שרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.
-
קפץ לי פרסומת פנימית לקול חדש בוייז עם תמונת אישה, איזה פדיחה זה מכשיר גמ"ח נס שקפץ אצלי…
הגרסה כאן חוסמת גם פרסומות כאלה?אגב לגבי סכמת הצבעים, משעשע שאני היחיד שמבין מה זה הצבעים האלה, שוב מרגיש הזקן בחבורה…
לכם זה נראה צבעים לא קשורים, אבל אחרי שהתרגלנו שנים לסכמת הצבעים באטלסי הכבישים המודפסים ואז לסכמה של אייגו שהתכתבה איתם, דווקא הצבעים של הוייז נראו מוזרים…הצבעים כאן בגרסה הפרוצה הראשונה מחקים לא רע את הסכמה של אייגו
-
קפץ לי פרסומת פנימית לקול חדש בוייז עם תמונת אישה, איזה פדיחה זה מכשיר גמ"ח נס שקפץ אצלי…
הגרסה כאן חוסמת גם פרסומות כאלה?אגב לגבי סכמת הצבעים, משעשע שאני היחיד שמבין מה זה הצבעים האלה, שוב מרגיש הזקן בחבורה…
לכם זה נראה צבעים לא קשורים, אבל אחרי שהתרגלנו שנים לסכמת הצבעים באטלסי הכבישים המודפסים ואז לסכמה של אייגו שהתכתבה איתם, דווקא הצבעים של הוייז נראו מוזרים…הצבעים כאן בגרסה הפרוצה הראשונה מחקים לא רע את הסכמה של אייגו
@אלי-0 כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
הגרסה כאן חוסמת גם פרסומות כאלה?גם אצלי קפץ אפילו שיש לי נטפרי ולא התחברתי לרשת אחרת
-
הגרסה כאן חוסמת גם פרסומות כאלה?גם אצלי קפץ אפילו שיש לי נטפרי ולא התחברתי לרשת אחרת
@אהרון-שלום
לי בנטפרי התמונה הייתה מפוקסלת. -
הגרסה כאן חוסמת גם פרסומות כאלה?
גם אצלי קפץ בגירסה שיש כאן.
מערכת חסומה עם סים פתוח.לא יודע מה זה הפסומת הזאת.
בפועל בגלל ההסינון vpn זה לא נתן לפתוח את הפרסום. -
@שלמה-1234 קראת את השרשור כולו ?
-
@טרנטע
השתמשתי איתו לא קצת ולא ראיתי הבדל מיוחד לא בטוח שזה עושה משהו -
הגרסה כאן חוסמת גם פרסומות כאלה?
גם אצלי קפץ בגירסה שיש כאן.
מערכת חסומה עם סים פתוח.לא יודע מה זה הפסומת הזאת.
בפועל בגלל ההסינון vpn זה לא נתן לפתוח את הפרסום.@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
לא יודע מה זה הפסומת הזאת.
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור מתעדכן לעדכונים של אפליקציית וויז פרוץ.:
לא יודע מה זה הפסומת הזאת.
@שלמה-1234 קראת את השרשור כולו ?