קנית רכב מעוקל
-
@יהודה-חיים-שמח
לא.
את דעתי וידיעותי הרלוונטיות כתבתי בפומבי, הן לא ישתנו.
אם יש שאלה, אשמח לענות, אם אדע, סו"ס @לך-תדע... -
@לך-תדע כתב בקנית רכב מעוקל:
@יהודה-חיים-שמח
לא.
את דעתי וידיעותי הרלוונטיות כתבתי בפומבי, הן לא ישתנו.
אם יש שאלה, אשמח לענות, אם אדע, סו"ס @לך-תדע...פשוט זה היה נראה שיש לך יותר ידע שכוייח בכול אופן
-
@דוד-המומחה כתב בקנית רכב מעוקל:
אפשר לעשות סדר אדם שקנה רכב ב 10,000 ש"ח בלבד ולא עשה בדקה משכון
על הצד שהוא מעוקל
איך הלך לו חצי דירה אפשר להחריב בעיניין, יותר בפירוט תודהבמקרה הספציפי שאני דיברתי עליו לא היה קשר לרכבים, הנושא התחיל באנ"ש שהציעו עזרה בשחור לזכייה במכרז דירות של עמידר במחיר רצפה, ותמורת תשלום מסוים כמה עשרות אלפי ש"ח הובטח לו שאותם אנשים מהשוק האפור יסדרו לו מ"בפנים" שהוא יזכה בדירה במחיר מציאה, ובתנאי שהוא לא מספר את זה לאף אדם בעולם...
הראו לו את הדירה מבחוץ, וכן ניירת מסודרת של המכרז וכו'
ואני לא יודע את כל ההמשך בדיוק, אבל הכיוון הוא שאחרי שנה אמרו לו שאכן הוא זכה רק מכיון שזה נעשה בצורה לא חוקית ומתחת לשטיח הוא צריך להביא מיידית תשלום של חצי דירה על הדירה בשחור ולא בלבן עם משכנתא, ובהמשך הכל יוסדר בלבן עם שאר התשלום, וכפי הבנתי הוא האמין כי זה אנשים משלנו עם זקן ופאות כמעט עד החגורה... אבל לא היה לו כסף מזומן זמין ואז הם סידרו לו הלוואה מהשוק האפור שלהם תמורת ריבית של עשרות אחוזים...
והתוצאה הייתה שהוא נאלץ למכור את הדירה שלו ולפתוח את כל החסכונות שלו עבור ילדיו ולהתגלגל בחובות, ומאז מצבו הבריאותי ירד פלאים עד שנפטר בקורונה.
אותו יהודי יקר היה כל כך בטוח שזה עסקת חייו שהצליח לשכנע גם את אבא שלי, הנס הגדול שאחים שלי ישבו על אבי כמו מכבש במשך יותר מחצי שנה ונלחמו בכל כוחם לטרפד את העסקה, וב"ה שהצליחו, אותו יהודי יקר בכה לשווא על כך שלא האמין לאחים שלי. -
סתם בשביל הענין אני חיב לשתף החבר שלי קנה רכב כזה ובנתים הוא נהנה מאוד מדובר על אהודי 2021
-
@יהודה-חיים-שמח נקווה שהמשך לא יבוא...