עמעום אורות גבוהים
-
קניתי את האוטו עם פנסים חדשים
וכולם בכביש דואגים לאחל (ע"י הבהוב) “תיתחדש” על האורות החזקים שמסנוורים אותנו ( בצדק)
יש למישהו רעיון איך אפשר לעמעם אותם עד שהפנסים יקבלו את הצבע הצהוב שכולנו מכירים
אציין שייש באוטו שלשה מצבים של חוזק אך מי שהחליף אותם לא חיבר את הפנסים למצבים כך שהפנסים תמיד על המצב הכי חזק
תודה לכולם -
וכולם בכביש דואגים לאחל (ע"י הבהוב) “תיתחדש” על האורות החזקים שמסנוורים אותנו ( בצדק)
יש למישהו רעיון איך אפשר לעמעם אותם עד שהפנסים יקבלו את הצבע הצהוב שכולנו מכירים
אציין שייש באוטו שלשה מצבים של חוזק אך מי שהחליף אותם לא חיבר את הפנסים למצבים כך שהפנסים תמיד על המצב הכי חזק
תודה לכולם@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים סקרנות.
איזה רכב? -
הונדה גאז 2008
-
הונדה גאז 2008
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים אתה נוסע על אורות גבוהים?
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים אתה נוסע על אורות גבוהים?
@רק-אני לא
זה האורות הרגילים, יש לי חוץ מיזה עוד אפשרות לאורות גבוהים -
תודה לכולם@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בעמעום אורות גבוהים:
תודה לכולםלמה לא ללכת לחבר את זה בצורה תקינה ולפתור את הבעיה???
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בעמעום אורות גבוהים:
תודה לכולםלמה לא ללכת לחבר את זה בצורה תקינה ולפתור את הבעיה???
@דוד-100 זה כבר חובר על ידי המתקין הוא טוען שהוא לא יכול לחבר את זה למצבים
כנראה אורות אתה יודע מאיפה… -
כנראה אורות אתה יודע מאיפה…@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים הבורר מצבים של האורות זה גלגלת כזאת?
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים הבורר מצבים של האורות זה גלגלת כזאת?
@רק-אני
כן -
כנראה אורות אתה יודע מאיפה… -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים אוקי אני לא מכיר איזה דרך להחליש את האורות מה שכן תראה אולי יש לך אפשרות לגרום לפנס עצמו להגיע למצב שהוא חייב ליטוש פנסים ואל תעשה כמובן אולי זה יחליש
@דוד-100
ככה להרוס פנס חדש עלה 3000 ש"ח -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים זה לא מצבים של עוצמה של האור אלא משנה את הגובה שאליו מכוונים האורות האם הם יכוונו כלפי מטה או כלפי מעלה יותר…
זה ממש לא קשור לעוצמה של האור .
כנראה שאתה נוסע על מצב של אורות גבוהים.
או שהפיזור של הפנסים לא כוון נכון מחמת ש"המוכר" קנה פנסים לא חוקיים… -
@דוד-100
ככה להרוס פנס חדש עלה 3000 ש"ח -
תודה לכולם@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים תחליף נורות, עולה כמה עשרות שקלים
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים קודם כל יפה שזה מפריע לך לא להפריע לאחרים!!! שירבו כמותך בכבישי ישראל!!!
כמה שהפנס יהיה חזק הוא לא אמור לסנוור את הנהג ממול אלא א"כ הוא מכוון לנהג, וגם פנס חלש אם הוא מכוון לנהג הוא יסנוור, לא קרה לך אף פעם שסונוורת מפנס כושל של אופניים חשמליות עקום?.. מה אז הוא חזק? לא!!! הוא פשוט מכוון לעניים שלך…
למעייש’ה תבדוק עם אתה יכול לכוון את הפנסים למטה על ידי גלגלת ליד ההגה בצד שמאל, ואם לא יש אפשרות אבל לא הייתי ממליץ כי זה לעקם את הפנסים מבפנים, נסיתי לחבר בטוסון והצלחנו… אבל לא הייתי ממליץ לך כי זה עדין ממש!
אבל בנתיים אתה יכול להשים דבק חשמל שחור על החלק העליון של הפלסטיק של הפנס וזה יחשיך את החלק העליון… כמובן רק בנתיים (אם כ"כ חשוב לך להתחשב באחרים…) -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים זה לא מצבים של עוצמה של האור אלא משנה את הגובה שאליו מכוונים האורות האם הם יכוונו כלפי מטה או כלפי מעלה יותר…
זה ממש לא קשור לעוצמה של האור .
כנראה שאתה נוסע על מצב של אורות גבוהים.
או שהפיזור של הפנסים לא כוון נכון מחמת ש"המוכר" קנה פנסים לא חוקיים… -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים קודם כל יפה שזה מפריע לך לא להפריע לאחרים!!! שירבו כמותך בכבישי ישראל!!!
כמה שהפנס יהיה חזק הוא לא אמור לסנוור את הנהג ממול אלא א"כ הוא מכוון לנהג, וגם פנס חלש אם הוא מכוון לנהג הוא יסנוור, לא קרה לך אף פעם שסונוורת מפנס כושל של אופניים חשמליות עקום?.. מה אז הוא חזק? לא!!! הוא פשוט מכוון לעניים שלך…
למעייש’ה תבדוק עם אתה יכול לכוון את הפנסים למטה על ידי גלגלת ליד ההגה בצד שמאל, ואם לא יש אפשרות אבל לא הייתי ממליץ כי זה לעקם את הפנסים מבפנים, נסיתי לחבר בטוסון והצלחנו… אבל לא הייתי ממליץ לך כי זה עדין ממש!
אבל בנתיים אתה יכול להשים דבק חשמל שחור על החלק העליון של הפלסטיק של הפנס וזה יחשיך את החלק העליון… כמובן רק בנתיים (אם כ"כ חשוב לך להתחשב באחרים…)@אריאלוש בסוף כשרכב מסנוור רכב אחר, גם הרכב המסנוור הוא בסיכון. ודו"ק.
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים ממש לא זה בלאי רגיל שקורה בכל מקרה פשוט אל תעשה ליטוש וברגע שתרצה תעשה ליטוש ושלום
אגב נראה לי התבלבלת בסכום של הפנס זה לא המחירים שלו בכלל@דוד-100
לא הבנתי אותך נכון
אני מעוניין לפתרון מיידי ולא לחכות
לגבי המחיר מדוב ר בארבעת הפנסים של האוטו וגם זה יקר אבל אני לא שילמת על זה… -
@אריאלוש בסוף כשרכב מסנוור רכב אחר, גם הרכב המסנוור הוא בסיכון. ודו"ק.
@אלה-ברכב-0 כתב בעמעום אורות גבוהים:
@אריאלוש בסוף כשרכב מסנוור רכב אחר, גם הרכב המסנוור הוא בסיכון. ודו"ק.
למה מה הבנת?? ואיך הבנת??
-
אבל בנתיים אתה יכול להשים דבק חשמל שחור על החלק העליון של הפלסטיק של הפנס וזה יחשיך את החלק העליון… כמובן רק בנתיים (אם כ"כ חשוב לך להתחשב באחרים…)@אריאלוש תודה על הפירגון
אנסה כמו שאמרתם