מתעניין בליסינג
-
@אושר-מתקרב כתב במתעניין בליסינג:
@א.-ש.-ט. פספסת משהו ממש קטן…
אחרי שלוש שנים הרכב שאתה קונה - נשאר שלך,
והליסינג - חוזר לחברהלמה אתה חושב שפספסתי את זה??
חישבתי את זה, ובעיניי זה מעלה…
אני מעוניין להשתמש ברכב בצורה נוחה וזולה, איני מעוניין בקנייה…
בהשאלה משוק הדיור, בעיניי רווחי לגור בשכירות מאשר לרכוש דירה, ואכמ"ל…@א.-ש.-ט. כתב במתעניין בליסינג:
חישבתי את זה
@א.-ש.-ט. כתב במתעניין בליסינג:
אני מדבר על קניית רכב יד 2 באזור 50 אל"ש,
יצא לי ביטוח + טיפולים וטסט + ירידת ערך + ריבית על ההלוואה,
באזור 2000+ ש"ח לחודש,
ובליסינג יש לי הצעות באזור 3000 ש"ח לחודש כולל הכל,
בהתחשב שבליסינג זה רכב חשמלי, ככה שאני חוסך דלק, + שזה רכב חדש,
נראה לי שאין הפרש משמעותי,ליסינג זה 3 שנים, לפי המספרים שלך רכב ב50 אל"ש שעולה אלפיים בחודש יוצא 72,000 ועדיין נשאר לך רכב ששווה כמה עשרות אלפים
בליסינג 3 אלף בחודש זה 108,000 ואתה נשאר בלי כלום בסוף
לא חישבתי את הדלק (אגב גם ביד 2 אתה יכול לקנות בסכום הזה רכב חשמלי) אבל אתה רואה את הכיוון -
חישבתי את זה
באזור 2000+ ש"ח לחודש,
נראה לי שאין הפרש משמעותי,ליסינג זה 3 שנים, לפי המספרים שלך רכב ב50 אל"ש שעולה אלפיים בחודש יוצא 72,000 ועדיין נשאר לך רכב ששווה כמה עשרות אלפים
לא חישבתי את הדלק (אגב גם ביד 2 אתה יכול לקנות בסכום הזה רכב חשמלי) אבל אתה רואה את הכיווןליסינג זה 3 שנים, לפי המספרים שלך רכב ב50 אל"ש שעולה אלפיים בחודש יוצא 72,000 ועדיין נשאר לך רכב ששווה כמה עשרות אלפים
לא חישבתי את הדלק (אגב גם ביד 2 אתה יכול לקנות בסכום הזה רכב חשמלי) אבל אתה רואה את הכיווןממש לא, מה שכתבתי 2000+ בחודש,
לא מחושב השקעה ראשונית/ החזר הלוואה על הקרן,
ככה שבקניית רכב זה יוצא יותר מ 3000 ש"ח בחודש,
אני דברתי על ההוצאה המתכלה -
ליסינג זה 3 שנים, לפי המספרים שלך רכב ב50 אל"ש שעולה אלפיים בחודש יוצא 72,000 ועדיין נשאר לך רכב ששווה כמה עשרות אלפים
לא חישבתי את הדלק (אגב גם ביד 2 אתה יכול לקנות בסכום הזה רכב חשמלי) אבל אתה רואה את הכיווןממש לא, מה שכתבתי 2000+ בחודש,
לא מחושב השקעה ראשונית/ החזר הלוואה על הקרן,
ככה שבקניית רכב זה יוצא יותר מ 3000 ש"ח בחודש,
אני דברתי על ההוצאה המתכלה -
חישבתי את זה
באזור 2000+ ש"ח לחודש,
לא חישבתי את הדלק (אגב גם ביד 2 אתה יכול לקנות בסכום הזה רכב חשמלי) אבל אתה רואה את הכיוון@רכבניק כתב במתעניין בליסינג:
לא חישבתי את הדלק (אגב גם ביד 2 אתה יכול לקנות בסכום הזה רכב חשמלי) אבל אתה רואה את הכיוון
לגבי קניית רכב חשמלי, אני מפחד לקנות, ובוודאי ביד 2, כי איני יודע מה יהיה העתיד, הערך שלהם נשחק משמעותי מאד מאד,
ולמה לא חישבת את הדלק- ???
