מסך לא מקורי לא עובד טויוטה rav4 / בירור לגבי מסך וכבלים מתאימים
-
ערב טוב.
טויוטה rav4 2017 של חבר, הבעלים הקודם החליף למולטימדיה לא מקורית.
המסך דולק אבל לא רואים כלום (בתמונה)יש אפשרות לתקן כזה דבר או שצריך להחליף?
מבחוץ היא נראית זהה למערכות שממליצים פה בפורום (10 אינץ’).
אבל כנראה זה מערכת ישנה יותר, מצורפת תמונה איך היא נראית מבפניםניסיתי לצלם את החיבורים אבל לא כל כך הצלחתי (לא היה זמן לפרק הכל…)
נראה שהחיבורים שונים מהרגיל.
אם אני רוצה להזמין את המערכת ש @מיישה ממליץ עליה, מה עוד אני צריך לקנות בנוסף?
פאנל כבר יש.
אני צריך לקנות משהו לקנבס או צמה שמתאימה לרכב?
אם כן אשמח לעזרה לכבל מתאים.תודה רבה!
אולי אפשר לראות פה קצת את החיבורים
-
ערב טוב.
טויוטה rav4 2017 של חבר, הבעלים הקודם החליף למולטימדיה לא מקורית.
המסך דולק אבל לא רואים כלום (בתמונה)יש אפשרות לתקן כזה דבר או שצריך להחליף?
מבחוץ היא נראית זהה למערכות שממליצים פה בפורום (10 אינץ’).
אבל כנראה זה מערכת ישנה יותר, מצורפת תמונה איך היא נראית מבפניםניסיתי לצלם את החיבורים אבל לא כל כך הצלחתי (לא היה זמן לפרק הכל…)
נראה שהחיבורים שונים מהרגיל.
אם אני רוצה להזמין את המערכת ש @מיישה ממליץ עליה, מה עוד אני צריך לקנות בנוסף?
פאנל כבר יש.
אני צריך לקנות משהו לקנבס או צמה שמתאימה לרכב?
אם כן אשמח לעזרה לכבל מתאים.תודה רבה!
אולי אפשר לראות פה קצת את החיבורים
-
@דני-מערכות תודה רבה.
לא כל כך רואים בתמונה של המערכת מבפנים אבל זה נראה שהם חתכו את הכבלים המקוריים וחיברו צמה אחרת.
אני אצטרך לעשות את אותו דבר או שיש אפשרות להחליף את כל הצמה מה"שורש"…?
בלינק ששלחת, איזה אופציה לבחור מבין ה3?
-
@דני-מערכות כתב במסך לא מקורי לא עובד טויוטה rav4 / בירור לגבי מסך וכבלים מתאימים:
בנוסף למערכת הפצצה ש @מיישה ממליץ
המערכת מגיעה עם הכבל שאפשר לחבר סים?
בנוסף, יש משהו שצריך לבקש מהמוכר כשאני מזמין (מכס וכו) או שזה בסדר? -
@דני-מערכות תודה רבה.
לא כל כך רואים בתמונה של המערכת מבפנים אבל זה נראה שהם חתכו את הכבלים המקוריים וחיברו צמה אחרת.
@elazar כתב במסך לא מקורי לא עובד טויוטה rav4 / בירור לגבי מסך וכבלים מתאימים:
אם הם לא חתכו את החיבורים של הצמה לגמרי ורק חיברו עליהם אז אתה תוכל לחבר ישר לחיבורים אבל אם חתכו הכל זה סיפור יותר מורכב במיוחד לחבר את הקנבס אוניברסלי
האמצעי
אבל זה רק אם לא חתכו לך את החיבורים אם חתכו ואתה מחבר אחד אחד תחבר כבר את מה שאתה מקבל עם המערכת הצמה האוניברסלית ואתה לא צריך לקנות כלום@elazar כתב במסך לא מקורי לא עובד טויוטה rav4 / בירור לגבי מסך וכבלים מתאימים:
בנוסף, יש משהו שצריך לבקש מהמוכר כשאני מזמין (מכס וכו) או שזה בסדר?מגיע כולל סים ואתה לא צריך לבקש כלום רק להזמין
-
אם הם לא חתכו את החיבורים של הצמה לגמרי ורק חיברו עליהם אז אתה תוכל לחבר ישר לחיבורים אבל אם חתכו הכל זה סיפור יותר מורכב במיוחד לחבר את הקנבס אוניברסלי
האמצעי
אבל זה רק אם לא חתכו לך את החיבורים אם חתכו ואתה מחבר אחד אחד תחבר כבר את מה שאתה מקבל עם המערכת הצמה האוניברסלית ואתה לא צריך לקנות כלום@elazar כתב במסך לא מקורי לא עובד טויוטה rav4 / בירור לגבי מסך וכבלים מתאימים:
בנוסף, יש משהו שצריך לבקש מהמוכר כשאני מזמין (מכס וכו) או שזה בסדר?מגיע כולל סים ואתה לא צריך לבקש כלום רק להזמין
@דני-מערכות כתב במסך לא מקורי לא עובד טויוטה rav4 / בירור לגבי מסך וכבלים מתאימים:
נראה שהם חתכו לגמרי
כמה זה מסובך?
התקנתי כבר כמה פעמים מולטימדיות ואני די טכני
אני אמור להסתדר עם זה? -
נראה שהם חתכו לגמרי
כמה זה מסובך?
התקנתי כבר כמה פעמים מולטימדיות ואני די טכני
אני אמור להסתדר עם זה?@elazar אל תזמין שום כבל יש לך אוניברסלי עם המולטימדיה ואתה יכול להתקין לבד אבל יהיה חסר לך הקנבס אם היה לך לפני באוטו הזה נתונים של הרכב
אתה יכול להעזר בזה -
@elazar אל תזמין שום כבל יש לך אוניברסלי עם המולטימדיה ואתה יכול להתקין לבד אבל יהיה חסר לך הקנבס אם היה לך לפני באוטו הזה נתונים של הרכב
אתה יכול להעזר בזה@דני-מערכות כתב במסך לא מקורי לא עובד טויוטה rav4 / בירור לגבי מסך וכבלים מתאימים:
אבל יהיה חסר לך הקנבס אם היה לך לפני באוטו הזה נתונים של הרכב
אם אני רוצה/צריך קנבס אני צריך להזמין את האופציה הראשונה(השמאלית) בלינק ששלחת, או שאני צריך להזמין גם את הצמה המתאימה(האופציה האמצעית)?
-
אבל יהיה חסר לך הקנבס אם היה לך לפני באוטו הזה נתונים של הרכב
אם אני רוצה/צריך קנבס אני צריך להזמין את האופציה הראשונה(השמאלית) בלינק ששלחת, או שאני צריך להזמין גם את הצמה המתאימה(האופציה האמצעית)?
-
@elazar השמאלית זה כבל וקנבס ביחד
@elazar השמאלית זה כבל וקנבס ביחד
אוקי
זה אמור להתחבר לצמה האוניברסלית שמגיעה עם המערכת?
במפרט שם אני רואה שזה מתאים לRAV4 עד 2015, של החבר זה 2017
זה יתאים?