מחפש רכב - תקציב עד 30,000 ש״ח
-
@בעל-ניסיון כתב במחפש רכב - תקציב עד 30,000 ש״ח:
פורד פוקוס 2008 [לא סטיישן]
אחלה אוטו כמו שלי… למה להחליף? הדלק?
@חיים-Y0737 מצטרף לכל מילה, האמינות והנוחות והמרחב בשמיים, ורק מי שהחזיק אותו יודע במה מדובר, אבל התחלתי כעת עבודה מרוחקת מהבית, והדלק כואב בכיס…
לכן אני נאלץ להיפרד ממנו בצער רב…
ולענייננו? -
@חיים-Y0737 מצטרף לכל מילה, האמינות והנוחות והמרחב בשמיים, ורק מי שהחזיק אותו יודע במה מדובר, אבל התחלתי כעת עבודה מרוחקת מהבית, והדלק כואב בכיס…
ולענייננו?@בעל-ניסיון כתב במחפש רכב - תקציב עד 30,000 ש״ח:
ולענייננו?אישית אם הדלק הוא השיקול היחיד, לא נראלי שהייתי נכנס להוצאה של 30 אש’‘ח, אבל כרצונך… [מה הבעיה להתקין מע’ גז למשל?]
-
ולענייננו?אישית אם הדלק הוא השיקול היחיד, לא נראלי שהייתי נכנס להוצאה של 30 אש’‘ח, אבל כרצונך… [מה הבעיה להתקין מע’ גז למשל?]
@חיים-Y0737 אם אני נוסע 22,000 ק"מ בשנה, החיסכון במערכת גז בפוקוס משתווה לחיסכון של היברידי?
-
@חיים-Y0737 אם אני נוסע 22,000 ק"מ בשנה, החיסכון במערכת גז בפוקוס משתווה לחיסכון של היברידי?
משתווה לחיסכון של היברידי?
לא מאוד רחוק, אבל גם חסכת עלות רכב חדש…
לדעתי תלוי מאוד במצב המכלולים באוטו שלך כולל המנוע, האם שווה להשקיע בזה גפ’'מ -
@בעל-ניסיון
קודם כל קרדיט ל @המאעסטר על הטופס המיוחד
במקום שרשור שלם על מה בדיוק הבן אדם מחפש יש כאן שרשור מזוקק של הצעות מתאימות
כך עוזרים לזולת!לגופו של עניין
חוץ מהמחיר (כלומר בהנחה שאתה מתעקש להוציא 30,000) מה שאני רואה כמתאים זה מיצובישי אטראז’חיסכון בדלק-5
אמינות-5
כח/עוצמה 2.5…
נוחות-2.5
גודל תא מטען-5בנוסף שנתון מתקדם, 2016 ומעלה
פיצ’רים נחמדים כמו הנעה בכפתור, בקרת שיוט -
@בעל-ניסיון
קודם כל קרדיט ל @המאעסטר על הטופס המיוחד
במקום שרשור שלם על מה בדיוק הבן אדם מחפש יש כאן שרשור מזוקק של הצעות מתאימות
כך עוזרים לזולת!לגופו של עניין
חוץ מהמחיר (כלומר בהנחה שאתה מתעקש להוציא 30,000) מה שאני רואה כמתאים זה מיצובישי אטראז’חיסכון בדלק-5
אמינות-5
כח/עוצמה 2.5…
נוחות-2.5
גודל תא מטען-5בנוסף שנתון מתקדם, 2016 ומעלה
פיצ’רים נחמדים כמו הנעה בכפתור, בקרת שיוט@אבי-5 אתה מוציא אותי מהקופסה של ההיברידי, אבל עלי לדעת אם אכן שווה לי לצאת ממנה…
כמה ק"מ האטראז’ עושה לליטר?
והאם אכן אפשר למצוא בשלושים אלף ומטה אחד כזה במצב טוב? -
@אבי-5 אתה מוציא אותי מהקופסה של ההיברידי, אבל עלי לדעת אם אכן שווה לי לצאת ממנה…
והאם אכן אפשר למצוא בשלושים אלף ומטה אחד כזה במצב טוב? -
@אבי-5 אתה מוציא אותי מהקופסה של ההיברידי, אבל עלי לדעת אם אכן שווה לי לצאת ממנה…
והאם אכן אפשר למצוא בשלושים אלף ומטה אחד כזה במצב טוב?@בעל-ניסיון
מנסיון
בין עירוני מגיעה ל 1\19
משולב מגיעה ל 1\15
אפשר להשיג במצב טוב גם בחצי מהתקציב שלך
תעשה חיפוש בפורום תוכל למצוא עוד פרטים על האטראז’ -
-
אם כך, מה דעת המומחים כאן? אפשר להשיג היברידי כל שהוא [שלכאורה יהיה יותר נוח ויציב לנסיעה מהאטרז’] במצב טוב עם סוללה טובה ותא מטען גדול במחיר הזה?
