך להשתמש באדום