ריח ברכב
-
@י.-שטרן מהמזגן אין ריח בכלל רוב הריח הוא ממרכז הרכב ונשאר גם אחרי יום שלא הנעתי את הרכב
-
@י.-שטרן מהמזגן אין ריח בכלל רוב הריח הוא ממרכז הרכב ונשאר גם אחרי יום שלא הנעתי את הרכב
@הנודד-מהצומת עיקר הריח זה רק שאתה נכנס לרכב ?!
-
@הנודד-מהצומת עיקר הריח זה רק שאתה נכנס לרכב ?!
@טרנטע כן, גם כשניסיתי להסתכל ולהרים כל שטיח ברכב לאט לאט ירד הריח, (השארתי חלונות פתוחים וזה לא עוזר)
-
@טרנטע כן, גם כשניסיתי להסתכל ולהרים כל שטיח ברכב לאט לאט ירד הריח, (השארתי חלונות פתוחים וזה לא עוזר)
@הנודד-מהצומת כנראה נשפך מים ברכב או ששכחת סמרטוט רטוב בפגז…
בשביל הדברים הללו יש רימון ריח, כמובן שעדיף למצוא את מקור הריח אבל במקרה ואתה לא מוצא, רימון ריח זה רעיון מעולה -
@הנודד-מהצומת כנראה נשפך מים ברכב או ששכחת סמרטוט רטוב בפגז…
בשביל הדברים הללו יש רימון ריח, כמובן שעדיף למצוא את מקור הריח אבל במקרה ואתה לא מוצא, רימון ריח זה רעיון מעולה@טרנטע אני רק רוצה לוודא שזה לא קשור באיזשהו קשר למנוע או לדבר אחר שיתקע אותי במהלך החג
-
@טרנטע אני רק רוצה לוודא שזה לא קשור באיזשהו קשר למנוע או לדבר אחר שיתקע אותי במהלך החג
@הנודד-מהצומת אם זה מהמנוע אין לך הרבה אפשרויות לטעות, צריך להריח ריח של שמן/משהו שרוף/דלק, אין משהו אחר.
-
@הנודד-מהצומת אם זה מהמנוע אין לך הרבה אפשרויות לטעות, צריך להריח ריח של שמן/משהו שרוף/דלק, אין משהו אחר.
@טרנטע תודה על המענה, יש דרך לדעת אם נתקע משהו למטה בלי להרים על ליפט (מהסתכלות על הכביש זה לא נראה שנתקע משהו)
-
@טרנטע תודה על המענה, יש דרך לדעת אם נתקע משהו למטה בלי להרים על ליפט (מהסתכלות על הכביש זה לא נראה שנתקע משהו)
@הנודד-מהצומת חבל על הזמן אם יש לך ריח ברכב בעיקר שאתה נכנס זה מראה שמקור הריח בתוך הרכב לא בחוץ
-
@הנודד-מהצומת חבל על הזמן אם יש לך ריח ברכב בעיקר שאתה נכנס זה מראה שמקור הריח בתוך הרכב לא בחוץ
@טרנטע מקווה שמצאתי את הבעיה באמת היה משהו שהפיץ ריח בתוך הרכב