חברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית
-
-
למישהוא יש ניסיון עם זה:

שווה את הכסף?
עריכה:
כבר לא רלוונטי אבל להבא מעניין אותי לדעת מה אתם אומרים על כדאיות של כזה עיסקה?
כל הפרטים במודעה- השאלה כמה בסוף היה עולה לי תכלעס
אם שילמתי להם 65 כמה אני משלם מיסים ואגרות
אחר כך נשווה למחירון@טייס-קרבי עוד שניה לא רלוונטי
מישהוא חושב שזה שווה?
זה יוצא 77K אחרי מעם ומיסים -
@טייס-קרבי עוד שניה לא רלוונטי
מישהוא חושב שזה שווה?
זה יוצא 77K אחרי מעם ומיסים@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות קונקרטית מישהכוא כאן???:
זה יוצא 77K אחרי מעם ומיסים
אתה מתכוון כולל גם הסבה ממונית?
-
@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות קונקרטית מישהכוא כאן???:
זה יוצא 77K אחרי מעם ומיסים
אתה מתכוון כולל גם הסבה ממונית?
@ITAMAR25
1 כן כולל הכל
2- כבר לא רלוונטי אבל בשביל המעניין להבא כמה היה עולה לי בסוף אחרי הכל?
נניח מחיר קניה 65 אלף
צריך להוסיף: 1 מס 2 אגרה על ההמרה 3 צריך לפרק את המונה ולהוריד סמלי מונית
כמה העלות של כל אחד מהסעיפים הנל וכמה היה יוצא אחרי הכל תכלעס? (ואז נשווה למחירון ) -
ברור שזו עסקה שוה ביותר
זה רכב בן חצי שנה
מונית לשעבר מוריד ערך כ30-40 אחוז זה אומר שהמחירון המשוקלל הריאלי הוא כ100,000
ואתה לכשעצמך יודע שזה היה מונית חצי שנה וזה כלום ושום דבר, אז בשבילך הערך של הרכב הוא אפילו 145,000כמובן שזה אס איז ומשהו יכול להתחבאות
אין לי ניסיון אבל לפום ריהטא מה כבר יכול להיות ברכב בן חצי שנה? -
@ישראליק כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
אגב יש טעות במודעה זה 100% קורולה וממילא זה נפח 1.8
1 נכון גם אני שמתי לב לזה
2 ברור שאם אני מוציא עליו 65 זה פיס ב100%
פשוט יש מיסים ואגרות וזה מה ששאלתי כמה זה יותא בסוף אחרי הכל (כמה שהבנתי זה משמעותי ויכול להיות מס בערכ כמו כל המחיר ששילמת אבל אני לא יודע לכן אני מתעיץ כאן ואחרי שיהיה תשובה אסיק מסקנות אני משתתף בהמון מכרזים ויש המון מוניות שנמכרותמבחיר מצחק לכן זה מעניין אותי לברר בדיוק כמה יהיה עלי להוסיף על מחיר הקניה בשביל מיסים ואגרות)
אציין שבאמת אילו הייתי זוכה בו הייתי מייעד אותו לעצמי לכן זה לא רלוונטי עניין המונית (שהיתה בפעילות של חודש כי הרכב אוחרם לפני 4 חודש ב 12/25) ומה שמעניין כמה ייתי משלם…
אשמח למענה חברי הפורום -
רגע, 77 לא כולל הפרשי מס…
זה משהו כמו 40000 לדעתי
זה רכב חדש
ומונית קונים עם 8% מס אם אני לא טועה לעומת 83% לרכב רגיל
מה שאומר שהסך הכללי של הרכב יוצא באיזור 120-130 וזה הרבה הרבה מעבר לשווי הריאלי [המשוקלל] של הרכב@ישראליק כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
לא,
טעות שלי אין לי מושג כמה יוצא אחרי מיסים
זה נסגר על 64 אלף וב 65 הייתי לוקח חישבתי כמה זה 65+ מעם יוצא 77 אבל הבנתי שהמס הוא הרבה יותר ממעם לעם זאת היתה שאלתי אם אני קונה ב 65 כמה מס יש? -
זה משהו כמו 40000 לדעתי
זה רכב חדש
מה שאומר שהסך הכללי של הרכב יוצא באיזור 120-130 וזה הרבה הרבה מעבר לשווי הריאלי [המשוקלל] של הרכב@ישראליק כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
מה שאומר שהסך הכללי של הרכב יוצא באיזור 120-130 וזה הרבה הרבה מעבר לשווי הריאלי של הרכבזהו אז זה מה ששאלתי השאלה אם אתה בטוח בזה?
כי אם כן מסכן מי שקנה… -
אגב יש עכשיו מרצדס ששוה כמליון שח ב 500 אלף זה רווח אגדי יש מי שמעוניין לקנות איתי בשותפות?