-
@רכבניק כתב במתעניין בליסינג:
לא חישבתי את הדלק (אגב גם ביד 2 אתה יכול לקנות בסכום הזה רכב חשמלי) אבל אתה רואה את הכיוון
לגבי קניית רכב חשמלי, אני מפחד לקנות, ובוודאי ביד 2, כי איני יודע מה יהיה העתיד, הערך שלהם נשחק משמעותי מאד מאד,
כי לא כתבת סכום, אין לי מושג כמה אתה הולך לנסוע וכמה הרכב המדובר חסכוני
@א.-ש.-ט. כמה אתה חושב שהרכב יהיה שווה אחרי 3 שנים?
לא הבנתי על איזה רכב אתה מדבר
הרכב שעליו ביצעת את החישוב שעולה 50 וההוצאות המתכלות (ביניהן ירידת ערך) הן 2000 בחודש
-
כי לא כתבת סכום, אין לי מושג כמה אתה הולך לנסוע וכמה הרכב המדובר חסכוני
@א.-ש.-ט. כמה אתה חושב שהרכב יהיה שווה אחרי 3 שנים?
לא הבנתי על איזה רכב אתה מדבר
הרכב שעליו ביצעת את החישוב שעולה 50 וההוצאות המתכלות (ביניהן ירידת ערך) הן 2000 בחודש
-
לגבי הדלק, אני נוסע קרוב ל 30,000 ק"מ בשנה,
כך שגם מול רכב חסכוני שלוקח 1 ל 16-17, רכב חשמלי יהיה חסכוני בכ 700 ש"ח בחודש,אני חשבתי ירידת ערך של 3000 בשנה, (אני הרי נוסע 30,000 ק"מ) = 250 ש"ח בחודש
כך שגם מול רכב חסכוני שלוקח 1 ל 16-17, רכב חשמלי יהיה חסכוני בכ 700 ש"ח בחודשאם אתה נוסע כל כך הרבה זה וודאי לא הגיוני להשוות רכב יד שניה רגיל לרכב ליסינג חשמלי. תשווה תפוחים לתפוחים, ליסינג בנזין ליד שניה בנזין או ליסינג חשמלי ליד שניה חשמלי
אני חשבתי ירידת ערך של 3000 בשנה
כלומר הרכב יהיה שווה 41 אלש במכירה, כלומר הקרן היא רק 9 אלש
-
כך שגם מול רכב חסכוני שלוקח 1 ל 16-17, רכב חשמלי יהיה חסכוני בכ 700 ש"ח בחודשאם אתה נוסע כל כך הרבה זה וודאי לא הגיוני להשוות רכב יד שניה רגיל לרכב ליסינג חשמלי. תשווה תפוחים לתפוחים, ליסינג בנזין ליד שניה בנזין או ליסינג חשמלי ליד שניה חשמלי
אני חשבתי ירידת ערך של 3000 בשנה
כלומר הרכב יהיה שווה 41 אלש במכירה, כלומר הקרן היא רק 9 אלש
תשווה תפוחים לתפוחים
נקח לדוגמא MG4 לוגצ’רי
בליסינג -2025 - מקדמה - 6700ש"ח, תשלום חודשי - 2677ש"ח כולל ביטוח (חובה, מקיף וצד ג)
ביד 2 - 2023 - עסקת מימון, מקדמה - 20000, תשלום חודשי בפריסה של 5 שנה (אם הרכב יעבוד בכלל…) - 1660
תוסיף ביטוח עוד כ500 ש"ח, טיפולים וכו’ 500ש"ח - יצא לך בדיוק אותו דבר! -
תשווה תפוחים לתפוחים
נקח לדוגמא MG4 לוגצ’רי
בליסינג -2025 - מקדמה - 6700ש"ח, תשלום חודשי - 2677ש"ח כולל ביטוח (חובה, מקיף וצד ג)
ביד 2 - 2023 - עסקת מימון, מקדמה - 20000, תשלום חודשי בפריסה של 5 שנה (אם הרכב יעבוד בכלל…) - 1660
תוסיף ביטוח עוד כ500 ש"ח, טיפולים וכו’ 500ש"ח - יצא לך בדיוק אותו דבר!@shine כתב במתעניין בליסינג:
תשווה תפוחים לתפוחים
נקח לדוגמא MG4 לוגצ’רי
תוסיף ביטוח עוד כ500 ש"ח, טיפולים וכו’ 500ש"ח - יצא לך בדיוק אותו דבר!בדיוק על זה אני מדבר, ביד 2:
- המקדמה הרבה יותר יקרה
- בתור נהג חדש, הביטוח שלי כ 1000 ש"ח בחודש,
- בגלל שזה רכב חשמלי, וכמו שכתבת… - אם הרכב יעבוד בכלל…
אני נכנס לסיכון שהטיפולים יהיו הרבה יותר יקרים, הרבה יותר תכופים, כשאני ירצה למכור יכול להיות שהקרן לא יהיה שווה הרבה…
לעומת זאת בליסינג, אין דאגה לטיפולים, אין דאגה אם הערך יירד, ועדיין זה זול יותר בחודשי
-
@shine כתב במתעניין בליסינג:
תשווה תפוחים לתפוחים
נקח לדוגמא MG4 לוגצ’רי
תוסיף ביטוח עוד כ500 ש"ח, טיפולים וכו’ 500ש"ח - יצא לך בדיוק אותו דבר!בדיוק על זה אני מדבר, ביד 2:
- המקדמה הרבה יותר יקרה
- בתור נהג חדש, הביטוח שלי כ 1000 ש"ח בחודש,
- בגלל שזה רכב חשמלי, וכמו שכתבת… - אם הרכב יעבוד בכלל…
אני נכנס לסיכון שהטיפולים יהיו הרבה יותר יקרים, הרבה יותר תכופים, כשאני ירצה למכור יכול להיות שהקרן לא יהיה שווה הרבה…
לעומת זאת בליסינג, אין דאגה לטיפולים, אין דאגה אם הערך יירד, ועדיין זה זול יותר בחודשי
@א.-ש.-ט.
