נהגים ערבים - סינוורים בדרך...
-
@דני-מערכות כתב בנהגים ערבים - סינוורים בדרך...:
מעניין אם זה חוקי
לא חוקי.
וגם כל הכמויות אורות שהם מקשטים את הרכב שלהם מכל כיוון לא חוקי.בחיים לא הבנתי למה רק לנהגי משאיות יש הובי מטורף לפנסים אורות וקישקושים.
-
@דני-מערכות כתב בנהגים ערבים - סינוורים בדרך...:
מעניין אם זה חוקי
לא חוקי.
וגם כל הכמויות אורות שהם מקשטים את הרכב שלהם מכל כיוון לא חוקי.בחיים לא הבנתי למה רק לנהגי משאיות יש הובי מטורף לפנסים אורות וקישקושים.
@מאיר-ג כתב בנהגים ערבים - סינוורים בדרך...:
בחיים לא הבנתי למה רק לנהגי משאיות יש הובי מטורף לפנסים אורות וקישקושים.
קודם כל תתחדש על התמונה בניק!!
דבר שני, תחשוב על זה שאתה צריך להעביר 2,500 תרנגולות מרמת הגולן לעוף הנגב… ואתה לבד במשאית, בלי פלאפון בלי רדיו (כי זה בלילה שהתרנגולות לא ימותו בחום, ובלילה זה בדר"כ שידור חוזר…) הכביש ריק משעמם, אתה לא יכול ליסוע מהר וכו’… אז הם מזמינים באלי אקספרס כל מיני פנסים, ואם שלט מתוך הקבינה הם משחקים…
סיפר לי אח של סבא שלי… שיש לו משאים עם 15 עיניים… ושלל אורות… והוא ניסה פעם לספור כמה סוגי צבעים יש בפס לד שמעל השמשה… זה קשה כי זה מתחלף מהר ולפעמים זה חוזר על עצמו, וזה תוך כדי נסיעה וכו’ וכו’ ורק אחרי שבועיים של נסיעות הוא הצליח לספור בוודאות ויש שם 53 סוגי צבעים… אגב הוא בן 66… תצחקו! אבל תכל’ס שבועיים לא היה משעמם לו בנסיעות… עד לאתגר הבא!.. -
@אנונימוס כתב בנהגים ערבים - סינוורים בדרך...:
אתמול נסעת בכביש 6 ונהגי המשאיות בצד השני סינוורו אותי,
נראה לי שגם אם אני עם אורות גבוהים זה בכלל לא מסנוור אותם בגלל הגובה שהם יושבים בו ולכן אין להם בעיה להיות כל הזמן עם אורות גבוהים, אני צודק,שים לב שכשאתה נוסע עם אורות גבוהים אתה מסנוור את האלה שלפניך בנתיב זה לא רק קשור לנתיב הנגדי
@חיים-ברזל כתב בנהגים ערבים - סינוורים בדרך...:
שים לב שכשאתה נוסע עם אורות גבוהים אתה מסנוור את האלה שלפניך בנתיב זה לא רק קשור לנתיב הנגדי
התכוונתי שאני אפילו לא יכול לסמן להם שהם מסנוורים אותי על ידי הדלקת אורות גבוהים לשנייה אחת,