תיקון פנס אחורי בגרנדיס - עשה זאת בעצמך
-
@אוייבר-חוכם לגבי הלדים לדעתי מומלץ להזמין 12V בגלל שכך לא צריך שנאי נוסף לאורת הבלם אלא זה מקבל מתח ישירות מהרכב (12V), והשנאי החדש הוא רק בשביל אורות הדרך,
וגם צריך שנאי חדש בגלל שהשנאי המקורי לא מתאים ללדים החדשים,
לגבי הדיודה לדעתי מומלץ להוסיף (המחיר שלו וההוספה כמעט לא מייקרים ולא מסבכים את ההתקנה…) ולא הייתי ממליץ לנסות אם יש בעיה בהוספה של מתח מכיוון היציאה של השנאי,
לגבי החוטים אני חיברתי עם חוטים חדשים שהלחמתי ללדים, (בעקרון אפשר לקלף את הציפוי גומי בקלות אם זה יעזור לך לחבר יותר בקלות) בכל אופן נראה לי שאפשר בעוד צורות לחבר את הלדים לחוטים,
בהצלחה@נמה הזמנתי נורות אבל עד שיגיעו יש מצב שאני לוקח ממך אם נשאר לך מיותרים
-
@נמה הזמנתי נורות אבל עד שיגיעו יש מצב שאני לוקח ממך אם נשאר לך מיותרים
@אוייבר-חוכם יש לי 22 מיותרים, אבל בכל אופן הלדים האלו לא מתאימים לשנאי המקורי ואתה צריך להזמין שנאי חדש… או שכבר יש לך,
ודרך אגב, לא הבנתי איך חיברת מתח לנורות בבית, דרך השנאי כמו בחיבור לרכב או ישר לנורות, -
@נייטרון-חפשי דווקא כן דיברנו ואני מחכה לתוצאות הבדיקה שלו…
-
@נייטרון-חפשי דווקא כן דיברנו ואני מחכה לתוצאות הבדיקה שלו…
-
@אוייבר-חוכם יש לי 22 מיותרים, אבל בכל אופן הלדים האלו לא מתאימים לשנאי המקורי ואתה צריך להזמין שנאי חדש… או שכבר יש לך,
ודרך אגב, לא הבנתי איך חיברת מתח לנורות בבית, דרך השנאי כמו בחיבור לרכב או ישר לנורות,@נמה כתב בתיקון פנס אחורי בגרנדיס - עשה זאת בעצמך:
לא אין לי שנאי
אז אחכה שיגיע
תודהודרך אגב, לא הבנתי איך חיברת מתח לנורות בבית, דרך השנאי כמו בחיבור לרכב או ישר לנורות,
חיברתי בבית ע"י שתי בטריות AA משכתי מהם חוט מה + וה -
וכשהתחברתי ישר לנורות זה הדליק רק את הקבוצה (8) שאליה חיברתי
וכשניסיתי לחבר לשנאי לשחור ולאדום זה לא עשה כלום
אני לא כזה מבין עשיתי בצורה מאד פרמיטיביתודרך אגב יש כאן אפשרות לשלוח הודעה פרטית?
-
@נמה כתב בתיקון פנס אחורי בגרנדיס - עשה זאת בעצמך:
לא אין לי שנאי
אז אחכה שיגיע
תודהודרך אגב, לא הבנתי איך חיברת מתח לנורות בבית, דרך השנאי כמו בחיבור לרכב או ישר לנורות,
חיברתי בבית ע"י שתי בטריות AA משכתי מהם חוט מה + וה -
וכשהתחברתי ישר לנורות זה הדליק רק את הקבוצה (8) שאליה חיברתי
וכשניסיתי לחבר לשנאי לשחור ולאדום זה לא עשה כלום
אני לא כזה מבין עשיתי בצורה מאד פרמיטיביתודרך אגב יש כאן אפשרות לשלוח הודעה פרטית?
@אוייבר-חוכם שני דברים, דבר ראשון שתי בטריות AA זה מתח מאד נמוך 3V ולא אמור להספיק לכל הנורות דרך השנאי שמספק זרם חזק לכל הנורות ואמור לקבל 12V,
דבר שני החיבור היה אמור להתחיל בקבוצה הראשונה ולהסתיים בקבוצה האחרונה (חיבור טורי) ולכן הוא הדליק לך רק את הקבוצה הראשונה כי רק היא קיבלה מתח,
הודעה פרטית אני לא יודע איך שולחים אולי מישהו יסביר איך עושים את זה -
@אוייבר-חוכם שני דברים, דבר ראשון שתי בטריות AA זה מתח מאד נמוך 3V ולא אמור להספיק לכל הנורות דרך השנאי שמספק זרם חזק לכל הנורות ואמור לקבל 12V,
דבר שני החיבור היה אמור להתחיל בקבוצה הראשונה ולהסתיים בקבוצה האחרונה (חיבור טורי) ולכן הוא הדליק לך רק את הקבוצה הראשונה כי רק היא קיבלה מתח,
הודעה פרטית אני לא יודע איך שולחים אולי מישהו יסביר איך עושים את זה -
@נמה אולי נשארו לך נורות מקוריות מאלו שהחלפת? הם וודאי יתאימו.
@נייטרון-חפשי כתב בתיקון פנס אחורי בגרנדיס - עשה זאת בעצמך:
מצטרף לשאלה
-
@נייטרון-חפשי כתב בתיקון פנס אחורי בגרנדיס - עשה זאת בעצמך:
מצטרף לשאלה
-
@נמה 0548500811
תודה רבה