מחפש רכב - תקציב עד 30,000 ש״ח
-
@אריאלוש
זה לא לי, זה חבר ששאל. מה שהכי חשוב לו זה אמינות ואחר כך חיסכון.
יונדאי I20 יתן לו אמינות מושלמת וחיסכון?
וכן רציתי לברר האם פריוס ב30K או אוריס במחיר כזה נותן שקט מבחינת אמינות, או שזה קילומטראז’ גבוה מדי(כמובן שבפריוס במחיר כזה יש לו עוד 250000 K ק"מ, אבל עדיין האם ייתכן בעיות בכזה מחיר)
הונדה אינסייט גם רעיון, תוכל לומר לי עד כמה ק"מ לבדוק
תודה רבה -
@אריאלוש
זה לא לי, זה חבר ששאל. מה שהכי חשוב לו זה אמינות ואחר כך חיסכון.
יונדאי I20 יתן לו אמינות מושלמת וחיסכון?
וכן רציתי לברר האם פריוס ב30K או אוריס במחיר כזה נותן שקט מבחינת אמינות, או שזה קילומטראז’ גבוה מדי(כמובן שבפריוס במחיר כזה יש לו עוד 250000 K ק"מ, אבל עדיין האם ייתכן בעיות בכזה מחיר)
הונדה אינסייט גם רעיון, תוכל לומר לי עד כמה ק"מ לבדוק
תודה רבה@חיפאי מנסיון עם 3 יונדאי I20 הוא מאוד אמין וחסכוני רק מנוע חלש - 1200 ו99כ"ס, וגם אתה יכול להשיג ב20,000 חתיכה יפה בשנתונים 2011/2014
לגבי פריוס אתה יכול למצוא רק צריך לחפש שבוע שעבר מצאתי לגיסי פריוס 201,000 ק"מ סוללה די חדשה (לפני שנתיים) ב26,000 ש"ח ולגבי אינסייט לא לחפש יותר מ220,000 ק"מ אבל בקל הוא עובר את זה, אבל לא מכיר כ"כ את האוטו…
בהצלחה!!! -
@חיפאי מנסיון עם 3 יונדאי I20 הוא מאוד אמין וחסכוני רק מנוע חלש - 1200 ו99כ"ס, וגם אתה יכול להשיג ב20,000 חתיכה יפה בשנתונים 2011/2014
לגבי פריוס אתה יכול למצוא רק צריך לחפש שבוע שעבר מצאתי לגיסי פריוס 201,000 ק"מ סוללה די חדשה (לפני שנתיים) ב26,000 ש"ח ולגבי אינסייט לא לחפש יותר מ220,000 ק"מ אבל בקל הוא עובר את זה, אבל לא מכיר כ"כ את האוטו…
בהצלחה!!!@אריאלוש כתב במחפש רכב - תקציב עד 30,000 ש״ח:
מצאתי לגיסי פריוס 201,000 ק"מ סוללה די חדשה (לפני שנתיים) ב26,000
אל תשלה בהשליות אחרים. זה שמצאת לא אומר שכולם ימצאו.
עליך אני סומך שמה שמצאת זה באמת מציאה ולא נפילה בפח חלקלק שמשהו טמן. אבל היות וזה לא מצוי המציאות האלו וגם אלו שכן צריך לבדוק טוב טוב אז לדעתי עדיף לא להעלות את האופציה הזאת כי לא כולם יודעים איך לדקדק ועד כמה צריך לדקדק. דעתי בלבד.לגבי האינסייט אפשר לחפש גם יותר מ 220 אם הרכב שמור הכל בסדר אלו רכבים שיודעים להאריך ימים. (כמובן בכפוף למחיר) אבל ב30 אלף אפשר למצוא נתונים טובים.
וג’אז ואיינסייט זה אותו רכב רק המרכב שונה ואול עוד קצת. אבל לדעתי ג’אז הוא רכב יותר שימושי. (ויותר סחיר למיטב הבנתי).