דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      1. דף הבית
      2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
      3. האם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?

האם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
      22 פוסטים 10 כותבים 158 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • פ פריוס 2

שלום לכולם,
        אני חדש בפורום ובעולם הרכבים,
        אבל כמו כל דבר לפני שאני עושה אני אוהב ללמוד ולחקור אותו לעומק…

קניתי עכשיו רכב ראשון ב"ה
        וחיפשתי דרך להוזיל את המחיר של הביטוח שלי, אני נהג מעל 24 ועם פחות משנתיים רשיון, ואשתי 23 ונהגת חדשה.
        התקשרתי לפחות ל15 סוכנים וחברות מכל ההמלצות שעברתי פה בפורום, וגם מעוד חברים, וההצעות הכי זולות שקיבלתי היו 5150 ש"ח רק בשבילי, ואם אני מוסיף את אשתי זה קופץ לי לפחות ל 9000 ש"ח!

תכלס זה יקר לי מאוד, ניסתי לבדוק עוד דרכים להוזיל את המחירים, עד שהגעתי למסקנה הזאת:
        הפתרון פשוט לרשום את הרכב בבעלות משתופת על שם אחד ההורים, שיש לו עבר ביטוחי נקי 3 שנים!
        בשביל לעשות את זה נכון, אז צריך לעשות שקונים את הרכב העברת בעלות בדואר (א"א לעשות העברת בעלות לבעלות משותפת דרך גוב), ולרשום את הרכב בעלות עיקרית - אני, בעלות נוספת - אחד ההורים.
        ולחברת ביטוח לומר שהרכב רשום על שתינו, מה שזה עושה כזה דבר, החברה רושמת את הפוליסה בתור מובטח עיקרי - אני, ובנוסף את ההורה בתור שותף שני בפוליסה, בעקבות זה הביטוח שואב ממנו את העבר הביטוחי הנקי שלו - ולכן מציע לך מחיר זול משמעותית כמו מישהו שיש לו כבר עבר ביטוחי נקי!
        בנוסף הרי אני ירצה מתישהו שאני יוכל להתנתק מההורים שלי ושיהיה לי בעצמי עבר ביטוחי, ובדקתי, וזה לא פוגע לי ברישום של העבר ביטוחי - שמתחיל להצטבר לי בעצמי מהיום (כי הרי רשום גם עליי הפוליסה) וגם לאשתי זה נחשב עבר, למרות שלא רשום עליה מפורש שהיא צוברת עבר ביטוחי, למרות זאת עדיין זה תופס כי היא צוברת את העבר ביטוחי כמוני בגלל שאנחנו נשואים.
        רק בשביל לסבר את האוזן ההצעה הכי זולה שקיבלתי במהלך הזה, אם הביטוח רק עליי 4000 ש"ח, וכולל אשתי 5700 ש"ח! פער של אלפי שקלים!

ובנוסף אני יכול לשדרג ביטוח על כל נהג חדש ובגיל 23 ב5800!
        (וזה עדיין לא פוגע בעבר הביטוחי שנרשם על שתינו - אם עושים בדיוק כמו שצינתי למעלה)

הסיכונים שבמהלך הזה, בגלל שהרכב רשום על שם אחד ההורים זה יכול לתקוע אותי במכירה של הרכב במקרה של ח"ו מוות, ואת ההורה זה יכול לתקוע אם הוא מקבל קצבאות מביטוח לאומי או מגמחים, שהם רואים שרשום על שמו 2 רכבים שזה מראה שהוא קצת עשיר…

חוץ מזה, במקרה של דוחות או תאונות חלילה, עדיין אני מקבל את כל התביעות כי הרכב רשום עליי כבעלות עיקרית, ורק במקרה קצה לדוגמה תאונה ח"ו מעל הרף של הביטוח (מעל 2 מיליון בדרך כלל - שזה המון) אז הביטוח פונה גם לבעלים המשני של הרכב, שזה ההורה, אבל זה באמת במקרה קיצון, ומקסימום חותמים ביחד על מסמך שיוצרים, שאומר שכל מה שיקרה הנזקים עליי, ושהרכב בפועל הוא שלי.

