קבלת התראות על הודעה גם אם היא כבר נמחקה
-
אני מקבל כל הזמן התראות, גם על הודעה שנמחקה עוד לפני שהספקתי לראות אותה וגם על כל פוסט שנערך באשכול שאני עוקב אחריו.
אני משער שעל עריכת הודעות אני יכול לבחור בהגדרות אם לקבל התראה, אבל על הודעה שנמחקה? לדעתי זו הגדרה מערכתית שצריך לבטל אותה. הודעה שנמחקה לא אמורה לתת התראה, וגם אם כבר התקבלה התראה היא צריכה להמחק אם ההודעה נמחקה.
-
@ביתרי כתב בקבלת התראות על הודעה גם אם היא כבר נמחקה:
אני מקבל כל הזמן התראות, גם על הודעה שנמחקה עוד לפני שהספקתי לראות אותה וגם על כל פוסט שנערך באשכול שאני עוקב אחריו.
אני משער שעל עריכת הודעות אני יכול לבחור בהגדרות אם לקבל התראה, אבל על הודעה שנמחקה? לדעתי זו הגדרה מערכתית שצריך לבטל אותה. הודעה שנמחקה לא אמורה לתת התראה, וגם אם כבר התקבלה התראה היא צריכה להמחק אם ההודעה נמחקה.
כשהודעה נמחקת היא נקראת נמחקת אך בפועל היא רק מוסתרת (ומי שכתב אותה וכן המנהלים כן יכולים לראות)
יש בזה יתרונות שאיני יכול לפרט, ומי שהבין הבין. -
@מאיר כתב בקבלת התראות על הודעה גם אם היא כבר נמחקה:
@ביתרי כתב בקבלת התראות על הודעה גם אם היא כבר נמחקה:
כשהודעה נמחקת היא נקראת נמחקת אך בפועל היא רק מוסתרת (ומי שכתב אותה וכן המנהלים כן יכולים לראות)
יש בזה יתרונות שאיני יכול לפרט, ומי שהבין הבין.ברור, אני מכיר פורומים, אבל ההגדרה שמקבלים עליה התראה היא מחוייבת?
בפורומים שעובדים על מערכת אחרת לא מקבלים התראה כשההודעה נמחקה אפי' שהמנהלים יכולים לקרוא אותה [ואני מנהל בפורום אחר]