או שאין ברירה ועלי לקנות את בימבת האטרז’? (גם כאן בפורום וגם בקארספורום ראיתי חוות דעת ביקורתיות מאד עליה, יעויי"ש) -
@הייי ואאווו איזה טבלה! איזה סדר!!!
רק רציתי לשאול איך אתה יכול לדעת מה עירוני ומה בינעירוני? -
@אריאלוש
רק מתי שאני יודע כתבתי
למשל אני נוסע לירושלים הלוך חזור אני יודע שנסעתי 200 ק"מ מתוך הטנק ואז אני מחשבן
אני לא יגיד לך שזה ק"מ מדויק יש טווח של עד 10 ק"מ שיכלתי לטעות אבל בגדול שכתבי חשבנתי@הייי איך חוויית הנהיגה באטראז’?
באמת כל כך נוראה כפי התיאורים?
הרכב מרעיש, לא מאיץ, סוטה מהנתיב ברוח וכו’?
או שהגזימו? -
@הייי איך חוויית הנהיגה באטראז’?
או שהגזימו?@בעל-ניסיון כתב במחפש רכב - תקציב עד 30,000 ש״ח:
איך חוויית הנהיגה באטראז’?
או שהגזימו?מי שלא נסע על עוד רכבים לא מהווה פרספקטיבה אמיתית…
-
@הייי איך חוויית הנהיגה באטראז’?
או שהגזימו?@בעל-ניסיון
לגבי הרעש שאתה מתניע תהיה עם חלון סגור חוצמיזה או שהתרגלתי או שלא כ"כ מפריע
לגבי האצה שאתה יוצא מרמזור אתה צריך להיות על השמאלי אחרת…
לגבי סוטה מהנתיב ברוח זה קורה אבל לא כזה מפריע זה לא שאתה עף אתה יכול להרגיש קצת תזוזה אבל אתה כן מרגיש שאתה לא יציב על הכביש וזה ממש לא נוח
לי יש את המפרט הנמוך מ 2014 אז אין לי אפילו אופציה להגביה ולהנמיך את מושב הנהג שמאוד מפריע
בתקציב שלך הייתי הולך או על רכב על גז מפנק אולי קשקאי או גאז -
@בעל-ניסיון
לגבי הרעש שאתה מתניע תהיה עם חלון סגור חוצמיזה או שהתרגלתי או שלא כ"כ מפריע
לגבי האצה שאתה יוצא מרמזור אתה צריך להיות על השמאלי אחרת…
לגבי סוטה מהנתיב ברוח זה קורה אבל לא כזה מפריע זה לא שאתה עף אתה יכול להרגיש קצת תזוזה אבל אתה כן מרגיש שאתה לא יציב על הכביש וזה ממש לא נוח
לי יש את המפרט הנמוך מ 2014 אז אין לי אפילו אופציה להגביה ולהנמיך את מושב הנהג שמאוד מפריע
בתקציב שלך הייתי הולך או על רכב על גז מפנק אולי קשקאי או גאז -
@מאיר-ג א.
הפריוס והג’אז, שתיהן בעלות תא מטען ראוי לשמו? (כרגע אני עם פורד פוקוס 2008 [לא סטיישן] ומרוצה מממדי תא המטען שלה, והייתי רוצה לפחות בגודל הזה ומעלה].
ב.
יש עדיפות לג’אז על פני האינסייט למשל? ואם כן למה?@בעל-ניסיון כתב במחפש רכב - תקציב עד 30,000 ש״ח:
@מאיר-ג א.
הפריוס והג’אז, שתיהן בעלות תא מטען ראוי לשמו? (כרגע אני עם פורד פוקוס 2008 [לא סטיישן] ומרוצה מממדי תא המטען שלה, והייתי רוצה לפחות בגודל הזה ומעלה].
ב.
יש עדיפות לג’אז על פני האינסייט למשל? ואם כן למה?הפריוס והג’אז שניהם אם בגאז’ נורמאלי. הג’אז נראה קטן אבל בגלל סף העמסה התא מטען שלו בסדר גמור.
ג’אז ואינסייט אותו רעיון באינסייט אפשר למצוא מחירים יותר זולים.
הג’אז יותר גדולה (כן כן) מאינסייט בגלל התצורה שלה שמאפשרת ניצול חלל טוב יותר. -
@מאיר-ג א.
ב.
יש עדיפות לג’אז על פני האינסייט למשל? ואם כן למה?הפריוס והג’אז שניהם אם בגאז’ נורמאלי. הג’אז נראה קטן אבל בגלל סף העמסה התא מטען שלו בסדר גמור.
ג’אז ואינסייט אותו רעיון באינסייט אפשר למצוא מחירים יותר זולים.
הג’אז יותר גדולה (כן כן) מאינסייט בגלל התצורה שלה שמאפשרת ניצול חלל טוב יותר.@מאיר-ג ואם משווים בעניין החיסכון בדלק, עדיף ללכת להיברידיות של הונדה או להיברידיות של טויוטה?
-
@מאיר-ג ואם משווים בעניין החיסכון בדלק, עדיף ללכת להיברידיות של הונדה או להיברידיות של טויוטה?