סל"ד נמוך בסיריון
-
אתמול ניתקתי את המצבר מהרכב והחזרתי לאחר כמה שניות ולאחר כמה שעות שבאתי להניע הרכב מניע ונכבה
ראיתי שאם אני לוחץ גז הרכב נשאר מונע אז מתחתי את החוט של המצערת קצת כדי שהמנוע לא יתכבה והרכב נסע רגיל היה רק טורים גבוהים בניוטרל
היום ניקיתי את המצערת בלי להוציא את המצערת והחזרתי את החוט למקומו והרכב הניע על טורים 500 מישהו יודע מה זה יכול להיות? -
@moni
תוציא את הפילטר אויר מתחת יש חיישן בצד ימין למעלה כמדומני תבדוק שהוא במקום ולא ברח למטה -
אתמול ניתקתי את המצבר מהרכב והחזרתי לאחר כמה שניות ולאחר כמה שעות שבאתי להניע הרכב מניע ונכבה
ראיתי שאם אני לוחץ גז הרכב נשאר מונע אז מתחתי את החוט של המצערת קצת כדי שהמנוע לא יתכבה והרכב נסע רגיל היה רק טורים גבוהים בניוטרל
היום ניקיתי את המצערת בלי להוציא את המצערת והחזרתי את החוט למקומו והרכב הניע על טורים 500 מישהו יודע מה זה יכול להיות?@moni כתב בסל"ד נמוך בסיריון:
הרכב מניע ונכבה
קצת מזכיר את הבעיה שהיה לי אתמול ברכב (אתה יכול לראות בנושאים אצלי בפרופיל) ,אך משום שהרכב מניע נראה לי שזה משהו אחר
תבדוק את מה שאמר אהרון שלום ותעדכן במידה והוא במקום יש כאן תותחים שב"ה ידעו לכוון אותך לאפשרויות אחרות.