כיוון פרונט בירושלים
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים
לדעתי בבסט טסט בגב"ש זה הכי טוב הוא לומד את ההגה טוב וכל המערכת ולא סתם לוחץ ENTER על כל השלבים שהמחשב נותן כמו שרוב המכוני פרונט עושים ורק מכוונים
אבל זה מאוד יקר 280 לערך
אבל אתה יכול לשלם בצמיגי רונדו בתחנת דלק פז בתחילת בית הדפוס 170 ש"ח והוא נותן לך פתק
ואז אתה קודם נכנס לקבלה בבסט טסט ונותן להם ונותנים לך דף ואז אתה הולך לפרונט@איבזה-ידנית
בבסט טסט יש הנחה אם עשית שם את הטסט.
רועי שהוא היה המאסטר בבסט טסט עבר למוסך של ארז, לכן המלצתי ללכת לשם. -
חיפשתי כיוון פרונט בירושלים הכי זול שמצאתי בדינמומטר בתלפיות
מישהו יודע אם המקום שם בסדר או מקום יותר זול
תודה רבה@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים בדינומטר עשיתי עושים בסדר גמור יש לך ליד גם אם מ.מ.מ עושים גם בסדר גמור צמיגי דוידו יכול לתת לך הפניה לשניהם
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים
לדעתי בבסט טסט בגב"ש זה הכי טוב הוא לומד את ההגה טוב וכל המערכת ולא סתם לוחץ ENTER על כל השלבים שהמחשב נותן כמו שרוב המכוני פרונט עושים ורק מכוונים
אבל זה מאוד יקר 280 לערך
אבל אתה יכול לשלם בצמיגי רונדו בתחנת דלק פז בתחילת בית הדפוס 170 ש"ח והוא נותן לך פתק
ואז אתה קודם נכנס לקבלה בבסט טסט ונותן להם ונותנים לך דף ואז אתה הולך לפרונט@איבזה-ידנית
כאילו במכון עצמו אתה משלם 110 ש"ח יותר על אותה עבודה?! -
חיפשתי כיוון פרונט בירושלים הכי זול שמצאתי בדינמומטר בתלפיות
מישהו יודע אם המקום שם בסדר או מקום יותר זול
תודה רבה@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים
בואדי גו’ז יש בצימגי וגרר הבירה ב100 ש"ח כיוון פרונט ממוחשב, הייתי שם וראיתי הרבה שעושים אצלו… -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים
בואדי גו’ז יש בצימגי וגרר הבירה ב100 ש"ח כיוון פרונט ממוחשב, הייתי שם וראיתי הרבה שעושים אצלו…@תגיענו-לשלום מה זה אצל ערבים?
לא בטוח שזה טוב צריך לשמוע ממישהו שעשה שם -
@איבזה-ידנית
כאילו במכון עצמו אתה משלם 110 ש"ח יותר על אותה עבודה?!@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים
כן יש להם הסדר עם רונדו -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים
בואדי גו’ז יש בצימגי וגרר הבירה ב100 ש"ח כיוון פרונט ממוחשב, הייתי שם וראיתי הרבה שעושים אצלו…@תגיענו-לשלום
והוא רק מכוון ולא אומר לך יש לך פה בעיה לך תתקן ותחזור -
@איבזה-ידנית
בבסט טסט יש הנחה אם עשית שם את הטסט.
רועי שהוא היה המאסטר בבסט טסט עבר למוסך של ארז, לכן המלצתי ללכת לשם.@itamar
אני לא יודל יש שם אחד בשם חאזמה הוא בסדר גמור יש לו עבודה טוב מאוד וגם אומר לך בעיות
ולומד את הרכב טוב -
תודה לכל העוזרים עשיתי כמוש"איבזה ידנית" אמר לי באמת 170 ש"ח ובסט טסט
היה ארוך בדיוק הגיעו חברים שלהם ועשו חמלוה אחרי הארוחת 9:30 שלהם אבל בסוף יצאתי מיזה
תודה לכולם ובמיוחד ל איבזה ידנית -
@תגיענו-לשלום מה זה אצל ערבים?
לא בטוח שזה טוב צריך לשמוע ממישהו שעשה שם@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בכיוון פרונט בירושלים:
מה זה אצל ערבים?
לא בטוח שזה טוב צריך לשמוע ממישהו שעשה שםמסכים עם החשש שלך,היו שם כמה חרדים ואמרו לי שהוא בסדר, לא יודע מעבר.
בכזה מחיר נראה לי שוה לנסות… זה ודאי יועיל זה נראה שיש לו שם מערכת רצינית עם רמפה ומיחשוב.
חוץ מזה אם הגעת בגלל שאתה מרגיש בעיה, תראה מיד אם זה לא נפתר, ותתעקש איתו שידייק…
ותכלס גם בבסט טסט זה ערבי ,רק שעולה פי 3 כתבו כאן שהיהודי האלוף שהיה שם עזב… -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בכיוון פרונט בירושלים:
מה זה אצל ערבים?
לא בטוח שזה טוב צריך לשמוע ממישהו שעשה שםמסכים עם החשש שלך,היו שם כמה חרדים ואמרו לי שהוא בסדר, לא יודע מעבר.
בכזה מחיר נראה לי שוה לנסות… זה ודאי יועיל זה נראה שיש לו שם מערכת רצינית עם רמפה ומיחשוב.
חוץ מזה אם הגעת בגלל שאתה מרגיש בעיה, תראה מיד אם זה לא נפתר, ותתעקש איתו שידייק…
ותכלס גם בבסט טסט זה ערבי ,רק שעולה פי 3 כתבו כאן שהיהודי האלוף שהיה שם עזב…@תגיענו-לשלום תכלס עשית בסט טסט על פי עצת “איבזה ידנית” דרך פנצריית נורדו שמוזיל את זה ל170ש"ח אבל באמת פעם הבאה אנסה בואדי גואז
תודה על העזרה