מעוניין להחליף מולטימדיה ליונדאי i30cw 2013
-
אשמח לדעת איזה מולטימדיה מומלצת, ואיזה עוד דברים (מתאמים, פלסטיקה, כבלים, מצלמות רוורס / דרך וכו’) אני צריך להביא יחד לצורך זה.
אני מעוניין במולטימדיה שתעבוד לי חלק עם הטלפון שלי (גלקסי s24 ה"י) וכן עם הכשר (כיום חצי טאצ’ כלשהוא, בהמשך אולי אחזור לאורגינל בעז’‘ה) [יש אופציה לשני מכשירים בו זמנית?]
שהמיקרופון והדיבורית יעבדו חלק לשיחות.
כיום יש לי את המערכת שמע המקורית של הרכב, אני חושב אולי לשדרג אותה, מה צריך בשביל זה והאם זה משפיע על המולטימדיה שאני צריך לבחור?
כמובן תמיכה באנדרואיד אוטו ובקאר-פליי.
שאני יוכל להתקין אפליקציות כגון וויז, סונול, יוטיוב, יוטיוב מיוזיק וכו’ בלי תקיעות.
מה עוד אני צריך לשאול
?האם המדריך הזה עדיין רלוונטי?
-
@kasnik היי איש חצי משאלותך רלוונטיות גם לי קניתי כמו שלך באתו זמן והמסלול דומה…,
למעשה מה שמצאתי זה 3 אופציות:- להזמין לבד מעלי אחרי התייעצות מצריך הרבה סבלנות… (לקחת בחשבון מס והתקנה ע"י מישהו 250 שח או לבד בלמידה-עוד סבלנות).
- מתקין יהודי נניח מהפורום יצא לי מבירור משהו כמו 1400 אם עבודה ברמה יהודית ואחריות לשנה. תבדוק יש כאלה משומש במצב טוב בזול יותר
- התקנה בכפר-(ליד ביתך אם זכורני נכון) בדיר קדיס, יש ב800-פחות מומלץ ויש ב1000-המומלץ (אם מישהו מעלה לך לכפר זה עוד 200) השני הוא המומלץ ואתו עשיתי (9 אינץ) אחריות חצי שנה
לטאצה היה לפני שבועיים יד שניה10 אינץ בחצי מחיר.
תחליט לפי מה חשוב לך-איכות אמינות ומחיר.
אני הייתי לחוץ בזמן אז עשיתי הכל באותו יום את של האלף בכפר (אצל פואד) וסים כולל חסימה ממישהו פה בפורום אם האפליקציות שרציתי שמתגורר בעירך עיר התורה והחלוקות.
בהצלחה
-
@kasnik היי איש חצי משאלותך רלוונטיות גם לי קניתי כמו שלך באתו זמן והמסלול דומה…,
למעשה מה שמצאתי זה 3 אופציות:- להזמין לבד מעלי אחרי התייעצות מצריך הרבה סבלנות… (לקחת בחשבון מס והתקנה ע"י מישהו 250 שח או לבד בלמידה-עוד סבלנות).
- מתקין יהודי נניח מהפורום יצא לי מבירור משהו כמו 1400 אם עבודה ברמה יהודית ואחריות לשנה. תבדוק יש כאלה משומש במצב טוב בזול יותר
- התקנה בכפר-(ליד ביתך אם זכורני נכון) בדיר קדיס, יש ב800-פחות מומלץ ויש ב1000-המומלץ (אם מישהו מעלה לך לכפר זה עוד 200) השני הוא המומלץ ואתו עשיתי (9 אינץ) אחריות חצי שנה
לטאצה היה לפני שבועיים יד שניה10 אינץ בחצי מחיר.
תחליט לפי מה חשוב לך-איכות אמינות ומחיר.
אני הייתי לחוץ בזמן אז עשיתי הכל באותו יום את של האלף בכפר (אצל פואד) וסים כולל חסימה ממישהו פה בפורום אם האפליקציות שרציתי שמתגורר בעירך עיר התורה והחלוקות.
בהצלחה
@טוס-לאט-סע-מהר עכשיו אני רואה שרצית גם יוטיוב זה יותר בעייתי כך נאמר לי כי אין לזה סינון אלא אם כן אתה שם נטפרי ולא את חסימות פופולריות למולטימדיה