מי שגר בביתר עילית היכן ללמוד נהיגה
-
-
@מוטי-ברנד כתב במי שגר בביתר עילית היכן ללמוד נהיגה:
@ארפכשד אני ממליץ לך בקריית גת תחפש פרטים על ניר אזולאי
שווה את הנסיעה הארוכה (שעה וחצי+)?
בכל מקרה אשמח למס’ טל’ -
יש אחד בשם נריה בביתר הטסטים בב"ש
אחלה מורה -
@ארפכשד אני גר בביתר,
אישית למדתי בביש והיה ממש נחמד, עברתי בשלישי וכן יש לי שתי גיסים שלמדו בביש ואחד עבר בראשון ואחד בשני
המומלץ ביותר הוא ציון מקרית גת 0522626887 יש אוטובוס מביתר בבוקר לוקח כארבעים וחמש דק’ הדרך.
והוא שולח אותך לטסט תוך שבוע מאז שהכרתם… המחיר בהתאם…ירושלים - לא מומלץ בכלל, גם אם יספרו לך על טסטר טוב וחבר של חבר שעבר בראשון…
כל מי שאני מכיר שלמד בירושלים התחרט על כך ואת הטסט עבר בעיר אחרת בסוף
נ.ב. זוהי דעתי האישית וכל הרוצה יבוא ויחלוק עלי -
@Oshi24 כתב במי שגר בביתר עילית היכן ללמוד נהיגה:
ירושלים - לא מומלץ בכלל
אני לא כ"כ מסכים
אני למדתי בירושלים, ובאמת עברתי בטסט 5…
אבל אתה מגיע הרבה יותר מוכן לכביש, אחרי שאתה נוסע בסמטאות קטמון, ולומד להיזהר לא לגלח מראות, לומד להשתלב לתנועה צפופה בתלפיות, לחנות בעליה/ ירידה ועוד.
נסעתי עם חבר שעבר טסט ראשון במודיעין על ידני, הוא היה הרבה יותר הססן במקומות צפופים וצרים וכדו’
זו דעתי האישית על כל פנים. -
@Oshi24 כתב במי שגר בביתר עילית היכן ללמוד נהיגה:
@ארפכשד אני גר בביתר,
אישית למדתי בביש והיה ממש נחמד, עברתי בשלישי וכן יש לי שתי גיסים שלמדו בביש ואחד עבר בראשון ואחד בשני
המומלץ ביותר הוא ציון מקרית גת 0522626887 יש אוטובוס מביתר בבוקר לוקח כארבעים וחמש דק’ הדרך.
והוא שולח אותך לטסט תוך שבוע מאז שהכרתם… המחיר בהתאם…ירושלים - לא מומלץ בכלל, גם אם יספרו לך על טסטר טוב וחבר של חבר שעבר בראשון…
כל מי שאני מכיר שלמד בירושלים התחרט על כך ואת הטסט עבר בעיר אחרת בסוף
נ.ב. זוהי דעתי האישית וכל הרוצה יבוא ויחלוק עליאני ממש לא ממליץ מנסיון של כמה חברים שהיו אצלו הוא כמעט לא מלמד נהיגה רוב השיעורים יש לך רכב עם למד לרשותך תעשה מה שאתה חושב ומה שבא לך
בלי שהוא כמעט אומר מה לעשות -
@מוטי-ברנד למדתי אצלו ולא מזדהה כל כך עם מה שאמרת…
הוא אכן כמעט לא מלמד כללים אבל מלמד מאוד טוב להרגיש את הכביש וכל המכלול.
(בשיעור הראשון כבר חניתי ברוורס, ללא שנגעתי בהגה קודם לכן).עריכה: במחשבה שניה, דווקא כן מבין שיש אנשים שירגישו את זה ככה.
אבל נראה לי שאין תחליף למהירות הלמידה אצלו, כאמור לעיל.
-
@תצמנ כתב במי שגר בביתר עילית היכן ללמוד נהיגה:
@מוטי-ברנד למדתי אצלו ולא מזדהה כל כך עם מה שאמרת…
הוא אכן כמעט לא מלמד כללים אבל מלמד מאוד טוב להרגיש את הכביש וכל המכלול.
(בשיעור הראשון כבר חניתי ברוורס, ללא שנגעתי בהגה קודם לכן).עריכה: במחשבה שניה, דווקא כן מבין שיש אנשים שירגישו את זה ככה.
אבל נראה לי שאין תחליף למהירות הלמידה אצלו, כאמור לעיל.
השפשוף הכי קטן שעושים בגלל שלא לומדים נכון נהיגה יעלה פי כמה מכמה שיעורים אז זה לא תמיד חוכמה רק לעבור טסט צריך גם ללמוד קצת
אגב מה שכתבתי זה מחבר שעכשיו לומד אצלו(חבר ששכח להתייעץ איתי)
אז אמרתי לו שימצוץ מהמורה מידע כמה שיותר אז זה עזר לו קצת -
@מוטי-ברנד כתב במי שגר בביתר עילית היכן ללמוד נהיגה:
השפשוף הכי קטן שעושים בגלל שלא לומדים נכון נהיגה יעלה פי כמה מכמה שיעורים אז זה לא תמיד חוכמה רק לעבור טסט צריך גם ללמוד קצת
ולזה התכוונתי
@תצמנ כתב במי שגר בביתר עילית היכן ללמוד נהיגה:
מלמד מאוד טוב להרגיש את הכביש וכל המכלול.
-
@תצמנ @מוטי-ברנד כנראה זה פשוט תלוי אם מדובר במישהו שכבר ‘יש לו את זה’, ואז הוא בקושי צריך את המורה.