השכרת רכבים לנהג חדש צעיר
-
שלום וברכה לכל חברי הפורום
אני נהג חדש צעיר (פחות מחצי שנה) ואני רוצה לשכור רכב באיזור ירושלים, בית שמש, ביתר, וכו’
אז שמעתי מהרבה חברות השכרה לדוגמה חושן (שזה היה נראה לי הכי טוב לפי הבנתי) או שחר, וכו’
ולכל חברה אני שומע המלצות כאלה וכאלה אז אני לא רוצה להסתבך עם חברה ואני רוצה לשמוע ממי שכבר ניסה את החברות האלה ויגיד לי מה היה נראה לו יותר טוב וכו’
אז אשמח לשמוע כמה שיותר מהר תגובות
ותודה מראש -
אני נהג חדש צעיר (פחות מחצי שנה) ואני רוצה לשכור רכב באיזור ירושלים, בית שמש, ביתר, וכו’
אז שמעתי מהרבה חברות השכרה לדוגמה חושן (שזה היה נראה לי הכי טוב לפי הבנתי) או שחר, וכו’
ולכל חברה אני שומע המלצות כאלה וכאלה אז אני לא רוצה להסתבך עם חברה ואני רוצה לשמוע ממי שכבר ניסה את החברות האלה ויגיד לי מה היה נראה לו יותר טוב וכו’
ותודה מראש -
רק לחדד:
להבנתי השאלה היא איפה יש ביטול השתתפות - הבעייה הגדולה בחושן, גודרייב וכו’ (לנהג חדש). -
ותודה מראש@משה-קסקובסקי אני מכיר את אחת מהחברות שהזכרת ולפי מה שידוע לי מאד צריך להיזהר איתם על שריטות וכד’
המידע שלי תקף ללפני כחמש שש שנים אני לא יודע אולי הם הפכו לחברות יותר רציניות…
רק טיפ קטן ממני שים לב שהרבה חברות בתחום הזה של השכרה לנהג חדש וצעיר בונות על או דמי ביטול השתתפות וביותר אם לא עשית ביטול השתתפות הם בונות על הדמי השתתפות עצמית המופקעים במקרה שלךאחלה לקבל 3000 על השכרת רכב ליום אחד
אני הייתי ממליץ בתקופה שלך עם כל הצער והכאב להמתין קצת עד שיעבור התקופה המעצבנת או לכל הפחות לנהוג בהרבה זהירות בהשכרה
ואני מכיר את התאווה לתפוס כבר רכב ולקרוע את הכביש
ובכל מקרה הייתי ממליץ לך ללכת על השכרה מאנשים בשכונה בלע"ז שחור
בכל מקרה מזל"ט ותיסע בדרכים ישרות ותאט בעקומות (הייתי חייב קצת משחק מילים…)ואני אוסיף כאן המלצה לכלל חברי הפורום שאין ברשותם רכב תמיד אפשר למצוא חבר שכן אבא חם בן דוד וכו’ שיש ברשותו רכב שיוסיף אותכם כנהג נוסף (יש הרבה חברות שזה חינם) מה שיקל עליכם מאד בביטוח לרכב העתידי ויוזיל את העלות באלפי שקלים.
מה שנקרא “וותק ביטוחי”
-
@משה-קסקובסקי אני מכיר את אחת מהחברות שהזכרת ולפי מה שידוע לי מאד צריך להיזהר איתם על שריטות וכד’
המידע שלי תקף ללפני כחמש שש שנים אני לא יודע אולי הם הפכו לחברות יותר רציניות…
רק טיפ קטן ממני שים לב שהרבה חברות בתחום הזה של השכרה לנהג חדש וצעיר בונות על או דמי ביטול השתתפות וביותר אם לא עשית ביטול השתתפות הם בונות על הדמי השתתפות עצמית המופקעים במקרה שלךאחלה לקבל 3000 על השכרת רכב ליום אחד
אני הייתי ממליץ בתקופה שלך עם כל הצער והכאב להמתין קצת עד שיעבור התקופה המעצבנת או לכל הפחות לנהוג בהרבה זהירות בהשכרה
ואני מכיר את התאווה לתפוס כבר רכב ולקרוע את הכביש
ובכל מקרה הייתי ממליץ לך ללכת על השכרה מאנשים בשכונה בלע"ז שחור
בכל מקרה מזל"ט ותיסע בדרכים ישרות ותאט בעקומות (הייתי חייב קצת משחק מילים…)ואני אוסיף כאן המלצה לכלל חברי הפורום שאין ברשותם רכב תמיד אפשר למצוא חבר שכן אבא חם בן דוד וכו’ שיש ברשותו רכב שיוסיף אותכם כנהג נוסף (יש הרבה חברות שזה חינם) מה שיקל עליכם מאד בביטוח לרכב העתידי ויוזיל את העלות באלפי שקלים.
מה שנקרא “וותק ביטוחי”
@AVIVI
אתה לא סובר ששחור יותר מסוכן מאשר השכרות כאלה
אני עוד לא הבנתי בדיוק איך זה הולך בשחור
אבל לפי מה שהבנתי אז גם שוטר יכול לעצור אותך אם אתה נוהג עם רכב שחור בגלל שזה בלי ביטוח.
