עמעום אורות גבוהים
-
@אלה-ברכב-0 כתב בעמעום אורות גבוהים:
@אריאלוש בסוף כשרכב מסנוור רכב אחר, גם הרכב המסנוור הוא בסיכון. ודו"ק.
למה מה הבנת?? ואיך הבנת??
@אריאלוש
לא כתבתי לך
כתבתי ל"דוד 100" -
@אריאלוש
לא כתבתי לך
כתבתי ל"דוד 100"@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים לא כתבתי לך…
כתבתי ל @אלה-ברכב-0 או שזה גם אתה…
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים לא כתבתי לך…
כתבתי ל @אלה-ברכב-0 או שזה גם אתה…
@אריאלוש

לא זה לא אני אבל חשבתי שזה אני לכן הגבתי לך
נחזור לענינו -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים קודם כל יפה שזה מפריע לך לא להפריע לאחרים!!! שירבו כמותך בכבישי ישראל!!!
כמה שהפנס יהיה חזק הוא לא אמור לסנוור את הנהג ממול אלא א"כ הוא מכוון לנהג, וגם פנס חלש אם הוא מכוון לנהג הוא יסנוור, לא קרה לך אף פעם שסונוורת מפנס כושל של אופניים חשמליות עקום?.. מה אז הוא חזק? לא!!! הוא פשוט מכוון לעניים שלך…
למעייש’ה תבדוק עם אתה יכול לכוון את הפנסים למטה על ידי גלגלת ליד ההגה בצד שמאל, ואם לא יש אפשרות אבל לא הייתי ממליץ כי זה לעקם את הפנסים מבפנים, נסיתי לחבר בטוסון והצלחנו… אבל לא הייתי ממליץ לך כי זה עדין ממש!
אבל בנתיים אתה יכול להשים דבק חשמל שחור על החלק העליון של הפלסטיק של הפנס וזה יחשיך את החלק העליון… כמובן רק בנתיים (אם כ"כ חשוב לך להתחשב באחרים…)@אריאלוש כתב בעמעום אורות גבוהים:
כמה שהפנס יהיה חזק הוא לא אמור לסנוור את הנהג ממול אלא א"כ הוא מכוון לנהג, וגם פנס חלש אם הוא מכוון לנהג הוא יסנוור, לא קרה לך אף פעם שסונוורת מפנס כושל של אופניים חשמליות עקום?.. מה אז הוא חזק? לא!!! הוא פשוט מכוון לעניים שלך…
בדרך כלל האורות של הרכב ממול לא מכוונים לכיוון העיניים וזה לא מסנוור, אבל כשזה מרחוק זה הרבה פעמים כן לכיוון העיניים ואז רק אם זה חזק זה מסנוור, פנס של אופניים לא מסנוור מרחוק…
-
קניתי את האוטו עם פנסים חדשים
וכולם בכביש דואגים לאחל (ע"י הבהוב) “תיתחדש” על האורות החזקים שמסנוורים אותנו ( בצדק)
יש למישהו רעיון איך אפשר לעמעם אותם עד שהפנסים יקבלו את הצבע הצהוב שכולנו מכירים
אציין שייש באוטו שלשה מצבים של חוזק אך מי שהחליף אותם לא חיבר את הפנסים למצבים כך שהפנסים תמיד על המצב הכי חזק
תודה לכולם@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים עושה רושם שמכוון האורות ברכב לא פעיל
תבדוק האם ישנו פיוז שקשור לזה
בכ"א תבדוק לי הפנס הקדמי, אמור להיות בורג לכיוון אורות
תעמוד באופן ישר מול קיר, ותכוון מעט ללמטה -
@אריאלוש

לא זה לא אני אבל חשבתי שזה אני לכן הגבתי לך
נחזור לענינו@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים אני ממש מבין מה שאתה טוען כי גם אני החלפתי שבוע שעבר פנס
מה שקורה שהפנסים החדשים מגיעים בלי המנוע שמכוון את האורות וזה סיוט להוציא את המנוע הישן
מבדיקה שעשיתי רוב המתקינים שמים את הפנס כמו שהוא מגיע בלי המנוע
תנסה להשיג מנוע מפורק לפנס שלך ולהתקין אותואני החלפתי אצל מוטי זלץ והוא עבד על זה כמעט שעה וחצי ורוב הזמן היה על החלפת המנוע
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים סקרנות.
איזה רכב? -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים אני ממש מבין מה שאתה טוען כי גם אני החלפתי שבוע שעבר פנס
מה שקורה שהפנסים החדשים מגיעים בלי המנוע שמכוון את האורות וזה סיוט להוציא את המנוע הישן
מבדיקה שעשיתי רוב המתקינים שמים את הפנס כמו שהוא מגיע בלי המנוע
תנסה להשיג מנוע מפורק לפנס שלך ולהתקין אותואני החלפתי אצל מוטי זלץ והוא עבד על זה כמעט שעה וחצי ורוב הזמן היה על החלפת המנוע