דרושים מתנדבים לנטיעת עמודים להרס רכבים
-
לכל חברי פורום הקדוש הזה, לא אני לא באמת מגייס מתנדבים אני רק רוצה להבין דבר אחד - מה הפשט בעמודים האלו שעיריית מו״ע החליטה לנטוע ברחוב המרכזי שלה אני מנסה לא לחשוב מה יקרה לא לאף אחד מישראל בגלל העמודים האלו אם הוא בטעות יפספס או יחליק.
(אגב זה קרה למישהו לפני שבועיים אבל בצד השני שהוא ללא עמודים ושם נשאר זכר לנס)

-
כנראה למנוע חניה בלתי חוקית
-
@חיים-Y0737
לפי התמונה זה לא נראה שזה באמת חוסם, יש שם הרבה רווח בין עמוד לעמוד -
לכל חברי פורום הקדוש הזה, לא אני לא באמת מגייס מתנדבים אני רק רוצה להבין דבר אחד - מה הפשט בעמודים האלו שעיריית מו״ע החליטה לנטוע ברחוב המרכזי שלה אני מנסה לא לחשוב מה יקרה לא לאף אחד מישראל בגלל העמודים האלו אם הוא בטעות יפספס או יחליק.

-
@איש-אמת אם אתה מוצא מתנדבים לעניין, אולי תיקח אותם גם לבניית במפרים (פסי האטה) קצרים וגבוהים ש’בודקים’ את איכות הקפיצים של הרכב…
בציניות כמובן
@Harwona כתב בדרושים מתנדבים לנטיעת עמודים להרס רכבים:
אולי תיקח אותם גם לבניית במפרים (פסי האטה) קצרים וגבוהים ש’בודקים’ את איכות הקפיצים של הרכב…
רעיון, ככה האוטו של אמא שלי יהרס לגמרי

בדרך הכי לא תקנית שיש, אולי הם רוצים למנוע חנייה אבל טיפה מחשבה מעבר למטרה…
-
@טוסון על האי תנועה? על הדשא?
דוקא שם אין מה לעקוף, זה בדיוק במקום שהכביש מתרחב ל2 נתיבים, מיד אחרי כיכר -

