כשהרכב הופך לתנור חימום
-
שוב אסון, ילד נשכח ברכב אתמול בלוד
ואני שואל
איך למען השם עם כל התקנים המטופשים של האירופאים שגורמים לרכב לכבות בכל רמזור כדי שלא יוכחדו מן העולם הזנים הנדירים של האנטילופות התת ימיות בעקבות זיהום האויר שיווצר מכך ועוד כהנה וכהנה
אז איך למען השם אני שואל את עצמי איפה התקן שלא, לא ימנע שכחת ילדים ברכב, אלא יגרום לרכבים לא להרוג ילדים גם אם חס ושלום חס ושלום מישהו כן שכח ילד ברכב
פתחי אוורור קבועים, חיישן נשימות, לא יודע,מה הבעיה לייצר חיישן שאם רכב ננעל ויש מישהו בפנים הרכב מתחיל לצפור (כמו שהיה קורה בעידן האזעקות של הרכבים בחלק מהדגמים לפחות)
פתחי אוורור יפתרו בעיות נוספות כמו שדיברו כאן בשרשור
עד כאן צעקתי בענין,
כל פעם שהבן שלי נרדם בכסא תינוק מאחורה ואני לבד איתו ברכב אני זורק לשם את כל מה שיש אצלי, מפתחות של הרכב של הבית פלאפון סיגריה אלקטרונית כל מה שרק יזכיר לי שיש מישהו מאחורה,וה’ יאמר לצרותינו די
-
שוב אסון, ילד נשכח ברכב אתמול בלוד
ואני שואל
איך למען השם עם כל התקנים המטופשים של האירופאים שגורמים לרכב לכבות בכל רמזור כדי שלא יוכחדו מן העולם הזנים הנדירים של האנטילופות התת ימיות בעקבות זיהום האויר שיווצר מכך ועוד כהנה וכהנה
אז איך למען השם אני שואל את עצמי איפה התקן שלא, לא ימנע שכחת ילדים ברכב, אלא יגרום לרכבים לא להרוג ילדים גם אם חס ושלום חס ושלום מישהו כן שכח ילד ברכב
פתחי אוורור קבועים, חיישן נשימות, לא יודע,מה הבעיה לייצר חיישן שאם רכב ננעל ויש מישהו בפנים הרכב מתחיל לצפור (כמו שהיה קורה בעידן האזעקות של הרכבים בחלק מהדגמים לפחות)
פתחי אוורור יפתרו בעיות נוספות כמו שדיברו כאן בשרשור
עד כאן צעקתי בענין,
כל פעם שהבן שלי נרדם בכסא תינוק מאחורה ואני לבד איתו ברכב אני זורק לשם את כל מה שיש אצלי, מפתחות של הרכב של הבית פלאפון סיגריה אלקטרונית כל מה שרק יזכיר לי שיש מישהו מאחורה,וה’ יאמר לצרותינו די
@Oshi24 כמו שכבר הזכרת.
מה יותר פשוט מפקודה במחשב הרכב ברגע שמזוהה מישהו יושב על כיסא והמנוע כבוי והרכב ננעל.
אחרי חמש דקות שיפתח את כל חלונות הרכב וכל אורות הרכב יתחילו להבהב פלוס צפירות בקצב מעצבן,
כך לא יהיה סיכוי שמישהו ישאר ברכב ולא ישימו לב אליו.בדיוק כמו שהרכב יודע לצלצל ולהתריע על נוסע שלא חגור.
-
קראתי לאחורנה כאן בפורום על אחד מכלי הרכב החדשניים שיש כאלו פתרונות כמו צפירות, או מזגן שנדלק לבד וכו’.
@תודה-השם כתב בכשהרכב הופך לתנור חימום:
קראתי לאחורנה כאן בפורום על אחד מכלי הרכב החדשניים שיש כאלו פתרונות כמו צפירות, או מזגן שנדלק לבד וכו’.
קראת את זה כאן:
@מאיר כתב במבחן דרכים: GAC איון V. האם זה עוד סיני?:
אם הרכב יזהה שהנהג יצא והשאיר ילד או בע"ח ברכב, הרי שהרכב יצפור בקול תרועה רמה ואם כל זה לא יספיק לנהג השלומפר, הרי שהרכב ידליק מזגן לחסר הישע ואף ישלח הודעת סמס למכשיר הסלולרי.