חדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן
-
@טוסון כתב בחדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן:
יהיה יותר זול מדיר קדיס?
לא מאמין שזה יהיה יותר זול האמת לא רואה אותם מביאם באמת בשורה אמיתית אבל מה איכפת לי להצטרף לא עולה כסף…
יזיק זה לא…@טייס-קרבי כתב בחדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן:
יזיק זה לא…
כפי שכתבתי בשרשור הקודם: פניתי אליהם למה הם צריכים את כ–ל הפרטים עלי? (כולל ת.ז., מספר ק"מ נוכחי, תביעות, חברת ביטוח נוכחית וכו’) עוד לא חזרו אלי (כמעט שבוע כמדומני)
אולי כן יזיק… אולי הם אוספים מידע לצורך כלשהו…
כבדהו וחשדהו -
@טייס-קרבי כתב בחדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן:
יזיק זה לא…
כפי שכתבתי בשרשור הקודם: פניתי אליהם למה הם צריכים את כ–ל הפרטים עלי? (כולל ת.ז., מספר ק"מ נוכחי, תביעות, חברת ביטוח נוכחית וכו’) עוד לא חזרו אלי (כמעט שבוע כמדומני)
כבדהו וחשדהו@משתמש-מתחיל אני אסביר קצת
לא מהמקום של הסבר בעלמא
אלא מהמקום של מישהו שחשב בעבר על מיזם מעי"ז וירד ממנו בכלל הכאב ראש.
א. ניתן בהחלט להגיע להוזלה של 10-15 אג’ מהש"ע ולהישאר עם רווח בכיס.
ב. המידע עליך חשוב 1. מה הנתונים שלך ושל הרכב ומה מחירי הביטוח וכו’ כדי למפות בצורה אמיתית ושקופה את המחירים ולהגיע לתנאים טובים (במילים אחרות - סוכנות ביטוח פנימית לחברי המועדון…).
2. מ.ז.ים כדי למפות פר לקוח במקום מס’ סידורי פנימי בלבד שלא משקף הכל, וכך גם יש תיק לקוח מלא בלי אפשרות לשכפל בקלות לקוח נוסף מכל סיבה שתהיה…נ.ב. לא מתחייב שרק זה אכן מטרותיהם, אבל לברורי בעלמא…
-
@טייס-קרבי כתב בחדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן:
יזיק זה לא…
כבדהו וחשדהו@משתמש-מתחיל ממני לא ביקשו מאומה לבד פרטי התקשרות מספר רכב ועיר מגורים
-
@משתמש-מתחיל ממני לא ביקשו מאומה לבד פרטי התקשרות מספר רכב ועיר מגורים
@איש-גמזו כתב בחדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן:
פרטי התקשרות מספר רכב ועיר מגורים
נקווה שזה לא ‘עוקץ הרכבים’ מעדיף להאמין שזה משהו טוב אבל כל עוד אינני בטוח לא אצטרף לשם, אם יש למישהו ‘מידע מטהר’ אני ממש אשמח
-
נקווה שזה לא ‘עוקץ הרכבים’ מעדיף להאמין שזה משהו טוב אבל כל עוד אינני בטוח לא אצטרף לשם, אם יש למישהו ‘מידע מטהר’ אני ממש אשמח
@חיים-Y0737 כתב בחדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן:
מי ירצה לגנוב את הפוקוס שלך?
אני לא נועל את הקליאוהיא ננעלת אוטומטית…
-
@חיים-Y0737 כתב בחדש! מועדון רכב לבעלי רכבים מיזם מעניין ומרענן:
מי ירצה לגנוב את הפוקוס שלך?
אני לא נועל את הקליאוהיא ננעלת אוטומטית…
-
היא ננעלת אוטומטית…
ומעירה את כל הרחוב…
אצלי לא, יש אצלך אזעקה?
@איש-גמזו אולי לא שמתי לב עד היום לצפצוף, בל"נ מחר אבדוק ואעדכן
אגב, לפעמים זה קצת מעצבן שהרכב ננעל לפני שהגעת לבאגז’ -
היא ננעלת אוטומטית…
ומעירה את כל הרחוב…
אצלי לא, יש אצלך אזעקה?
@איש-גמזו אולי לא שמתי לב עד היום לצפצוף, בל"נ מחר אבדוק ואעדכן
אגב, לפעמים זה קצת מעצבן שהרכב ננעל לפני שהגעת לבאגז’ -
@משתמש-מתחיל אני אסביר קצת
לא מהמקום של הסבר בעלמא
אלא מהמקום של מישהו שחשב בעבר על מיזם מעי"ז וירד ממנו בכלל הכאב ראש.
א. ניתן בהחלט להגיע להוזלה של 10-15 אג’ מהש"ע ולהישאר עם רווח בכיס.
ב. המידע עליך חשוב 1. מה הנתונים שלך ושל הרכב ומה מחירי הביטוח וכו’ כדי למפות בצורה אמיתית ושקופה את המחירים ולהגיע לתנאים טובים (במילים אחרות - סוכנות ביטוח פנימית לחברי המועדון…).
2. מ.ז.ים כדי למפות פר לקוח במקום מס’ סידורי פנימי בלבד שלא משקף הכל, וכך גם יש תיק לקוח מלא בלי אפשרות לשכפל בקלות לקוח נוסף מכל סיבה שתהיה…נ.ב. לא מתחייב שרק זה אכן מטרותיהם, אבל לברורי בעלמא…
@MEM שים לב: באופן כללי אני מבין למה, בכל זאת רציתי לראות אם אכן יש אנשים מאחורי הגוף הזה, החשש לי הוא לא רק מהפרטים, אלא מעצם זה שהם לא חוזרים אלי…
ואולי אני סתם מפונק, אבל לא חושב שהרווח שווה את ‘ההפסד הגדול’ במועדון הזה, והלואי שאני טועה
-
@MEM שים לב: באופן כללי אני מבין למה, בכל זאת רציתי לראות אם אכן יש אנשים מאחורי הגוף הזה, החשש לי הוא לא רק מהפרטים, אלא מעצם זה שהם לא חוזרים אלי…
ואולי אני סתם מפונק, אבל לא חושב שהרווח שווה את ‘ההפסד הגדול’ במועדון הזה, והלואי שאני טועה