דבר ראשון בליסנג לפני הכל תבדוק האם יש ביטול השתתפות + ביטול השבה לקדמות + ביטול תשלום על ריפודים +צמיגים +מראות
לגבי לקנות רכב אם יש לך חניה נורמלית ואתה נוסע רגוע על הכביש שווה לך הרבה יותר לקנות אבל אם אתה קצת פזיז והיה לך תאונות אז ברגע שתקנה יתחילו להיות לך עליות בפרמיה וכל מיני דברים כאלו או טיפולים מיותרים ובזבוז זמן במוסכים אז שווה ליסינג זה השיקול פחות או יותר וכך רק בחשבון שיש ליסינג פרטי ויש תפעולי במקרה שזה פרטי הרכב כן רשום על שמך ויש כל מיני הוצאות כמו אגרת רישוי שאתה משלם ונראה לי שגם יש עליית פרמיה במקרה של תאונה ח"ו
אז כך הכל לשיקול דעתך -
@hadarelgali כתב במתעניין בליסינג:
אני גם בבדיקה כרגע, משתלם יותר לקחת על העסק מבחינת החזרים והוצאות מוכרות
נראה לי שהעולם עובר לחשמלי אז בנתיים אני בבדי1ה כל אלה, יש לי פגישה השבוע בגאק לגבי הג’יפון החדש שלהם גאק 40, הוא נראה חמוד מאוד ויש לו נתונים מעולים, מחכה לנסיעת מבחן כדי להחליט, תיאמתי באוטומקס יש להם תנאים מעולים והשירות עד כה ממש טובאשמח לשמוע ממך עוד פרטים,
מה כוללת ההצעה שלהם@א.-ש.-ט. אתה יכול להתקשר אליהם ישירות למספר 073-232-2501
או להשאיר פרטים בקישור הזה והם כבר יסבירו לך את הכל
https://automax.co.il/contact-us/
לא לקחתי מהם פרטים מעבר לסכום הראשוני, הנציג היה ממש חמוד ואמר שעדיף שנדבר על הכל אצלם, ותכלס הוא צודק, הנתונים היבשים לא מעניינים עד שלא חוויתי את האוטו -
תשווה תפוחים לתפוחים
נקח לדוגמא MG4 לוגצ’רי
תוסיף ביטוח עוד כ500 ש"ח, טיפולים וכו’ 500ש"ח - יצא לך בדיוק אותו דבר! -
@shine סתם למען הידע איפה יש כזה ליסינג
כי אני ראיתי ב1700 לחודש בלי ביטוחים
ביטוח בערך 9500 לשנה@RLSS זה אותו סכום
@RLSS כתב במתעניין בליסינג:
ביטוח בערך 9500 לשנה(9500/12=791) 1700+791=2591
-
@RLSS זה אותו סכום
ביטוח בערך 9500 לשנה(9500/12=791) 1700+791=2591
-
@טוסון רק המקדמה מה שאני אמרתי זה בלי מקדמה
ואת הביטו לדעתי אפשר להוזיל עוד אני בדקתי בדיקה מהירה באינטרנט -
@טוסון רק המקדמה מה שאני אמרתי זה בלי מקדמה
חשבתי שאתה מתכוון ליקר יותר
ואת הביטו לדעתי אפשר להוזיל עוד אני בדקתי בדיקה מהירה באינטרנט
בדקת על רכב חשמלי גניב?
אבל נראה לי שבליסינג עדיף שיהיה על החברה הביטוח ולא עליך