קישור למחירון יד 2
https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=31&model=10415&year=2024-2024&yad2_source=pricelist_carforsale -
שים לב שזה אמנם יותר מהשווי המשוקלל, בעקבות הענין של מונית לשעבר,
אבל יכול אדם לקנות עבור עצמו ל10 שנים נניח, ואז יוצא לו הרבה פחות מרכב מפרטי במצב זהה -
ואז יוצא לו הרבה פחות מרכב מפרטי במצב זהה
לא בדיוק ראיתי ביד 2 מונית לשעבר גם אותו שנתון ב 100K השאלה אם זה גם שם לא כולל מיסים וכו…
@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
לא בדיוק ראיתי ביד 2 מונית לשעבר גם אותו שנתון ב 100K השאלה אם זה גם שם לא כולל מיסים וכו…
מה ‘לא בדיוק’
תקרא שוב את הטקסט שציטטת
דיברתי על אדם שקונה לעצמו
וסופג את הסעיף ‘מונית לשעבר’ בהכירו את מצב הרכב
ובהתחשב בעובדה שיאנו מתכוון לסחור בו אלא לנסוע בו
ואז הוא משלם כ20-30 פחות מרכב במצב זהה שאינו מונית לשעבר. -
מה ‘לא בדיוק’
תקרא שוב את הטקסט שציטטת
דיברתי על אדם שקונה לעצמו
וסופג את הסעיף ‘מונית לשעבר’ בהכירו את מצב הרכב
ובהתחשב בעובדה שיאנו מתכוון לסחור בו אלא לנסוע בו
ואז הוא משלם כ20-30 פחות מרכב במצב זהה שאינו מונית לשעבר. -
@ישראליק
לא כל כך הבנתי
מה ששאלתי זה :
“אם קניתי ב 65 ממכירה פומבית ללא מיסים ואגרות כמה לבסוף אני יוציא מהכיס שלי על הרכב”
תשובתך:
-
מה שאומר שהסך הכללי של הרכב יוצא באיזור 120-130 וזה הרבה הרבה מעבר לשווי הריאלי של הרכבזהו אז זה מה ששאלתי השאלה אם אתה בטוח בזה?
כי אם כן מסכן מי שקנה…@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:
באיזור 120-130
זה תשובתך?
אתה בטוח בזה?
אם כן אז זה לא נכון לומר שזה שווה כי ביד 2 מישהוא מוכר מונית אותם נתונים ב 100K -
אגב יש עכשיו מרצדס ששוה כמליון שח ב 500 אלף זה רווח אגדי יש מי שמעוניין לקנות איתי בשותפות?

קישור למחירון יד 2
https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=31&model=10415&year=2024-2024&yad2_source=pricelist_carforsale@טייס-קרבי כתב בחברים התייעצות על רכב שנראה בחיני חינם ממכירה פומבית:

קישור למחירון יד 2
https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=31&model=10415&year=2024-2024&yad2_source=pricelist_carforsaleאפילו לא בדיחה
-

קישור למחירון יד 2
https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=31&model=10415&year=2024-2024&yad2_source=pricelist_carforsaleאפילו לא בדיחה