לרכוש רכב במקום לשכור
-
@מאיר כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
יש עוד דברים כמו ליסוע מירושלים לבני ברק עם אמברקס חצי למעלה..
קורה גם אחרי שנים במיוחד אם הלוח שעונים מלא במסמכים
-
@פתוח-לשמוע כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
קורה גם אחרי שנים במיוחד אם הלוח שעונים מלא במסמכים
נהג וותיק אמור לשים לב לכזה דבר גם אם הנורה שלו שרופה
-
לאבא שלי זה קרה והוא לא הבין למה יש רעידות
זה נדיר מאוד, כנראה היה ממש טרוד, אני נוהג חצי עשור מעולם לא קרה לי (אולי בהתחלה בהתחלה), כמה פעמים נסיתי להתחיל נסיעה ומייד שמתי לב, אבל בסוף זה עניין של טיפוסים יש כאלה נוסעים עם בגאז' פתוח בלי לשים לב
-
@ראובן-שבתי כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
זה נדיר מאוד, כנראה היה ממש טרוד, אני נוהג חצי עשור מעולם לא קרה לי (אולי בהתחלה בהתחלה), כמה פעמים נסיתי להתחיל נסיעה ומייד שמתי לב, אבל בסוף זה עניין של טיפוסים יש כאלה נוסעים עם בגאז' פתוח בלי לשים לב
זה גם תלוי באמברקס או בכמה הוא לחוץ. יש מצב שהוא מורם לגמרי וזה נדיר לא לשים לב, אך לפעמים זה באמצע שקשה לשים לב בנסיעה רגועה (כנראה בגלל שבאוטומטיות של פעם - אם אתה לא עולה את העליה של מירון ההילוכים עוברים באופן קבוע ע"פ המהירות שנקבעה במחשב הרכב)
-
@מאיר כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
@ראובן-שבתי כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
זה גם תלוי באמברקס או בכמה הוא לחוץ. יש מצב שהוא מורם לגמרי וזה נדיר לא לשים לב, אך לפעמים זה באמצע שקשה לשים לב בנסיעה רגועה (כנראה בגלל שבאוטומטיות של פעם - אם אתה לא עולה את העליה של מירון ההילוכים עוברים באופן קבוע ע"פ המהירות שנקבעה במחשב הרכב)
זה סתם דבר מוזר, לבלם הזה יש תפקיד במקרי חירום אבל לעצור נסיעה איטית הוא לא מצליח באמת.
-
@ראובן-שבתי אבא שלי נהג 4 עשורים וזה קרה לו אחרי הרבה זמן שהוא לא נגע בהגה
הוא התקשר לחברת השכרה שיש ריח שרוף מהרכב והוא רוצה להחזיר את הרכב ואז הם שאלו אותו אם הידית אמרקס משוכה....
ברכב שלי האמברקס הוא דוושה במקום של הקלאצ' וקרה לי לא פעם ששכחתי להרים אותו (יש לי רישיון למעלה מעשור)
בקיצור, זה קורה... -
@EBA כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
ב. הטרנטה שיביאו לך בהשכרה לא תהיה יותר גרועה מקורולה 2010 או 13. השכרות בד"כ לא מחזיקות פחות מ2016
זהו שההשכרות שמשכירים לנהג חדש זה לא אלבר ולא שלמה סיקסט
וזה חברה שנותנים לך מיציבושי לנסר חבוטה משנת 2008...
(ואח"כ מסבירים לך שאת הדפיקות את עשית וחוזר חלילה )@EBA כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
עדיף לשכור מאלה שעושים לנהג חדש הרבה פרצופים עד שמסכימים.
גם אלה שמסכימים אחרי הפרצופים זה בדר"כ באמצע החורף או בספירת העומר
בבין הזמנים או בחגים הם מסתפקים בלעשות פרצופים ופחות ממשיכים להסכמה.@EBA כתב בלרכוש רכב במקום לשכור:
ה. לא יודע מה בקשר אליך, אני רק אספר על עצמי שאת הרכב הראשון שלי קניתי לבינהזמנים לפי ארבע כי שכירות יצא לי יקר, והשאר היסטוריה, וההיסטוריה הזו כוללת שבעה רכבים...
באמת מעניין לשמוע
אתה חושב שזה ודאי קשור?
ואם היית שוכר רכב לחודש חודשיים בזמנו לא היה לך רכב עכשיו אתה חושב?