זה רכב מהשכרה בלבן
-
@kasnik כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
תזהר הוא קורא כאן את ההודעות
אז אולי כדאי באמת שידאג להחליף צמיגים בזמן…
-
@רק-אני כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
@איש-גמזו אתה מכיר את וואי קאר?
לא, לא אני שכרתי אלא חמותי
אבל זה נשמע שמדובר במשהו יותר אנושי משאר החברותעכ"פ אני מצטרף להסתייגות מרכישת רכב מחברת השכרה, מבלי קשר לאמינותה
אחי קנה אטרז’ מהשכרה במחיר ממש משעשע, ואני סבור שהוא פחות או יותר השלים את ההפרש בתיקוני בלאי מוגבר.@אלי-1 כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
כנראה כולם מכירים את השוכר המזדמן של סיטי קאר שנוסע על הפיקנטו והוא לוחץ גז עד שהסל"ד מגיע לשבע טורים
אתה מזכיר לי לפני שנתיים, שזכיתי לראות בפיקנטו של סיטי קאר את המד עומד על 170 קמ"ש, את רעש המנוע אני לא בדיוק זוכר…
-
@רק-אני כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
@איש-גמזו אתה מכיר את וואי קאר?
לא, לא אני שכרתי אלא חמותי
אבל זה נשמע שמדובר במשהו יותר אנושי משאר החברותעכ"פ אני מצטרף להסתייגות מרכישת רכב מחברת השכרה, מבלי קשר לאמינותה
אחי קנה אטרז’ מהשכרה במחיר ממש משעשע, ואני סבור שהוא פחות או יותר השלים את ההפרש בתיקוני בלאי מוגבר.@אלי-1 כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
כנראה כולם מכירים את השוכר המזדמן של סיטי קאר שנוסע על הפיקנטו והוא לוחץ גז עד שהסל"ד מגיע לשבע טורים
אתה מזכיר לי לפני שנתיים, שזכיתי לראות בפיקנטו של סיטי קאר את המד עומד על 170 קמ"ש, את רעש המנוע אני לא בדיוק זוכר…
@איש-גמזו כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:

ברכב שלי אני מגיע ל 170 ל"ע בלי שהמנוע מתאמץ יותר מידי

כמו היום בערב, כשהייתי לחוץ להספיק להגיע לק"ס לפני 9 בערב בגלל המלווה לילה שלא היה לי, עשיתי בכחצי שעה משכונת הבוכרים בירושלים, עד לביתי הקט שבק"ס.
נס שלא היה משטרה, כי אם כן כבר היה עדיף ליסוע אחרי 9… -

כמו היום בערב, כשהייתי לחוץ להספיק להגיע לק"ס לפני 9 בערב בגלל המלווה לילה שלא היה לי, עשיתי בכחצי שעה משכונת הבוכרים בירושלים, עד לביתי הקט שבק"ס.
נס שלא היה משטרה, כי אם כן כבר היה עדיף ליסוע אחרי 9… -
@חובק-עולם נהג שעדיין צריך מלווה לילה, ונוהג על 170,
לדעתי צריך לפחד מדברים אחרים…
-

נס שלא היה משטרה, כי אם כן כבר היה עדיף ליסוע אחרי 9…@kasnik סיכנת את עצמך ואת אחרים. לא חכמה גדולה ולא גאווה גדולה
-
@kasnik סיכנת את עצמך ואת אחרים. לא חכמה גדולה ולא גאווה גדולה
@אלה-ברכב-0 אתה במקרה מורה נהיגה?
-

נס שלא היה משטרה, כי אם כן כבר היה עדיף ליסוע אחרי 9…@kasnik כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
מקוה שהצמיגים שלך במצב מצויין, אחרת יש שם כמה סיבובים בירידה שאתה עלול למצוא את עצמך באיזה כפר ערבי סמוך.
הצמיגים האחוריים שלי בני שש ואני לא עובר בסיבובים האלו את ה120 וגם זה בשעת הדחק -
@חובק-עולם כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
עדיף לא לציין ברשת עבירות שביצעת לך תדע מי רואה וד"ל
כל עוד שאין תיעוד, לכאורה לא יכולים לעשות כלום @גיל אני טועה?
@אלה-ברכב-0 כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
למה אתה חושב שסיכנתי מישהו?הַרֶבֶה אני צריך להצביע לפני שאני מדבר?
@אליהוא כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
שהראשישיבע יתפוס?
מקוה שהצמיגים שלך במצב מצויין, אחרת יש שם כמה סיבובים בירידה שאתה עלול למצוא את עצמך באיזה כפר ערבי סמוך.
הצמיגים האחוריים שלי בני שש ואני לא עובר בסיבובים האלו את ה120 וגם זה בשעת הדחקצמיגים בני שנה, וכמובן שאני נוהג זהיר ולא הייתי כל הדרך על המהירות הנ’'ל.
-
@חובק-עולם כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
עדיף לא לציין ברשת עבירות שביצעת לך תדע מי רואה וד"ל
כל עוד שאין תיעוד, לכאורה לא יכולים לעשות כלום @גיל אני טועה?
@אלה-ברכב-0 כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
למה אתה חושב שסיכנתי מישהו?הַרֶבֶה אני צריך להצביע לפני שאני מדבר?
@אליהוא כתב בזה רכב מהשכרה בלבן:
שהראשישיבע יתפוס?
הצמיגים האחוריים שלי בני שש ואני לא עובר בסיבובים האלו את ה120 וגם זה בשעת הדחקצמיגים בני שנה, וכמובן שאני נוהג זהיר ולא הייתי כל הדרך על המהירות הנ’'ל.
-
@kasnik לא בושה להכיר באמת.
נהג חדש עדיין לא מספיק מנוסה בשביל להגיב במהירות בצורה נכונה.
אם אתה נוסע על 170 כל טעות קטנה מסתיימת במוות בטוח.