-
בגדול הם החליטו שהם רוצים לקוחות שנוסעים הרבה לא פעם פה ופעם שם
ולכן לחברי מועדון מוביל [מעל 1000ק"מ בשלוש חודשים האחרונים] ומאסטר לא ישלמו יותר מ1.7 1.5 לק"מ
אם אתה לא שייך לחברי במועדון האלו כדי לשלם מחיר ‘סביר’ של 1.5 לק"מ תצטרך ליסוע 60 ק"מ, ולשלם 1.1 לק"מ תצטרך ליסוע 120 ק"מ
אגב שמתי לב ש120 ק"מ זה בדרך כלל יותר מהלוך חזור י-מ ב"ב, י-מ ב"ש י-מ מודיעין עילית וכן הלאה, הם רוצים להרויח על הערב שבת לפחות 1.5 לק"מ
אם אתה נוסע פעם פה ופעם שם לך למייקאר שם זה יהיה לך יותר זול אבל רק עד 60 ק"מ. [אא"כ אתה רותה פיקנטו שלשעה יעלה לך במייקאר קצת יותר זול] -
@לך-תדע כתב בסיטי קאר מעלה מחירים:
@דובאי כתב בסיטי קאר מעלה מחירים:
אם אני לא טועה הבעלים של סיטי קאר קנה את מיי קאר כבר לפני תקופה ארוכה.
כל פרט בפני עצמו די נכון, אך ההקשר כנראה שלא כ"כ.
נשמח לביאור דבריך
-
הכעס הגדול והטעות הגדולה זה שהם היציגו ללקוחות שהם מתחשבים בהם ובעצם העלו מחירים ב 40 %
לפעמים עדיף לספר את האמת גם אם היא קצת כואבת
תחושת הרמאות [מה גם שיש לחברה שם לא כ"כ טוב] עשתה נזק גדול לתדמיתה ולשמה [הטוב ???]
ולגבי מה שכתבו שלמי ששוכר לזמן ארוך יותר זה כן משתלם אז מה החילוק בין חברת השכרה רגילה
אם היעוד שלהם הוא להשכיר רכב לפי שעות אז הם צריכים להגי ללקוחות שצריכים לפי שעות
אם השכרה לפי שעות לא רווחי להם שיסגרו את האופצייה וזהו
יהיו המון מתחרים / חברות אחרות שישמחו לקחת את זהאולי הם מנסים להקל עלינו כי הם רואים שהארנק שלנו תפוח מידי וקשה לנו לסחוב את זה אז הם נושאים בנטל ולוקחים ממה שיש בארנק וע"י כך המשקל של הארנק יורד
-
הנה מחשבון מרתק שנבנה בעזרת בינה מלאכותית להשוואת המחירים בסיטי קאר לפני ואחרי העלאות, גאוני
https://chatgpt.com/g/g-67d88dadace8819182339f1bd511ba97-city-car-price-calculatorקרדיט צ’אט טיפים לכלכלה נכונה -
@דיס חסום בדרגה בנטפרי…
(אולי לנסות לבקש מהם לפתוח לי את זה מתוך כל האתר? אם לא יהיה אפשרות אחרת אני יעשה את זה, השאלה אם יש איך להוריד את המחשבון איכשהו)
לבנתיים תבדוק אם מישהו יסע 500 ק"מ בתוך 3 שעות, האם אז זה יצא לו יותר זול לפי החישוב החדש…
המחשבון מחשב את מה ש
@קינג-קומפיוטר כתב בסיטי קאר מעלה מחירים:
אגב לפי התמחור של הק"מ מי שנוסע מעל 88 ק’‘מ שווה לו להתאמץ ולהגיע ל120 ק’'מ זה יצא לו יותר זול…
?
-
@צבי-דורש-ציון חישוב לפי המחירון הישן:
שעתי: 12 ₪ × 3 = 36 ₪
עלות לק"מ: 1.5 ₪ × 500 = 750 ₪
סה"כ: 36 + 750 = 786 ₪
חישוב לפי המחירון החדש:
15.2 ₪ × 3 = 45.6 ₪
עלות לק"מ (500 ק"מ → נכנס בקטגוריית 0.9 ₪ לק"מ): 0.9 ₪ × 500 = 450 ₪
סה"כ: 45.6 + 450 = 495.6 ₪
השוואה:
בעבר: 786 ₪
כיום: 495.6 ₪
הפרש: חיסכון של 290.4 ₪ (~37% פחות)
המסקנה: במקרה הזה, התמשתלם הרבה יותר , בגלל הירידה
אבל לך תעשה את זה עם רכבים של סיטי קאר… -
@צבי-דורש-ציון כתב בסיטי קאר מעלה מחירים:
אם מישהו יסע 500 ק"מ בתוך 3 שעות
אתה מתכוון לנסוע על מהירות 166 קמ"ש רצוף במשך 3 שעות?
-
@קינג-קומפיוטר @צבי-דורש-ציון
העניין הוא שמכמות ק"מ מסויימים כבר יותר משתלם לנסוע עוד להגיע למדרגה הבאה וזה יצא יותר זול, לדוגמא: 90 ק"מ לפי מחיר של 1.5 יוצא 135 ש"ח, ואם נמשיך לנסוע עד 120 ק"מ תשלם על הכל לפי 1.1 רק 132 ש"ח.להלן החישוב ה(כמעט) מדוייק:
מעל 25 ק"מ יותר משתלם לנסוע 30
מעל 47 ק"מ יותר משתלם לנסוע 60
מעל 88 ק"מ יותר משתלם לנסוע 120
מעל 409 ק"מ יותר משתלם לנסוע 500 -
@צבי-דורש-ציון זול זה באמת רק ב500 ק"מ ומעלה שזה 0.9 במקום 1, לדוגמא בהשכרה יומית ל500 ק"מ עכשיו יוצא יותר זול (גם היומית ירד ב10 ש"ח, וגם הק"מ ירד מ1 ל0.9).
יומית ל120 ק"מ יוצא כמעט אותו מחיר - עלות יומית ירד ב10 ש"ח ועלות ק"מ עלה ב0.1 ש"ח יוצא ליומית 120 ק"מ עד היום 270 ומהיום 272 -
@עבד-נאמן כתב בסיטי קאר מעלה מחירים:
להלן החישוב ה(כמעט) מדוייק:
מעל 25 ק"מ יותר משתלם לנסוע 30
מעל 47 ק"מ יותר משתלם לנסוע 60
מעל 88 ק"מ יותר משתלם לנסוע 120
מעל 409 ק"מ יותר משתלם לנסוע 500חיכיתי למישהו שיעשה את זה!
@דיס אתה יכול להוסיף את זה למחשבון…@שאול-208 כתב בסיטי קאר מעלה מחירים:
אצלי ליד הבית יש רק רכב אחד של מיי קאר, לעומת שלושה של סיטי קאר,
אצלנו באזור יש כמה סיטי קאר ואני חושב אם יועיל לעבוד שזה ישתנה למייקאר (יש לי אפשרות לכאורה), מישהו יש לו מושג אם זה יכול להשפיע משהו?
אגב, ברכב 7 מקומות היה נראה שסיטי קאר עדיין יותר זולים, הם בקושי העלו בו את המחיר.