רכישת פריוס 2012
-
מודעה שראיתי ואני רוצה לקנות:
למכירה טויוטה פריוס היברידית שמורה ואמינה, שנת 2012, אמין מאוד, חסכוני בצריכת דלק ומתוחזק היטב. רכב נוח ומרווח מאוד, מטופל בזמן, ללא תאונות. מושלם למי שמחפש רכב משפחתי חסכוני ואמין הרכב נמכר עקב קבלת רכב מהעבודה בטיפול 10 אלף האחרון הוחלף שמנים מהטובים בשוק הוחלפו הפילטרים של המזגן החלונות והמראות נסגרים אוטומטי
יד 3
265,000 קילומטר
טסט
14 חודשים
תקף עד 10/2027ב30.000
זה עסקה שווה ?
-
למכירה טויוטה פריוס היברידית שמורה ואמינה, שנת 2012, אמין מאוד, חסכוני בצריכת דלק ומתוחזק היטב. רכב נוח ומרווח מאוד, מטופל בזמן, ללא תאונות. מושלם למי שמחפש רכב משפחתי חסכוני ואמין הרכב נמכר עקב קבלת רכב מהעבודה בטיפול 10 אלף האחרון הוחלף שמנים מהטובים בשוק הוחלפו הפילטרים של המזגן החלונות והמראות נסגרים אוטומטי
יד 3
265,000 קילומטר
טסט
14 חודשים
תקף עד 10/2027ב30.000
זה עסקה שווה ?
-
יד 3
265,000 קילומטר
טסט
14 חודשים
תקף עד 10/2027ב30.000
זה עסקה שווה ?
@יוני-6 כתב ברכישת פריוס 2012:
בטיפול 10 אלף האחרון הוחלף שמנים מהטובים בשוק
כלומר שעד עכשיו מה?
@יוני-6 כתב ברכישת פריוס 2012:
הוחלפו הפילטרים של המזגן
?..
פילטרים של מזגן
מי יכול לעזור לי להבין מה זה פילטרים של מזגן…
ועכשיו טיפה יותר ברצינות
מה עם פילטר מנוע ושמן?
. הוא כותב הוחלפו שמנים, איזה שמנים הוא מתכוון בנוסף לשמן מנוע?
-יש לו היסטוריית טיפולים להביא לך?
@יוני-6 דיברת איתו? איך הוא נשמע?או שהוא בנ"א שלא יודע כלום מהחיים שחיי על ענן או אחד שלא בדק נתונים לפני שהוא שיקר
מניח יותר שהאופציה הראשונה היא הנכונה-לא משהו שאמור לתת הרבה חשק…
עכ"פ חייב להביא לנו נתונים כמו בטריה מתי הוחלפה והאם יש לו את היסטוריית הטיפולים של החלפת כל עשרת הפילטרים של המזגן כל חודש מאז עליית הרכב לכביש
(יש סיכוי שהשרשור הזה בסוף יגיע לקצת הגזימו…)@טוסון כתב ברכישת פריוס 2012:
דעתך?
בעיקרון מחיר הגיוני לשוק
רק ששום דבר לא הגיוני במודעה הזאתואני יגיד לך כלל
אני אף פעם לא יגיד מה מחיר של רכב לפני שאני ידע עליו נתונים פחות או יותר
אני כן יכתוב עם המחיר הגיוי לשוק או לא
אבל האם זה שווה את המחיר זה אפשר לדעת רק אחרי בירור כל שהוא
אני חושב שרכב שמור גם אם הוא קצת יותר מהשוק זה שווה מאידך רכב מציאה שלא ברור מי מו מה אז מבחינתי הוא לא שווה ולכן אני לא התיחס אלא למחיר השוק בלבד@יוני-6 שים לב כמה פעמים הוא כתב שהרכב חסכוני ואמין-נשמע עוף מוזר.