בקיצור, בגלל שאת כל הנתונים האלו בררתי לבד, אומנם במשך ימים ושעות, בשביל לראות שאני לא מפספס פה איזה משהו, אשמח מאוד לתגובות, מכאלה שביצעו את זה בעבר, וגם מאלה שעדיין לא…
        בברכת,
        התורה חסה על ממונם של ישראל…

מ מנותק
        מ מנותק
        מקצוען טרי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@פריוס-2 יש לך מושג האם צריך דווקא קרוב משפחה מדרגה ראשונה כדי לעשות את המהלך הזה?

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • אחרית לעמךא אחרית לעמך

@פריוס-2 כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:

במשה טובול גם סוכנות לביטוח.

תציץ כאן קודם.
          ולזה התכוון @ישראל-ו. ב"לקבל ביטוח".

פ מנותק
          פ מנותק
          פריוס 2
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אחרית-לעמך תודה רבה על המידע, עזרת לי סופית להחליט לעשות אצל באשן במקום אצל טובול…
          כי כבר בשיחה הם היו איתי קצרי רוח, אומנם בעקבות כל השאלות שלי בנוגע למה שפרסמתי פה… אבל עדיין חשבתי ששווה להוסיף עוד 150 ש"ח שהיה פער בינהם ולסגור עם חברת באשן שקיבלתי שם יחס אדיב ומקצועי.
          בכל אופן תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • פ פריוס 2

@ישראל-ו. אני בדקתי גם עם רחלי בליברה ויצא לי פער ממש משמעותי כמו שכתבתי.

שהעדפתי לשלם יותר, ולקבל ביטוח

מה אתה מתכוון לקבל ביטוח?
            בכל אופן לשאלתך יצא לי הכי זול או בבאשן סוכנות ביטוח או במשה טובול גם סוכנות לביטוח.

ישראל ו.י מנותק
            ישראל ו.י מנותק
            ישראל ו.
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@אחרית-לעמך כבר ענה לך, ולגבי ליברה ספציפית היה פה סיפורים שהפוליסה בפועל היתה שונה מהסיכום.

בכל אופן לשאלתך יצא לי הכי זול או בבאשן סוכנות ביטוח או במשה טובול גם סוכנות לביטוח.

אני שואל מי החברה המבטחת , מנורה\הראל\מגדל?
            כי ממה שבדקתי שאני עשיתי ביטוח יש חברות שהטריק הזה עובד אצלהם, ויש שלא.

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • מ מקצוען טרי

@פריוס-2 יש לך מושג האם צריך דווקא קרוב משפחה מדרגה ראשונה כדי לעשות את המהלך הזה?

פ מנותק
              פ מנותק
              פריוס 2
              כתב נערך לאחרונה על ידי פריוס 2

שאלה ממש טובה!
              לפי הבירורים שעשיתי זה נשמע שלא חייב… כי הם רק משתמשים בעבר הביטוחי שלו, תכלס אני רושם על חמי ולא על ההורים שלי, (כי אין להם רכב), אז זה נשמע שזה עובד…
              הסיבה לזה שזה אמור לעבוד גם על כל נהג אם עבר ביטוחי נקי, כי הרי בכל מצב הרכב רשום על שם שניכם, וזה שונה ממקרה שחייב להיות רשום על ההורים -

לדוגמה, עוד מהלך ששמעתי אבל לא יודע בוודאות, שגם נהג חדש שרק עכשיו עשה רישיון, ועדין לא קנה רכב, אבל רוצה לקנות בהמשך בעז"ה,
              אם הוא ירשום על רכב של אחד ההורים שלו - בדווקא! ביטוח 3 פעמים בשבוע (נראה לי מספיק אפילו שבוע אחד), אז זה נרשם שיש לך עבר ביטוחי מאז!
              אבל בגלל שלא ידעתי את זה אז אני עושה את מה שכתבתי פה למעלה, אבל ממליץ לכל נהג חדש לברר אם זה נכון - וא"כ לעשות את זה כמה שיותר מהר - כי מאז מתחיל להירשם עליך עבר ביטוחי,
              עכשיו השקעה של בערך 150 ש"ח… או אפילו פחות תלוי באיזה חברה, ואחר כך חיסכון של אלפי שקלים בשנה!

