עזרה וייעוץ בהעברת טסט לרכב.
-
קיבלתי מעטפה חשודה בדואר…
היי לכולם, לא להילחץ, הכל בסדר רק רציתי לעדכן אתכם שקיבלתי מכתב ממשרד הרישוי ובו יש את רישיון הרכב.
מה הבעיה? זוהי הפעם הראשונה שאני הולך להעביר לרכב טסט ואני רוצה את עזרת המומחים דכאן על אילו דברים אפשר ליפול בטסט, ועל אילו דברים מדלגים בד"כ.
וכן איפה הכי מומלץ להגיע לטסט, באיזה איזור ובאיזו שעה.
מה בודקים וכמה זמן זה לוקח ומה הבירוקרטיה הכרוכה בזה.
בקיצור… כל הפרטים לנהג אשר מעביר טסט לרכב בפעם הראשונה.
תודה! -
K Klonimoos העביר נושא זה מ-רישיון נהיגה
-
היי לכולם, לא להילחץ, הכל בסדר רק רציתי לעדכן אתכם שקיבלתי מכתב ממשרד הרישוי ובו יש את רישיון הרכב.
מה הבעיה? זוהי הפעם הראשונה שאני הולך להעביר לרכב טסט ואני רוצה את עזרת המומחים דכאן על אילו דברים אפשר ליפול בטסט, ועל אילו דברים מדלגים בד"כ.
תודה! -
כדאי שתכנס למוסך שאתה מטפל בו וסומך עליו תגיד לו שיש לך טסט ושישים עין על הרכב
אם יש מה לטפל שיטפל
ברקסים משולשים זרועות פנסים ועוד
תשלם אגרה
קח ת.ז.
צילום של ביטוח חובה
ולך לטסט (עם תפילה שלא ימצאו צ’ופצ’יק שלא מתאים להם בעין) -
כדאי שתכנס למוסך שאתה מטפל בו וסומך עליו תגיד לו שיש לך טסט ושישים עין על הרכב
אם יש מה לטפל שיטפל
ברקסים משולשים זרועות פנסים ועוד
תשלם אגרה
קח ת.ז.
צילום של ביטוח חובה
ולך לטסט (עם תפילה שלא ימצאו צ’ופצ’יק שלא מתאים להם בעין)@זיק-המבריק יש דברים שאין שום טעם לשלם עליהם למוסך גם למי שלא מטפל בעצמו ברכב
אם אתה לא קורא לשכן שיחליף לך נורה בבית אין סיבה לפרגן את זה למוסכניק
גם שיוף פנסים ניתן לעשות עם חומר ייעודי שעולה בחנות רבע או חצי ממה שלוקחים על זה במוסך, (ובאלי אקספרס עשירית) -
תחליף מנורות וכל מה שאתה יודע ואפשר להחליף לבד ואם יש לך מוסכניק אמין וטוב קפוץ אליו שיסתכל על שאר הדברים
אם אתה מטפל אצלו והוא ישר סביר להניח שגם לא ייקח כסף על סתם להעיף מבט -
תודה! -
@לוחצגז
אם אתה מאזור ירושלים
הייתי ממליץ לך לשלם 300 ש"ח למישהו שמעביר טסטטים, אבל על דברים מסוכנים הוא לא מעביר.
ואתה חוסך גם את זמן ההמתנה הארוך, (כי יש לו דרכים יותר קצרים להעביר את הרכב תוך חצי שעה, במקום להמתין 3 שעות בתור) -
@אריה 300 ש"ח זה 100 שקל לשעה אני מבין שאתה מרוויח יותר אבל בבכל אופן זה יותר מהממוצע בשוק…
למה לשלם סתם על רכב שעובר טסט גם בלי זה?
ובכלל הטסט זה ה’אלול’ של הרכבים… לך תדע איך הם היו נראים בלי הטסט השנתי הרפרוש הזה עושה טוב -
- אולי לא הבנת אותי נכון, זה ממש לא אני, אני רק מכיר כזה מישהו.
- לי זה בהחלט שווה, במקום לעמוד 3 שעות בתור, ואז פוסלים אותך על איזה שטות, וחוזר חלילה,
אני מעדיף לשלם 300 ש"ח למישהו,
שהוא בעיקרון גם לוקח לך את הרכב מביתר עילית, ומחזיר לשם.
-
@יוסף-Z כתב בעזרה וייעוץ בהעברת טסט לרכב.:
@לוחצגז
גם לי יש פריוס 2013
ויש לי טסט עוד כמה שבועות
אשמח שתגיד לי איך ליטשת את הפנסיםמישהו נתקע בי ושילם לי את כל התיקון של הפח ועל הדרך סחטתי מהערבי שיעשה גם ליטוש פנסים באותו מחיר.
אין לי ידי זהב בשביל לעשות את זה.
אבל אם אתה גר בביתר והפנסים שלך לא עכורים מי יודע מה אבל עדיין צריכים ליטוש אתה יכול ללכת לאבו יונס (שטיפת רכב) הוא עושה ליטוש ב 60 שקל ל 2 פנסים. ואם זה עכור ברמה גבוהה אתה יכול ללכת למאלק בבית הבודד (בפחחות) הוא עושה עבודה יותר יפה ב 120 שקל.