-

-
@רכבניק כתב בדרושים מתנדבים לנטיעת עמודים להרס רכבים:
איך רכב מחליק למקום שגבוה מהכביש?
הוא מגיע מהכיכר במהירות ולא אחז את כמות הסיבוב שהוא צריך לסובב או בגשם הראשון (שאם תעבור מול התחנה של מסילת ישרים - המסוף תראה שלפני שבועים רכב החליק בעליה! בגלל המים שזרמו בכביש ונכנס בגדר ובעץ והיה שם בלאגן שלם שב״ה נגמר ללא משטרה כלל!)
זה לא מסובך כ״כ להחליק לכיוון גבוה -
@איש-אמת אתה באמת לא מבין למה זה? כנראה אתה לא מהעיר
מי שיסתכל ליד האולם החדש בשדרות אביי ורבא יתבייש לשאול כזאת שאלה,
לא עברו יומים מאז שהעירייה עשתה באופן נדיר משהו טוב בדמות דשא רענן ורטוב וגלגלי הרכבים מחצו אותם בלי להקדיש שניה מחשבה מדוע בטעות צמח דשא מלבלב בחניה המאולתרת העיקר ליתפוס קוגל שלא יגמר להם ח"ו.
אגב וכן הדין לשאר הכיכרות בעיר:
זה תהליך בעל 3 שלבים-- פועלים חוסמים כביש חודש ליפות כיכר ופותחים,
- יום אחרי מישהו דורס את כל הפרחים-דשא והופך אותם לבוץ,
- פועלים חוסמים כביש עוד חודש ליפות את הכיכר בתוספת אבן מכוערת או קוצנים כמו שצילמת ופותחים
@איש-אמת כתב בדרושים מתנדבים לנטיעת עמודים להרס רכבים:
אך כ @איש-אמת אתה דן לכף זכות כנראה החליק המסכן. לו יהי (לפני כמה חודשים אחרי חידוש כיכר בח"ח התפרסמה הסרטה של אוטובוס שהחליט "להקטין את קוטר הסיבוב"כפי שהורגל והתוצאה שהוא התחפר ולא הצליח לצאת עד שכל הבוץ והעלים עלו השמימה ומראה הרחוב היה כבערב שבועות עת הילדים מלקטים עץ ירק לבתים ומקפידים על לקט שכחה ופאה)
-
@איש-אמת אתה באמת לא מבין למה זה? כנראה אתה לא מהעיר
מי שיסתכל ליד האולם החדש בשדרות אביי ורבא יתבייש לשאול כזאת שאלה,
לא עברו יומים מאז שהעירייה עשתה באופן נדיר משהו טוב בדמות דשא רענן ורטוב וגלגלי הרכבים מחצו אותם בלי להקדיש שניה מחשבה מדוע בטעות צמח דשא מלבלב בחניה המאולתרת העיקר ליתפוס קוגל שלא יגמר להם ח"ו.
אגב וכן הדין לשאר הכיכרות בעיר:
זה תהליך בעל 3 שלבים-- פועלים חוסמים כביש חודש ליפות כיכר ופותחים,
- יום אחרי מישהו דורס את כל הפרחים-דשא והופך אותם לבוץ,
- פועלים חוסמים כביש עוד חודש ליפות את הכיכר בתוספת אבן מכוערת או קוצנים כמו שצילמת ופותחים
@איש-אמת כתב בדרושים מתנדבים לנטיעת עמודים להרס רכבים:
אך כ @איש-אמת אתה דן לכף זכות כנראה החליק המסכן. לו יהי (לפני כמה חודשים אחרי חידוש כיכר בח"ח התפרסמה הסרטה של אוטובוס שהחליט "להקטין את קוטר הסיבוב"כפי שהורגל והתוצאה שהוא התחפר ולא הצליח לצאת עד שכל הבוץ והעלים עלו השמימה ומראה הרחוב היה כבערב שבועות עת הילדים מלקטים עץ ירק לבתים ומקפידים על לקט שכחה ופאה)
@טוס-לאט-סע-מהר כתב בדרושים מתנדבים לנטיעת עמודים להרס רכבים:
חבל שלא קרעו לו את הגלגלים - ואני רציני!
שיעצור זה שהוא עוד איזה מחבלונהג של קווים לא אומר שאסור לשים להם קווים… -
חבל שלא קרעו לו את הגלגלים - ואני רציני!
שיעצור זה שהוא עוד איזה מחבלונהג של קווים לא אומר שאסור לשים להם קווים…@MEM הלוואי ורק הם היו מתנהגים ככה איני יודע מי למד ממי אך מקווה שאנשי העיר מהם ולא להיפך
-
@MEM הלוואי ורק הם היו מתנהגים ככה איני יודע מי למד ממי אך מקווה שאנשי העיר מהם ולא להיפך
@MEM הלוואי ורק הם היו מתנהגים ככה איני יודע מי למד ממי אך מקווה שאנשי העיר מהם ולא להיפך
כתושב לשעבר
סופרבוס ובעקבותיהם קווים שבגדר תלמיד העולה על רבו הכניסו דברים מזעזעים
גם בצורת נהיגה נוראית רח"ל הי"ד
וגם וזה נושא לכשעצמו שבגללו אני לא אמחה על התנהלות הנוער שוליים מול הנהגים.
כמה פעמים כבר כלאו נוסעים תמימים למעלה מרבע שעה באוטובוס כי מישהו צלצל בתחנה לא נכונה/צעק או אנילאיודע מה ?
כשמזמינים את הכחולים הם לא מגיעים כי הרי הם לא באו לעולם לעשות טוב ובכלל המחבל תמיד צודק אתם לא מכירים את הכלל??
אז זו המציאות הנוראית בעיר שהופכת לגרועה הלאה והלאה מבחינה תחבורתית…ואם כבר קווים אז באמת הגיע הזמן למשמר לאומי באוטובוסים לשמירה על הנוסעים מפני הנהגים, אולי גם שנהג שהורג יהרג???
לצערינו החברה לא רואה בכלל משהו רע שנהג שלהם הורג בכוונה, כך לכה"פ לדברי הנהלת קווים -
צרות של עשירים
אחרי שנים ארוכות בהם קסניקים לא הכירו את המושגים המוזרים כגון
’’אגרת חניה’’ ’’אדום לבן’’ ’’פקחים’’
יש כעת על מה להתלונן ב’’ה
הכל בהומור כמובן -
כתושב לשעבר
סופרבוס ובעקבותיהם קווים שבגדר תלמיד העולה על רבו הכניסו דברים מזעזעים
גם בצורת נהיגה נוראית רח"ל הי"ד
וגם וזה נושא לכשעצמו שבגללו אני לא אמחה על התנהלות הנוער שוליים מול הנהגים.
כמה פעמים כבר כלאו נוסעים תמימים למעלה מרבע שעה באוטובוס כי מישהו צלצל בתחנה לא נכונה/צעק או אנילאיודע מה ?
כשמזמינים את הכחולים הם לא מגיעים כי הרי הם לא באו לעולם לעשות טוב ובכלל המחבל תמיד צודק אתם לא מכירים את הכלל??
אז זו המציאות הנוראית בעיר שהופכת לגרועה הלאה והלאה מבחינה תחבורתית…ואם כבר קווים אז באמת הגיע הזמן למשמר לאומי באוטובוסים לשמירה על הנוסעים מפני הנהגים, אולי גם שנהג שהורג יהרג???
לצערינו החברה לא רואה בכלל משהו רע שנהג שלהם הורג בכוונה, כך לכה"פ לדברי הנהלת קווים@MEM מסכים אני דיברתי רק ביחס לנהיגת אנשי העיר