סוסיתא קדישתאס תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ישראל ו.י ישראל ו.

@אחרית-לעמך כבר ענה לך, ולגבי ליברה ספציפית היה פה סיפורים שהפוליסה בפועל היתה שונה מהסיכום.

פ מנותק
                פ מנותק
                פריוס 2
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל-ו. כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:

אני יבדוק ויעדכן אותך,
                שוב עדיין לא ביצעתי בפועל, אני עושה מחר בעז"ה, אבל שתי הסוכנויות הנ"ל התעקשו איתי שהם בטוחים ב100 אחוז שזה עובד בכל החברות, ובסוף התקופה הם הרי חותמים לי על עבר ביטוחי - שיתפוס בכל החברות.

אגב, זה הדבר העיקרי שהכי היה חשוב לי לבדוק, ועל זה הכי חפרתי לחברות, כי אני רוצה באיזה שהוא שלב להתנתק מחמי, ולקבל ביטוח זול בלי קומבינות…
                אבל כמו שכתבתי ככה הבנתי ברור מהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • אהרון שלוםא מנותק
                  אהרון שלוםא מנותק
                  אהרון שלום
                  כתב נערך לאחרונה על ידי אהרון שלום

@פריוס-2
                  לא קראתי פה את הכל אבל אנשים עושים את הרישיון רכב על שמנו
                  ואת הביטוח על הורה או מי שיש לו עבר
                  ובחברת ביטוח רושמים את השם ככה “אברהם (שם ההורה) משה (שם הבן) כהן” כמובן בדוי
                  וזה צובר עבר גם לך ומבטח אותך במחיר של מי שיש לו עבר
                  מניסיון זה עובד
                  בלי שום שינוי בעלות

פ 2 תגובות תגובה אחרונה
                  0
                  • אהרון שלוםא אהרון שלום

@פריוס-2
                    מניסיון זה עובד
                    בלי שום שינוי בעלות

פ מנותק
                    פ מנותק
                    פריוס 2

מניסיון זה עובד
                    בלי שום שינוי בעלות

אתה בטוח בזה?
                    וזה עובד רק על ההורים או כל אחד שיש לו עבר ביטוחי?
                    זה מאוד חשוב לי לדעת בוודאות, כי עדיין לא עשיתי את העברת בעלות, וזה נפק"מ גדולה…

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • פ פריוס 2

שלום לכולם,
                      אני חדש בפורום ובעולם הרכבים,
                      אבל כמו כל דבר לפני שאני עושה אני אוהב ללמוד ולחקור אותו לעומק…

קניתי עכשיו רכב ראשון ב"ה
                      וחיפשתי דרך להוזיל את המחיר של הביטוח שלי, אני נהג מעל 24 ועם פחות משנתיים רשיון, ואשתי 23 ונהגת חדשה.
                      התקשרתי לפחות ל15 סוכנים וחברות מכל ההמלצות שעברתי פה בפורום, וגם מעוד חברים, וההצעות הכי זולות שקיבלתי היו 5150 ש"ח רק בשבילי, ואם אני מוסיף את אשתי זה קופץ לי לפחות ל 9000 ש"ח!

תכלס זה יקר לי מאוד, ניסתי לבדוק עוד דרכים להוזיל את המחירים, עד שהגעתי למסקנה הזאת:
                      הפתרון פשוט לרשום את הרכב בבעלות משתופת על שם אחד ההורים, שיש לו עבר ביטוחי נקי 3 שנים!
                      בשביל לעשות את זה נכון, אז צריך לעשות שקונים את הרכב העברת בעלות בדואר (א"א לעשות העברת בעלות לבעלות משותפת דרך גוב), ולרשום את הרכב בעלות עיקרית - אני, בעלות נוספת - אחד ההורים.
                      ולחברת ביטוח לומר שהרכב רשום על שתינו, מה שזה עושה כזה דבר, החברה רושמת את הפוליסה בתור מובטח עיקרי - אני, ובנוסף את ההורה בתור שותף שני בפוליסה, בעקבות זה הביטוח שואב ממנו את העבר הביטוחי הנקי שלו - ולכן מציע לך מחיר זול משמעותית כמו מישהו שיש לו כבר עבר ביטוחי נקי!
                      בנוסף הרי אני ירצה מתישהו שאני יוכל להתנתק מההורים שלי ושיהיה לי בעצמי עבר ביטוחי, ובדקתי, וזה לא פוגע לי ברישום של העבר ביטוחי - שמתחיל להצטבר לי בעצמי מהיום (כי הרי רשום גם עליי הפוליסה) וגם לאשתי זה נחשב עבר, למרות שלא רשום עליה מפורש שהיא צוברת עבר ביטוחי, למרות זאת עדיין זה תופס כי היא צוברת את העבר ביטוחי כמוני בגלל שאנחנו נשואים.
                      רק בשביל לסבר את האוזן ההצעה הכי זולה שקיבלתי במהלך הזה, אם הביטוח רק עליי 4000 ש"ח, וכולל אשתי 5700 ש"ח! פער של אלפי שקלים!

