איך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?
-
-
@שיפקה כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
@אוטופון
הוא גר במודיען?לא בבית שמש (ושם קצת מסובך לעבור אז בהמצלת המון אנשים עבר למודיעין)
@אוטופון
לא חסר לו ביטחון, הוא אצל מורה גבוהה מאד והוא נעול (השערה בלבד), הוא מפחד כל הזמן מה יהיה התגובה של המורה,
אני פשוט עברתי דומה לזה עברתי לבית שמש אצל מורה חרדי ,הרגשתי אצלו כחבר התחלתי לנשום נפתחתי, והתקדמתי מהר מאוד
יש גם אופציה שיקח שיעורים אצל מורה אחר בלי רישום בית ספר ואחרי שהוא יפתח, לחזור
(יש נוהגין לקחת מורה פרטי בלילה בלי דוושות נוספות, אני לא נוהג להמליץ על דברים כאלה) -
@אוטופון
לא חסר לו ביטחון, הוא אצל מורה גבוהה מאד והוא נעול (השערה בלבד), הוא מפחד כל הזמן מה יהיה התגובה של המורה,
אני פשוט עברתי דומה לזה עברתי לבית שמש אצל מורה חרדי ,הרגשתי אצלו כחבר התחלתי לנשום נפתחתי, והתקדמתי מהר מאוד
יש גם אופציה שיקח שיעורים אצל מורה אחר בלי רישום בית ספר ואחרי שהוא יפתח, לחזור
(יש נוהגין לקחת מורה פרטי בלילה בלי דוושות נוספות, אני לא נוהג להמליץ על דברים כאלה) -
@שיפקה
באיזה בי"ס הוא לומד (יש לי מישהו מתאים במודיעין אבל מאותו בי"ס הוא לא יכול לקבל)בטח הוא לומד אצל אבי יצחקי
@שיפקה חושב, לא בטוח -
@שיפקה
באיזה בי"ס הוא לומד (יש לי מישהו מתאים במודיעין אבל מאותו בי"ס הוא לא יכול לקבל)בטח הוא לומד אצל אבי יצחקי
@שיפקה חושב, לא בטוח -
גיסי כרגע בשיעורים אוחז בשיעור 32,
מעוניין לדעת אם יש לו סיכוי לעבור בטסט ראשון אצל אותו מורה,
(אותו מורה טוען שכולללללם עוברים אצלו, בוודאי שיטען זאת למה לא …?!)
האם מישהו פה מהגאונים יודע כיצד אני בודק זאת???!!אוטופון כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
לעבור בטסט ראשון אצל אותו מורה,
(אותו מורה טוען שכולללללם עוברים אצלו, בוודאי שיטען זאת למה לא …?!)אין דבר כזה,
יש טעויות בטסט שעלולים לקרות גם לתלמיד הכי פצצה בעולם עם המורה הכי פצצה שישהאם מישהו פה מהגאונים יודע כיצד אני בודק זאת???!!
יש אפשרות כזאת בברוש, אבל לא מצאתי מורה שהנתונים שלו גלויים לעיון הציבור