יעוץ לפני קניית רכב
-
מאזדה2 משנת 2009, יד 4 (בעלות קודמת “חברה”), 250,000 ק"מ, ועבר עכשיו טסט לשנה קדימה.
אני לא יכול להעלות קישור, להלן מספר הרכב: 2150269.
מבקש 9000 ש"ח ומתחייב בבדיקה
האם שווה? -
אחרי שירדתי מהצעה זו.
מה החברים מציעים כתחליף.
רכב (גם קטן) שיחזיק לי לפחות שנתיים בלי לרוץ למוסך, בתמורה לעד 15,000 ש"ח? -
אחרי שירדתי מהצעה זו.
מה החברים מציעים כתחליף.
רכב (גם קטן) שיחזיק לי לפחות שנתיים בלי לרוץ למוסך, בתמורה לעד 15,000 ש"ח?@ואשרי-הנוסעים קורולה 7?
-
אחרי שירדתי מהצעה זו.
מה החברים מציעים כתחליף.
רכב (גם קטן) שיחזיק לי לפחות שנתיים בלי לרוץ למוסך, בתמורה לעד 15,000 ש"ח?@ואשרי-הנוסעים ממה שאני מבין מה שאתה מחפש זה רכב בעיקר אמין וקטן.
(מאזדה 2 אינה חסכונית.)
הרכב שנותן הכי תמורה לכסף ב15000 ש"ח לדעתי זה מיצובישי אטראז. מיני משפחתי. שימושי ומרווח לארבעה נוסעים עם תא מטען מכובד ביותר.
הרכב ממש מאובזר וסכום הזה אפשר להביא שנתון יחסית מתקדם - סביבות ה2014 - 15 עם ק"מ שפוי.
הא וגם צריכת הדלק שלו אמיתית נעה בסביבות ה15-16 ק"מ לליטר.
אבל. כוכבית. זה רכב שיש שיגדירו אותו כמכונת כביסה על גלגלים. מנוע מרעיש, ויציבות של רכב מעולם המיני.
אם זה לא מפריע לך תוכל להנות מרכב עם אמינות מופלגת - תעיף מבט ביד 2 ותראה כאלה עם 400000 ק"מ עם מנוע מקורי!-
חלפים זולים. ושימושי. -
@חובק-עולם תודה על המידע המפורט והמועיל.
-
יש לך אפשרות או ללכת על רכב מבוקש וישן כדוגמת קורולה עד 2008 (לא כולל, 2008 לא מומלץ)
או על רכב פחות מבוקש אבל אמין שם תוכל להתקדם מעט יותר
בתקציב של עד 10 תוכל למצוא ניסאן טידה / נוט ירגיש קצת יותר טוב מהקורולה, הרכב לא יהיה בן 20 כמו הקורולה אבל לא רחוק משם (14/15~),
תוכל גם לחפש פיג’ו 301 מנוע 1.6 שהומלץ כאן בפורום,אבל חשוב להיות מודע מה לבדוק ולוודא
בתקציב של עד 15 כמו שכתב הרב @חובק-עולם תוכל למצוא אטראז’ צריך לשים לב שהרכב לאוק (רובם יוצאות השכרה) ותקבל רכב חסכוני אמין וזול לתחזוקה ותו לא
אפשרות נוספת לרכב מתקדם מעט יותר מבחינת שנתון - פיאט טיפו סביבות ה15~ אש"ח