ובנוסף אני יכול לשדרג ביטוח על כל נהג חדש ובגיל 23 ב5800!
                      (וזה עדיין לא פוגע בעבר הביטוחי שנרשם על שתינו - אם עושים בדיוק כמו שצינתי למעלה)

הסיכונים שבמהלך הזה, בגלל שהרכב רשום על שם אחד ההורים זה יכול לתקוע אותי במכירה של הרכב במקרה של ח"ו מוות, ואת ההורה זה יכול לתקוע אם הוא מקבל קצבאות מביטוח לאומי או מגמחים, שהם רואים שרשום על שמו 2 רכבים שזה מראה שהוא קצת עשיר…

חוץ מזה, במקרה של דוחות או תאונות חלילה, עדיין אני מקבל את כל התביעות כי הרכב רשום עליי כבעלות עיקרית, ורק במקרה קצה לדוגמה תאונה ח"ו מעל הרף של הביטוח (מעל 2 מיליון בדרך כלל - שזה המון) אז הביטוח פונה גם לבעלים המשני של הרכב, שזה ההורה, אבל זה באמת במקרה קיצון, ומקסימום חותמים ביחד על מסמך שיוצרים, שאומר שכל מה שיקרה הנזקים עליי, ושהרכב בפועל הוא שלי.

בקיצור, בגלל שאת כל הנתונים האלו בררתי לבד, אומנם במשך ימים ושעות, בשביל לראות שאני לא מפספס פה איזה משהו, אשמח מאוד לתגובות, מכאלה שביצעו את זה בעבר, וגם מאלה שעדיין לא…
                      בברכת,
                      התורה חסה על ממונם של ישראל…

חובק עולםח מחובר
                      חובק עולםח מחובר
                      חובק עולם
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@פריוס-2 יפה מאוד. ותודה על ההסבר המפורט. זה ממש יקל פה על המשתמשים בפורום. אני אכן ביצעתי את זה בזמנו.
                      וכשבאתי למכור את הרכב. במקום ייפוי כוח וכל הבלגן של שני שותפים שמוכרים. ישנה דרך קלה ומהירה בגוב. לשלוח בקשת ייפוי כוח אוטומטית. ברגע שהוא מאשר את זה בצד שלו בגוב- אתה יכול לעשות העברת בעלות בקלות.

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
                      1
                      • פ פריוס 2

שאלה ממש טובה!
                        לפי הבירורים שעשיתי זה נשמע שלא חייב… כי הם רק משתמשים בעבר הביטוחי שלו, תכלס אני רושם על חמי ולא על ההורים שלי, (כי אין להם רכב), אז זה נשמע שזה עובד…
                        הסיבה לזה שזה אמור לעבוד גם על כל נהג אם עבר ביטוחי נקי, כי הרי בכל מצב הרכב רשום על שם שניכם, וזה שונה ממקרה שחייב להיות רשום על ההורים -

לדוגמה, עוד מהלך ששמעתי אבל לא יודע בוודאות, שגם נהג חדש שרק עכשיו עשה רישיון, ועדין לא קנה רכב, אבל רוצה לקנות בהמשך בעז"ה,
                        אם הוא ירשום על רכב של אחד ההורים שלו - בדווקא! ביטוח 3 פעמים בשבוע (נראה לי מספיק אפילו שבוע אחד), אז זה נרשם שיש לך עבר ביטוחי מאז!
                        אבל בגלל שלא ידעתי את זה אז אני עושה את מה שכתבתי פה למעלה, אבל ממליץ לכל נהג חדש לברר אם זה נכון - וא"כ לעשות את זה כמה שיותר מהר - כי מאז מתחיל להירשם עליך עבר ביטוחי,
                        עכשיו השקעה של בערך 150 ש"ח… או אפילו פחות תלוי באיזה חברה, ואחר כך חיסכון של אלפי שקלים בשנה!

