מחפש קישור למולטימדיה לסקודה
-
שלום לכל החברים אני ישמח אם מישהו יכול לעלות לכאן קישור למולטימדיה כולל מצלמת רוורס באיכות טובה ומחיר טוב לרכב סקודה רפיד 2013 תודה רבה
@דוד-100 כתב במחפש קישור למולטימדיה לסקודה:
שלום לכל החברים אני ישמח אם מישהו יכול לעלות לכאן קישור למולטימדיה כולל מצלמת רוורס באיכות טובה ומחיר טוב לרכב סקודה רפיד 2013 תודה רבה
פאנל וכבל מפה שם צבע: For SKODA 2013 RAPID
מערכת הכי טובה בשוק במחיר הכי טוב שיש היום פה צבע: 9 TS10 4G 32G
מצלמת רוורס נדירה במחיר מציאה עכשיו פה -
פאנל וכבל מפה שם צבע: For SKODA 2013 RAPID
מערכת הכי טובה בשוק במחיר הכי טוב שיש היום פה צבע: 9 TS10 4G 32G
מצלמת רוורס נדירה במחיר מציאה עכשיו פה@דני-מערכות
תגיד עוד 2 שאלות 1 לגבי המצלמה היות ורק עכשיו ישבתי על זה וזה טיפס מ11 ש"ח ל41 ש"ח יש מצב אתה יודע על עוד מצלמה טובה וזולה
2 בקישור של הפנל שהבאת איזה מהם להזמין? -
@דני-מערכות
תגיד עוד 2 שאלות 1 לגבי המצלמה היות ורק עכשיו ישבתי על זה וזה טיפס מ11 ש"ח ל41 ש"ח יש מצב אתה יודע על עוד מצלמה טובה וזולה
2 בקישור של הפנל שהבאת איזה מהם להזמין?@דוד-100 כתב במחפש קישור למולטימדיה לסקודה:
@דני-מערכות
תגיד עוד 2 שאלות 1 לגבי המצלמה היות ורק עכשיו ישבתי על זה וזה טיפס מ11 ש"ח ל41 ש"ח יש מצב אתה יודע על עוד מצלמה טובה וזולהזה היה תמיד 41 וזה המצלמת רוורס הכי טובה שיש עם זווית 170 מעלות ובאיכות AHD באלי מצלמה כזאת הכי זולה עולה 60
2 בקישור של הפנל שהבאת איזה מהם להזמין?
שם צבע: For SKODA 2013 RAPID כמו שכתבתי לך
-
@דני-מערכות
תגיד עוד 2 שאלות 1 לגבי המצלמה היות ורק עכשיו ישבתי על זה וזה טיפס מ11 ש"ח ל41 ש"ח יש מצב אתה יודע על עוד מצלמה טובה וזולהזה היה תמיד 41 וזה המצלמת רוורס הכי טובה שיש עם זווית 170 מעלות ובאיכות AHD באלי מצלמה כזאת הכי זולה עולה 60
2 בקישור של הפנל שהבאת איזה מהם להזמין?
שם צבע: For SKODA 2013 RAPID כמו שכתבתי לך
@דני-מערכות תודה רבה לך אלוף