ואני חושב שהמשטרה עוצרים יותר נהגים חדשים בגלל זה, לא? -
@AVIVI
אתה לא סובר ששחור יותר מסוכן מאשר השכרות כאלה
אבל לפי מה שהבנתי אז גם שוטר יכול לעצור אותך אם אתה נוהג עם רכב שחור בגלל שזה בלי ביטוח.
ואני חושב שהמשטרה עוצרים יותר נהגים חדשים בגלל זה, לא?@משה-קסקובסקי כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
@AVIVI
אתה לא סובר ששחור יותר מסוכן מאשר השכרות כאלהלכן הדגשתי לך שצריך לבדוק לגופו של אדם ולקחת המלצות
אולי @גיל יעלה מדריך של השכרות רכב…
אבל לפי מה שהבנתי אז גם שוטר יכול לעצור אותך אם אתה נוהג עם רכב שחור בגלל שזה בלי בוח
אם התכוונת לביטוח בדרך כלל האנשים הנורמלים שמשכירים בשחור יש להם ביטוח לכל נהג ותמיד אתה יכול לשאול את המשכיר
ואני חושב שהמשטרה עוצרים יותר נהגים חדשים בגלל זה לא
-
@משה-קסקובסקי כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
@AVIVI
אתה לא סובר ששחור יותר מסוכן מאשר השכרות כאלהלכן הדגשתי לך שצריך לבדוק לגופו של אדם ולקחת המלצות
אולי @גיל יעלה מדריך של השכרות רכב…
אבל לפי מה שהבנתי אז גם שוטר יכול לעצור אותך אם אתה נוהג עם רכב שחור בגלל שזה בלי בוח
אם התכוונת לביטוח בדרך כלל האנשים הנורמלים שמשכירים בשחור יש להם ביטוח לכל נהג ותמיד אתה יכול לשאול את המשכיר
ואני חושב שהמשטרה עוצרים יותר נהגים חדשים בגלל זה לא
@AVIVI
אז מה כן החילוק בין לבן ושחור -
@AVIVI
אז מה כן החילוק בין לבן ושחור@משה-קסקובסקי כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
@AVIVI
אז מה כן החילוק בין לבן ושחורהאם הכסף שלך הולך למעמ או לא
האם זו חברה שבמקרה של תקלה לרכב יכולה לספק שירות
אמינות המשכיר ידועה -
@משה-קסקובסקי כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
@AVIVI
אז מה כן החילוק בין לבן ושחורהאם הכסף שלך הולך למעמ או לא
האם זו חברה שבמקרה של תקלה לרכב יכולה לספק שירות
אמינות המשכיר ידועה@AVIVI הוא התכוון לשאול ביחס לביטוח, וגם שם התשובה היא שמבחינה חוקית הביטוח לא חל, אבל השוטר בשטח לא יכול לדעת אם הוא שכר את האוטו או קיבל בחינם
-
@AVIVI הוא התכוון לשאול ביחס לביטוח, וגם שם התשובה היא שמבחינה חוקית הביטוח לא חל, אבל השוטר בשטח לא יכול לדעת אם הוא שכר את האוטו או קיבל בחינם
@צבי-דורש-ציון כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
@AVIVI הוא התכוון לשאול ביחס לביטוח, וגם שם התשובה היא שמבחינה חוקית הביטוח לא חל, אבל השוטר בשטח לא יכול לדעת אם הוא שכר את האוטו או קיבל בחינם
נכון מאד
רק אפרט קצת את תשובתך: למי שיש ביטוח גם אם יש לו לכל נהג חוקית אסור לו להשכיר את הרכב אלא רק בהשאלה ומכיון שכך הביטוח לא מכסה אבל כאמור אין דרך לדעת זאת אלא אם כן… -
@צבי-דורש-ציון כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
נכון מאד
רק אפרט קצת את תשובתך: למי שיש ביטוח גם אם יש לו לכל נהג חוקית אסור לו להשכיר את הרכב אלא רק בהשאלה ומכיון שכך הביטוח לא מכסה אבל כאמור אין דרך לדעת זאת אלא אם כן…@AVIVI כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
אין דרך לדעת זאת
ליתר דיוק אין דרך לשוטר לדעת את זה, אבל החברות ביטוח לפעמים מצליחות לגלות את זה (בלי להיכנס לשאלה ההלכתית כמובן)
-
@AVIVI כתב בהשכרת רכבים לנהג חדש צעיר:
אין דרך לדעת זאת
ליתר דיוק אין דרך לשוטר לדעת את זה, אבל החברות ביטוח לפעמים מצליחות לגלות את זה (בלי להיכנס לשאלה ההלכתית כמובן)
@צבי-דורש-ציון
זה מה ששאלתי אם אין ביטוח אז על כל שריטה המשכיר יכול לבקש לי כמה שהוא רוצה
כמו לדוגמה בחושן קאר בגלל שאין השתתפות עצמית
(או שהשתתפות עצמית יכולים לעשות גם כשאין ביטוח אבל זה לא נראה לי לפי מה שהבנתי)
אז אם כן זה אותו בעיה מחברות ההשכרה