סוסיתא קדישתאס מנותק
                        סוסיתא קדישתאס מנותק
                        סוסיתא קדישתא
                        כתב נערך לאחרונה על ידי סוסיתא קדישתא

תוכל לפרט מעט יותר?
                        מה הכוונה 3 פעמים בשבוע

ורק ההורים או גם קרוב משפחה (אח וכדו’)?

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • פ פריוס 2

מניסיון זה עובד
                          בלי שום שינוי בעלות

אתה בטוח בזה?
                          זה מאוד חשוב לי לדעת בוודאות, כי עדיין לא עשיתי את העברת בעלות, וזה נפק"מ גדולה…

י מנותק
                          י מנותק
                          יראת שמים
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

כל אחד שיש לו עבר ביטוחי נקי של 3 שנים.

ידני

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • חובק עולםח חובק עולם

@פריוס-2 יפה מאוד. ותודה על ההסבר המפורט. זה ממש יקל פה על המשתמשים בפורום. אני אכן ביצעתי את זה בזמנו.
                            וכשבאתי למכור את הרכב. במקום ייפוי כוח וכל הבלגן של שני שותפים שמוכרים. ישנה דרך קלה ומהירה בגוב. לשלוח בקשת ייפוי כוח אוטומטית. ברגע שהוא מאשר את זה בצד שלו בגוב- אתה יכול לעשות העברת בעלות בקלות.

פ מנותק
                            פ מנותק
                            פריוס 2

@חובק-עולם תודה רבה על השיתוף שעשית את זה, אולי תספר לי ולכולם פה, היה לך מקרים חריגים שבהם נתקעת בגלל המהלך הזה? והאם באמת זה צבר לך עבר ביטוחי שתפס בכל החברות?
                            בקשר למכירה - נכון, אני גם בחלק מהבדיקות שלי על זה ראיתי את הדבר הזה, חבל שאין אותו גם בקנייה…
                            בקנייה, חייב ללכת לדואר עם המוכר ושתי הקונים שזה קצת מורכב, אבל אפשר לפתור את זה בזה שהמוכר וההורה חותמים בנפרד על המסמך הזה של יפוי כח, ומצרפים ת"ז מקורית, ואת הרשיון רכב, וככה אפשר לעשות את זה לבד.

חובק עולםח תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • סוסיתא קדישתאס סוסיתא קדישתא

תוכל לפרט מעט יותר?
                              מה הכוונה 3 פעמים בשבוע

ורק ההורים או גם קרוב משפחה (אח וכדו’)?

פ מנותק
                              פ מנותק
                              פריוס 2
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

תוכל לפרט מעט יותר?
                              מה הכוונה 3 פעמים בשבוע

לא עשיתי על זה בדיקה ברורה, כי זה לא היה רלוונטי לי… נזכרתי מאוחר מידיי לאחר שנה וחצי שיכל להירשם לי עבר ביטוחי…😢
                              אבל בכל אופן, אני גם שמעתי על זה מחברים, וגם הבנתי ככה מהחברת ביטוח, שאם היה לי דווקא על אחד ההורים (לא חברים או בני משפחה) ביטוח לפחות 3 ימים בשבוע מסוים, מהשבוע הזה מתחיל להירשם עליי עבר ביטוחי.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              1
                              • פ פריוס 2

@חובק-עולם תודה רבה על השיתוף שעשית את זה, אולי תספר לי ולכולם פה, היה לך מקרים חריגים שבהם נתקעת בגלל המהלך הזה? והאם באמת זה צבר לך עבר ביטוחי שתפס בכל החברות?
                                בקשר למכירה - נכון, אני גם בחלק מהבדיקות שלי על זה ראיתי את הדבר הזה, חבל שאין אותו גם בקנייה…
                                בקנייה, חייב ללכת לדואר עם המוכר ושתי הקונים שזה קצת מורכב, אבל אפשר לפתור את זה בזה שהמוכר וההורה חותמים בנפרד על המסמך הזה של יפוי כח, ומצרפים ת"ז מקורית, ואת הרשיון רכב, וככה אפשר לעשות את זה לבד.

