מה מומלץ בפלאג אין, אאוטלנדר או קיה נירו?
-
התחלתי לעבוד בריחוק מהבית,
ואשמח לשמוע מבעלי ידע או בעלי ניסיון על הרכבים הנ"ל, המרחק מביתי למקום העבודה הלו"ש (בינעירוני) הוא 40 ק"מ, ויש לי בעבודה עמדת טעינה, האם שווה?
(לצורך השוואה, הפורד פוקוס 2008 הנאמנה והאמינה שלי לוקחת בנסיעה רגועה 1 ל-11 בינעירוני)
מה רמת האמינות?
עד כמה הסיכון להחלפת סוללה ומה עלות ההחלפה,
תודה מראש לעונים! -
ואשמח לשמוע מבעלי ידע או בעלי ניסיון על הרכבים הנ"ל, המרחק מביתי למקום העבודה הלו"ש (בינעירוני) הוא 40 ק"מ, ויש לי בעבודה עמדת טעינה, האם שווה?
(לצורך השוואה, הפורד פוקוס 2008 הנאמנה והאמינה שלי לוקחת בנסיעה רגועה 1 ל-11 בינעירוני)
מה רמת האמינות?
תודה מראש לעונים!מישהו?
-
מה רמת האמינות?
תודה מראש לעונים!@בעל-ניסיון כתב במה מומלץ בפלאג אין, אאוטלנדר או קיה נירו?:
הנאמנה והאמינה
לא מכיר רק מוסיף בשוליים אני הייתי נשאר עם הנאמנה ואמינה, אלא אם יש הרבה כסף לשדרג אפשר להביא היברידי רגיל בלי להסתבך עם עמדות טעינה וכו’
-
אני לא יודע לגוף השאלה אבל לא נראה לי שעל 40-50 ק״מ יומי הייתי נכנס לסיבוך של רכישת רכב עם מכלולים יקרים
אם הפוקוס טובה לך הייתי ממליץ לך להישאר איתה@אליה היא מצויינת לי עד עלות הדלק - כ-1200 לחודש, ואם אפשר לחסוך זאת ע"י “תדלוק” בחשמל שיכסה את רוב ככל הנסועה שלי, שווה לי לקחת הלוואה שהתשלום שלה עדיין יהיה נמוך מההפרש ולרכוש את הנ"ל.
השאלה היא שוב - האמינות והסוללה, שעלולים להוריד לטמיון את החיסכון. -
@אליה היא מצויינת לי עד עלות הדלק - כ-1200 לחודש, ואם אפשר לחסוך זאת ע"י “תדלוק” בחשמל שיכסה את רוב ככל הנסועה שלי, שווה לי לקחת הלוואה שהתשלום שלה עדיין יהיה נמוך מההפרש ולרכוש את הנ"ל.
השאלה היא שוב - האמינות והסוללה, שעלולים להוריד לטמיון את החיסכון.