איך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?
-
@חיים-ברזל כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
@שיפקה כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
@אוטופון
1 מבקשים מספרי טלפון של תלמידים ושואלים
2 הוא יכול לבדוק אם אין למורה הרבה מה להעיר נראה שיתכן שיעבור, ואם יש הרבה מה להעיר לו אפי’ אם 99.99 % עוברים אצלו בטסט ראשון, הוא יהיה ה 00.01 שלא עובר
בכלל אני לא רואה עניין לשים משקל כבד על העניין של לעבור בטסט ראשון, מנסים להיות מלאך ל22 דקות בערך, הלך הלך אם לא ננסה להיות פעם הבא מלאך, אחד שלא עבר בטסט שלישי זה לא כישלון,
3 לבקש למורה שיזמין טסט כמה שיותר מהר ואם יש צורך לעשות שיעורים שחסר שלושה שבועות ההמתנה- ברור שהוא יביא תלמידים שעברו בראשון.
- איך זה יעזור לו לבדוק אם עוברים אצלו מהר?
הוא חודשיים וחצי אצלו 32 שיעורים ואין עדיין כיוון לטסט!!!
@אוטופון
כשיש שאלה כל שהוא בעניין מורה (אני לא ממליץ לעבור ממורה למורה בקלות), כדאי לקחת מורה אחר {לא ללמוד אצלו} אלא לאיבחון יתכן שאפשר למצוא מורה שיסכים אפילו חצי שיעור לתת אינדוקציה, איך הנהיגה מה חסר, כמה אני רחוק מטסט וכו’
2 זה מאוד חשוב שהמורה יהיה לו דו שיח טוב עם התלמיד, ולא אחד שמסתכל על התלמיד מלמעלה על ג’וק למטה, אפילו אם הדיבור שלו זה מאוד סבלני ונחמד, אם הוא נותן הרגשה כזה, לעבור למורה אחר שתרגיש שמה כמעט שווה לו
אז הוא יתן לך לבד כל האינדוקציות
ולכן שאלתי באיזה עיר הוא לומד, שהחברים פה יכלו לתת לך, המלצות לאיזה מורה ללכת לאיבחון -
-
@אוטופון
כשיש שאלה כל שהוא בעניין מורה (אני לא ממליץ לעבור ממורה למורה בקלות), כדאי לקחת מורה אחר {לא ללמוד אצלו} אלא לאיבחון יתכן שאפשר למצוא מורה שיסכים אפילו חצי שיעור לתת אינדוקציה, איך הנהיגה מה חסר, כמה אני רחוק מטסט וכו’
2 זה מאוד חשוב שהמורה יהיה לו דו שיח טוב עם התלמיד, ולא אחד שמסתכל על התלמיד מלמעלה על ג’וק למטה, אפילו אם הדיבור שלו זה מאוד סבלני ונחמד, אם הוא נותן הרגשה כזה, לעבור למורה אחר שתרגיש שמה כמעט שווה לו
ולכן שאלתי באיזה עיר הוא לומד, שהחברים פה יכלו לתת לך, המלצות לאיזה מורה ללכת לאיבחון@שיפקה כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
@אוטופון
ולכן שאלתי באיזה עיר הוא לומד, שהחברים פה יכלו לתת לך, המלצות לאיזה מורה ללכת לאיבחוןהעניין הוא שאותו מורה הוא גם כן מנהל אז יוצא לו כמה פעמים כשהמורה יוצא לעשות טסטים פנימיים אז מחליפים אותו ונותנים חוות דעת …
נראה שהוא נוהג מצויין רק חסר לו קצת ביטחון זה הכל… -
-
@אוטופון
הוא גר במודיען?לא בבית שמש (ושם קצת מסובך לעבור אז בהמצלת המון אנשים עבר למודיעין)
@אוטופון
לא חסר לו ביטחון, הוא אצל מורה גבוהה מאד והוא נעול (השערה בלבד), הוא מפחד כל הזמן מה יהיה התגובה של המורה,
אני פשוט עברתי דומה לזה עברתי לבית שמש אצל מורה חרדי ,הרגשתי אצלו כחבר התחלתי לנשום נפתחתי, והתקדמתי מהר מאוד
יש גם אופציה שיקח שיעורים אצל מורה אחר בלי רישום בית ספר ואחרי שהוא יפתח, לחזור
(יש נוהגין לקחת מורה פרטי בלילה בלי דוושות נוספות, אני לא נוהג להמליץ על דברים כאלה) -
@אוטופון
לא חסר לו ביטחון, הוא אצל מורה גבוהה מאד והוא נעול (השערה בלבד), הוא מפחד כל הזמן מה יהיה התגובה של המורה,
אני פשוט עברתי דומה לזה עברתי לבית שמש אצל מורה חרדי ,הרגשתי אצלו כחבר התחלתי לנשום נפתחתי, והתקדמתי מהר מאוד
יש גם אופציה שיקח שיעורים אצל מורה אחר בלי רישום בית ספר ואחרי שהוא יפתח, לחזור
(יש נוהגין לקחת מורה פרטי בלילה בלי דוושות נוספות, אני לא נוהג להמליץ על דברים כאלה) -
@שיפקה
באיזה בי"ס הוא לומד (יש לי מישהו מתאים במודיעין אבל מאותו בי"ס הוא לא יכול לקבל)בטח הוא לומד אצל אבי יצחקי
@שיפקה חושב, לא בטוח -
@שיפקה
באיזה בי"ס הוא לומד (יש לי מישהו מתאים במודיעין אבל מאותו בי"ס הוא לא יכול לקבל)בטח הוא לומד אצל אבי יצחקי
@שיפקה חושב, לא בטוח -
גיסי כרגע בשיעורים אוחז בשיעור 32,
מעוניין לדעת אם יש לו סיכוי לעבור בטסט ראשון אצל אותו מורה,
(אותו מורה טוען שכולללללם עוברים אצלו, בוודאי שיטען זאת למה לא …?!)
האם מישהו פה מהגאונים יודע כיצד אני בודק זאת???!!אוטופון כתב באיך בודקים כמה אחוזי מעבר יש אצל מורה מסוים?:
לעבור בטסט ראשון אצל אותו מורה,
(אותו מורה טוען שכולללללם עוברים אצלו, בוודאי שיטען זאת למה לא …?!)אין דבר כזה,
יש טעויות בטסט שעלולים לקרות גם לתלמיד הכי פצצה בעולם עם המורה הכי פצצה שישהאם מישהו פה מהגאונים יודע כיצד אני בודק זאת???!!
יש אפשרות כזאת בברוש, אבל לא מצאתי מורה שהנתונים שלו גלויים לעיון הציבור