חובק עולםח מחובר
                                חובק עולםח מחובר
                                חובק עולם
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

היה לך מקרים חריגים שבהם נתקעת בגלל המהלך הזה?

כגון מה? אם אתה שואל לגבי תביעות- ב"ה לא היו.

והאם באמת זה צבר לך עבר ביטוחי שתפס בכל החברות?

כן. תפס העבר הביטוחי. מה הכוונה בכל החברות? בליברה. בה אני מבוטח כרגע זה תפס מה שהייתי מבוטח בהפניקס על הרכב בשותפות.

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • חובק עולםח חובק עולם

היה לך מקרים חריגים שבהם נתקעת בגלל המהלך הזה?

כגון מה? אם אתה שואל לגבי תביעות- ב"ה לא היו.

והאם באמת זה צבר לך עבר ביטוחי שתפס בכל החברות?

כן. תפס העבר הביטוחי. מה הכוונה בכל החברות? בליברה. בה אני מבוטח כרגע זה תפס מה שהייתי מבוטח בהפניקס על הרכב בשותפות.

פ מנותק
                                  פ מנותק
                                  פריוס 2

@חובק-עולם מושלם, תודה רבה!

af00dab4-4b6a-4b6a-8da9-8602bafcf313-image.png

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  1
                                  • אהרון שלוםא אהרון שלום

@פריוס-2
                                    מניסיון זה עובד
                                    בלי שום שינוי בעלות

פ מנותק
                                    פ מנותק
                                    פריוס 2

@אהרון-שלום כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:

מניסיון זה עובד
                                    בלי שום שינוי בעלות

בדקתי את זה עכשיו מול שתי חברות ביטוח, אין שום סיכוי לעשות את המהלך הזה עליי אלא א"כ עושים העברת בעלות משותפת על הרכב, וכפי שציינתי בפוסט הראשון.
                                    אלא א"כ אמרו, שמודבר בבן שמשתמש בעבר הביטוחי של אחד ההורים שלו, וגם אז הוא צריך להיות - רווק, מעל גיל 25, וגר איתם בבית, ואז אולי אפשר לעשות את ההנחה בהסתמך על העבר ביטוחי של ההורים, וללא העברות בעלות של הרכב משותפת.
                                    אם אתה יודע משהו אחר, נשמח שתעדכן את כולם…

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • פ פריוס 2

@אהרון-שלום כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:

מניסיון זה עובד
                                      בלי שום שינוי בעלות

בדקתי את זה עכשיו מול שתי חברות ביטוח, אין שום סיכוי לעשות את המהלך הזה עליי אלא א"כ עושים העברת בעלות משותפת על הרכב, וכפי שציינתי בפוסט הראשון.
                                      אלא א"כ אמרו, שמודבר בבן שמשתמש בעבר הביטוחי של אחד ההורים שלו, וגם אז הוא צריך להיות - רווק, מעל גיל 25, וגר איתם בבית, ואז אולי אפשר לעשות את ההנחה בהסתמך על העבר ביטוחי של ההורים, וללא העברות בעלות של הרכב משותפת.
                                      אם אתה יודע משהו אחר, נשמח שתעדכן את כולם…

א מנותק
                                      א מנותק
                                      א.ב.
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

בדקתי את זה עכשיו מול שתי חברות ביטוח

ברוב החברות לא זורמים עם זה
                                      מה שידוע לי שרחלי בליברה מציעה את זה בעצמה
                                      אגב בזמנו שאלתי רב אם מותר לי לרשום ברכב את אבא שלי בתור נהג עיקרי למרות שהוא לא נוגע ברכב והוא פסק שאין שום בעיה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0

• 1
                                      • 2

78

3.1k

משתמשים

10.0k

נושאים

135.9k

פוסטים
                                      • התחברות