חדששש!!! מוניות בתוך הכינרת! כן כן בתוך המים...
-
@נהג-אלוף כתב בחדששש!!! מוניות בתוך הכינרת! כן כן בתוך המים...:
@חיים-Y0737
כנראה רק בחורף…גם לא, איזה רב יתיר לך לנסוע דרך חופי ים בעייתיים??
כל בר דעת מבין שזה ‘ניט שייעך’ = לא שייך.@חיים-Y0737
אכן כולי האי ואולי…
גם ככה כל טבריה בבינהזמנים בעייתית… -
@חיים-Y0737
אכן כולי האי ואולי…
גם ככה כל טבריה בבינהזמנים בעייתית…@נהג-אלוף
אני שלחתי מייל לר’ אורי מקלב בנושא שישתדלו שלא יהיה ממש ליד חופים אלא יותר בפני עצמו פניתי גם למשרד התחבורה במייל הרישמי…
אני מבקש שמי שיש לו אפשרות או קשר לאי מי במשרד התחבורה שיעשו שיהי שייך שגם חרדים ישתמשו בזה בצניעות
כעת לפני מעשה הדבר יותר אפשרי
וה’ יהיה בעזרינו -
@נהג-אלוף
אני שלחתי מייל לר’ אורי מקלב בנושא שישתדלו שלא יהיה ממש ליד חופים אלא יותר בפני עצמו פניתי גם למשרד התחבורה במייל הרישמי…
אני מבקש שמי שיש לו אפשרות או קשר לאי מי במשרד התחבורה שיעשו שיהי שייך שגם חרדים ישתמשו בזה בצניעות
וה’ יהיה בעזרינו -
@נהג-אלוף
וה’ יהיה בעזרינו -
@חיים-ברזל
לא ענה לי אני מעריך שהוא שמע על זה כיון שפורסם גם ביתד
כנראה בגלל מה שכתבאושר מתקרב
-
@יעקב-5 ר’ אורי מקלב כבר לא קשור לכלום במשרד התחבורה
@אושר-מתקרב
שלחתי גם למייל הרשמי של שרת התחבורה
אני לא חושב שזה מה שישנה לבד ואדרבה אם יש למשהו רעיון אחר שיבצע או שיגיד
אני בכל מקרה עשיתי מה שאני יכול ואולי יעזור מדין חובת ההשתדלות.אני מאמין שיש כמה אנשים במשרד התחבורה שהוא יכול לבקש מהם.
-
אם כבר למישהו חרדי יש השפעה על העניין
פליז אוטובוס ימי!!!
יהיה הרבה יותר נחמד להתאסף עם כל המשפחה המורחבת בסירה אחת, עושים מסלול מלא, אם אפשר גם חזור…
אולי גם לעשות קרונות יותר גדולים ברכבלית החיפאית, הם לא מבינים שיש משפחות של 12 נפשות ויותר?
מי יודע איזה תהפוכות משרד התחבורה יעבור עד תשצ"ח. -
אם כבר למישהו חרדי יש השפעה על העניין
פליז אוטובוס ימי!!!
יהיה הרבה יותר נחמד להתאסף עם כל המשפחה המורחבת בסירה אחת, עושים מסלול מלא, אם אפשר גם חזור…
אולי גם לעשות קרונות יותר גדולים ברכבלית החיפאית, הם לא מבינים שיש משפחות של 12 נפשות ויותר?
מי יודע איזה תהפוכות משרד התחבורה יעבור עד תשצ"ח. -
@אריאלוש בלת"ק.
איזה קישורים יש בפוסט שלך? -
@אריאלוש בלת"ק.
איזה קישורים יש בפוסט שלך?