חברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית
-
@טייס-קרבי
בגלל הקילומטראז הגבוה? -
@טייס-קרבי
בגלל הקילומטראז הגבוה? -
@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
באיזור 120-130
זה תשובתך?
אתה בטוח בזה?
אם כן אז זה לא נכון לומר שזה שווה כי ביד 2 מישהוא מוכר מונית אותם נתונים ב 100K@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
אם כן אז זה לא נכון לומר שזה שווה כי ביד 2 מישהוא מוכר מונית אותם נתונים ב 100K
האמת שאולי הייתי מסביר עוד פעם אבל מה העניין הרי אתה יכול לקרוא את התשובה בפוסטים הקודמים
אם לא קראת אותו שמה כנראה גם לא תקרא אותה שאני אכתוב אותה עכשיו
אז אני מעדיף לשתוק -
@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
@ישראליק
למה?זו בעצם בדיחה ממש לא מצחיקה אתה כותב רווח אגדי של חצי מיליון שקל
הלוואי שזה היה עובד ככה
המחירון המקורי שלה הוא בן 1.2 ל1.3 מיליון
נכון אז ממבט של ילד לא מנוסה נראה לך שמצאת כרטיס זוכה בלוטו ברחוב
אבל בתור @טייס-קרבי אתה בטח יודע שלפני שיוצאים לגיחה בודקים את כל הנורות. אז פה יש הרבה נורות אדומות שאתה פשוט מפספס וקדימה נפרק את האשליהקודם כל זה רק מחיר הצעה נוכחית, המחיר של הרכב תמיד נקבע ב10 דקות האחרונות של המכרז, אם הרכב הזה באמת שווה אז בדקה האחרונה של המכרז המחיר יקפוץ ל800 אלף
דבר שני נניח שזכית בנס, הרכב שווה, וזכית בו ב510
יש לך עמלת כונס יכול להיות גם 10% זה לבד מוסיף לך עוד איזה 50 אלף שקל
יכול להיות שיש מעמ על הרכב אמנם זה פרטי אבל יכול להיות שיש מעמועיקר העיקרים בוא נדבר על המחירון האמיתי
זה ממש לא מיליון
הרכב הוא מודל 24 וכבר יד שניה אם אתה קונה אותו אתה יד שלישית
אתה מחזיק רכב יד שלישית רכב ספורט יוקרה, בשנתיים קילומטראז’ 40 אלף כמעט זה המון,
רכבים כאלה לא נוסעים כזה הרבה, נוסעים 5000 8000 בשנההרכב עבר דרך כונס, 15% מהמחירון יורד
זאת אומרת שהמחירון שלו בערך 750 אלף שקל
אדם שיש לו מיליון שקל ביד לא יקנה ממך רכב חרוש, יד שלישית, עם היסטוריה של כונס, כשבאותו סכום הולך ליבואן וקונה חדש בניילון, נכון?
והדבר האחרון: אצל כונס אתה לא יכול לדעת איזה בעיה יש בו, ואם יש בו איזה בעיה, נניח הבעלים פשט רגל ולא טיפל, או שיש מכה בשילדה, או שהמנוע שהתעללו בו יש לו יש לו תקלה, אז תדע שתקלת מנוע גיר או מחשב או מחשב מרכזי למרצדס amg יכולה לעלות לך 200 אלף שקל במוסך מורשה, אז כל הרווח האגדי שלך הופך בעצם למשכנתא שאתה לוקח וחוב ענק בבנק